ПЪРВИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН ВЕЧЕ ПРАЗНУВА АВГУСТОВСКОТО ЧОВЕЧЕ

Място за стари теми!

Модератори: veni, Млада Мама, jovelina, vilijov

Re: ПЪРВИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН ВЕЧЕ ПРАЗНУВА АВГУСТОВСКОТО ЧОВЕЧЕ

Мнениеот mini4iki на 03 Авг 2010, 17:16

Здравейте момичета!
Ние бяхме малко по магазините, че тук захладня, а Еви няма много есенни дрешки и купих малко неща, две ватирани панталончета за 5 евро и един комплект, пак така ватирани фанелка с гащета за 3 евро, уж есенни, ама са миналогодишни явно и затова бяха намалени, много ме интересува дали са актуални или миналогодишни. Има страшно много есенни обувки на половин цена, повечето са около 20 евро, от 50, 60 намалени. Така, че тия дни ще ходя пак на покупки.
Тук майчинските са 1 година. И сега спрях да получавам, което е кофти. Еднократна помощ за раждане няма, дават само 100 евро, но то не е помощ, а по скоро нещо като поощрение за раждането. И тази първа година се изплащат по 70% от работната ти заплата, то и в България е май така. Днес ходихме да подаваме документи, ако може да ни удължат срока за получаване, още 2-3 месеца, все е по-добре от нищо. Когато бащата работи, май имаме право на още няколко месеца, щото няма кой да гледа детето и майката трябва да стои с него вкъщи. Абе ще видим, дано да ни удължат срока.

Таничка, беше питала за подаръка на Евичка. Бяхме решили да и вземем такова колело, триколка, само че май се отказахме, защото то тук ще ко кара, по-точно аз ще трябва да я бутам, още 1 месец и след това ще стои цяла зима в мазата. Определен подарък точно не получи детето, купих й две три играчки и малко дрешки, ама такива неща така или иначе й купувам, когато има нужда. За другото лято ще й вземем колело, но може би няма да е точно такова.Ще видим. Как е мъжа ти, ще се прибере ли за рожденния ден на Дени?Дано успее. Има изгодни билети сега.

Гери, защо пак не поговорите, стига сте се карали и сте набирали, зрели хора сте, не е нужно да се стигат до такива дразги, особено пък без причина и основание. Кажи на Стефчо, че ако тъй се държи ще има Изображение докато не се оправи, ах тези мъже как само ни вдигат нервите.

Сори мацки, трябва да ставам, после ще довърша.
Аватар
mini4iki
Познат

Re: Re: ПЪРВИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН ВЕЧЕ ПРАЗНУВА АВГУСТОВСКОТО ЧОВЕЧЕ

Аз и Бебе

Мнениеот anni125 на 04 Авг 2010, 01:33

Честит рожден на Дария, желая и едно щастливо детство, изпълнено с много игри и забавления.
Изображение
Сега и аз да почерпя, днес моето момченце Борко става на 11 месеца.
Изображение
Изображение
Изображение
Да се похваля, днес вече свеки дойде да гледа Борко от 14.30 до 17.30, успях най-после да я надкарам работата. Изчистих си кухнята основно, местих дивана, зад него, под него, че колко играчки намерих там, прозорци, шкафове, каквото сварих. Тя като ме гледаше как се пипкам какво ли си вика жената - тая луда за връзване : Chessygrin : Той пък Борко един киселяк днеска, направо и стопи лагерите. Свикнал с мен и като ме изгуби от поглед виква.
Днес такава непоносима жега беше тук, вчера също, направо не се стои навън. Досега не ми е било толкова топло. Може би и заради климатика ми се струва така, вкъщи по-хладничко и като изляза навън все едно в огъня влизам. А Борко все към площадките, как му се бяга незнам в тази жега.
Аз ви пожелавам лека нощ и отивам да лягам, че пак откарах до малките часове, утре пак няма да ми се става. Чао и лека вечер.
anni125
Новобранец

Мнениеот gerita74 на 04 Авг 2010, 02:34

Честита последна месечинка на Борето!Той беше последния бебок,който чакахме : Smile : Помните ли,как мина времето,а?Да е жив и здрав,умен и красив!
Изображение
Евве,права си мила за всичко,което казваш : Sad : И аз не искам да е така и да се ядосвам,а да съм спокойна и щастлива.Нали затова се борих уж -за нов по-добър живот.Да съм с човек ,който ме обича ,а в къщата ми да цари мир и любов!Навремето с моя мъж се разделихме,но никога не си бяхме казали дума на криво или повишили тон.До ден днешен е така даже.Тя Танчето знае.Даже тя ми се е чудила как може да сме приятели.Ами и аз не знам как,заради Спаско.Но то си е до интелект и възпитание както споменах...Поговорихме иначе и уж се разбрахме,но да видим....Ако не върви хептен няма да се оставя да умирам бавно тук....Съжалявам,че го казвам,но здравето е най-важното както казваш ти,а и децата ми имат нужда от здрава майка ,а не изкукала !Дано е разбрал,че най важното нещо в една връзка е спокойствието,уважението и хармонията.Когато се обръща срещу мои хора ,всъшност се обръща срещу мене.Всичко друго е бели ядове,на които не трябва да се обръща внимание.Ние ако не си пазим здравето ,а се тровим един друг,то какъв е смисъла да сме заедно.Ще съсипваме живота и здравето и на децата ако ние не се понасяме : Sad : ,а те не са виновни...
Ани,напред си била щом са ти гледали Борко и си почистила : Wink : .
Маги,честито ви покупки.Габи си има много неща ,нали му накупих от зимната разпродажба : Smile : Сега съм му взела за догодина 2 чифта къси гащи и 4 тениски .Днес си взех пак един парцал на мене.Тея дни са последни от 2-рата разпродажба и чат-пат се изкушавам.То по е евтино да си купиш някоя блузка,отколкото да седнеш на кафе : Smile : А Стефчо си заслужава точилката на Бени : Chessygrin : Дано само се поправи.Всеки бърка,това са грешките на младостта.Именно защото не е патил никога от връзка,не е оставал сам,не е страдал, си позволява волности...Когато нямаш база за сравнение с нещо ,не знаеш какво имаш и какво може да загубиш : Blink : : Sad :
Иначе тук майчинството е 4 месеца само.Вие сте мн напред.Но на нас пък ни дадоха помощ,която всъшност я спряха от май тази година .Дано успееш да удължиш още някой месец.
Хайде лека нощ ви казвам,милички : Love : : Love : : Love :
Изображение
Изображение

Изображение
Аватар
gerita74
Зайнтересован

Мнениеот tanica на 04 Авг 2010, 05:58

Добро утро!
Изображение

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ИЦЕТО!АСЕ,ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ!ПОЖЕЛАВАМ МУ НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВЕ И ДА ВИ РАДВА МНОГО!
Изображение
Изображение

ЧЕСТИТА ПОСЛЕДНА МЕСЕЧИНКА НА БОРЕТО!ЖЕЛАЯ МУ ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
Аватар
tanica
Познат

Мнениеот tanica на 04 Авг 2010, 06:32

Хайде да попиша малко,а не само да честитя,че ако всеки прави така няма да има какво да четем : Chessygrin : Изпаднала съм в някакво неуписуемо състояние,не ми се говори с никой,не ми се среща с никой : Sad : ,и тук не ми се пише,абе смотана работа.Дразни ме свекърва ми с нейните постоянни глупости и всеки ден ми се мъкне и досажда,малко в повече ми идва да я виждам всеки ден.Ох какво да ви занимавам и с моите простотии : Sad : И тези дни духа един отвратителен вятър и на плаж не можем да ходим : Andry :

Ани,влязла е в релси твоята свеки.По-често я кани да го гледа,за да й топи лагерите : Lol : да видят на нас какво ни е : Chessygrin : Ти намери ли заведение за рож.ден?

Марго,честито ви покупки!Нашия тати,благодаря че попита,е добре.Работи.Един месец е на изпитателен срок на някаква работа пак бояджия,вече е втора седмица и са го одобрили.Сега в петък ще ходи на оправя документите,май трябвало първо адресна регистрация и ще си направи фирма на негово име.Така ставало най-бързо : Blink : ,но след това щял да плаща по-високи данъци.Ти запозната ли си с това?Шефа му предложил този вариант,защото и него го устройвало повече.Надявам се всичко да се оправи, да търси квартира и тогава ще се върне да ни вземе,май началото на септември.Казва че непременно ще се прибере за РД.А детските до колко време се получават там?Обаче казва че и там не е това което е очаквал,или защото е попаднал на неподходящите хора : Sad : ,ония където ти казвах за квартирата,че уж ще живеем,излязал някакъв пълен идиот : Andry : На всичкото отгоре моя му дал пари незаем и още не му ги връщал : Andry : Така му се ядосвам на моя понякога е толкова наивен : Andry : ,но нищо да му е за обица на ухото.

Гери,Гери,и ти отиде на др.край на света уж за по-добро,то май по-лошо стана.Наистина не помня с Цецо такива скандали да сте имали : Blink : Ами какво се очудваш той Стефан си е живял сам толкова време и сега не може да понесе в къщата му да има някой,пък и той да ги издържа.Той си изглежда и малко особняк докато виж Цецо си има миловидна физиономия.Не му се ядосвай,поговорете си,пък ако не става кой откъде е,не може и в скандали да живееш и да стресираш детето.

Любче,питаше за стачките с камионите,сега се сетих.Ами вече има бензин,но дали са стигнали до консенсус не знам.Гърция въобще не върви на добре,изгониха си и малкото туристи,където имаха.В неделя вечерта ходихме в Стария град,преди години там беше пълно с хора,не можеш да се разминеш,а сега беше пусто.Доста от магазините затворени.

Алекс се събуди,ставам.Чао за сега : Love :
ИзображениеИзображение
Изображение
Аватар
tanica
Познат

Мнениеот muci_s на 04 Авг 2010, 08:24

Добро утро!
Заповядайте да се почерпите, преди една година по това време вече се беше появило на бял свят моето малко слънчице.Пожелавам му да е жив и здрав, да има изпълнени с радост детски дни и много късмет занапред в живота!!!
Изображение
Изображение
Изображение
Да ви е сладко!
Сега изчезвам, че ще хвъркаме по задачи.Хубав ден на всички!
Танче мерси за пожеланията : Love :
Изображение
Изображение
роден на: 04.08.09 - 3580гр 52см
5месец: 08.01.10 - 6900гр 70см; 6месец: 16.02.10 - 7100гр 71см; 7месец: 12.03.10 - 7400гр 73см
Аватар
muci_s
Познат

Мнениеот karlita на 04 Авг 2010, 13:51

Здравейте и от нас : Smile :
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРИЯ със закъснение :icon_redface: ДА РАСТЕ ЖИЗНЕРАДИСТНО И КРАСИВО ДЕТЕНЦЕ.МНОГО КЪСМЕТ Й ЖЕЛАЯ.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИЦЕТО.ЖЕЛАЯ МУЕДНО ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО И МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ.
ЧЕСТИТА ПОСЛЕДНА МЕСЕЧИНКА НА БОРКО.
Ани,радвам се че си успяла да пооправиш къщата.Добре че свекито ти се е решила да гледа малкия.Иначе и аз съм така ,като теб/да не кажа като лудите : Lol : /Случвало ми се е да си мия и прозорците нощно време,разбирасе сътринта трябваще ад ги дооправям : Lol : .Дано да успееш и да си оправиш ио зъбите.
Гери,наистина имате доста неизяснени неща с твоята половинка : Sad : Надявам се да нямате повече недоразумения и да си живеете щастливо и спокойно.
Ева,не е ли рано още да се каже пола на бебето?На колко седмици си в същност?
Бени,зарадвали са те с добри новини,а? : Smile : А така,де,нема само ядове.Радвам се че ще си вземеш паричките.Така като те прочетох и подбрах моя,че той хич не се интересува от тези работи,да ходи при счетоводеля и да го питание детски няма ли да получаваме : Blink : Доколкото знам и тук ги дават веднъж годишно,но моя сигурно е изпуснал срока за подаване на молбата : Andry :
Анди,правилно избягваш такива приятелки : Wink : Доста простотия има на този свят наистина : Sad : Тук малкото мами дет излизат вечер поне не говорят една за друга : Smile : Обачееее.освен за гозби и чистене не коментират друго : Lol : А вие пък магарето емитирате : Lol : : Lol : Опитах се да накарам Марги итя да го реве,ама нещо не вдяна : Lol :
Таница,радвамс е за мъжото ти че е одобрен : Smile : Но внимавайте преди да си отваря сам фирма,че данаците съм чула в Германия са доста високи.Поинтересувайте се от компетентни и сигурно хора преди това.нали ти казах че ще си дойде той за РД-то.Къде без тати : Blink : : Chessygrin : : Chessygrin :
И мен нещо ме хванала истерията.Чувствам се отвратително.Дебела,грозна и миришеща на незнам какво : Blink : ,тук като не пия бира : Lol : : Lol : И само ми се гади а в същото време съм гладна.Остава ми само едно хапче от тези,за утре и ги спирам,че съм сигурна че е от тях : Sad :
Довечера и утре при нас ще иам празник н агората.Ще има състави и които ще свирят и заря накрая.Та ще излизаме и двете вечери,въпреки ще как съм се подула нямам никакво желание,пък и дрехите които ми харесват ми са се опънали по мене : Sad : : Sad :
Марги от 2 дни прави по 10-на крачки сама : Smile : ,но в един момент решава да набие спирачки и да тръгне рязко,наляво или надясно и съответно падаме : Smile : Определено няма никакъв инстинкт за самосъхранение.Нито си подлага ръцете да не забие нос,нито прикляква.Направо като пирон в кисело мляко : Lol : : Lol :
Айде да ви оставям,че уж съм решила да си сложа един кървоавочервен лак,да повдигна м,алко самочувствието : Smile :
Изображение
Изображение
Аватар
karlita
Познат

Мнениеот daniani01 на 04 Авг 2010, 16:34

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИЯ НИ ИЦКО! АСЕ, ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МОМЧЕТО, ДА Е МНОГО ЩАСТЛИВО, УМНО, ДОБРИЧКО И ДА ВИ ПРАВИ ЩАСТЛИВИ И ГОРДИ ДЪЛГИ ГОДИНИ! МНОГО ЦЕЛУВКИ ОТ ИЛЕНА!

Изображение
Изображение
Изображение

ЧЕСТИТА 11-ТА МЕСЕЧИНКА НА НАЙ-ЧАКАНОТО БЕБЕ! АНИ, ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ БОРЕТО, МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ МУ ПОЖЕЛАВАМ, И ДА Е ВСЕ ТАКА СЛАДЪК И ДОБРИЧЪК!
Изображение
Изображение

Ани, до терариума в морската градина има един ресторант „Хоризонт” май беше, има детска площадка и кафе на първия етаж, а ресторанта е на втория, но предполагам, че няма да ви откажат, ако помолите да ви организират партито долу, при площадката, оф, че обяснение праснах…, дано ме разбра. Не знам дали съществува още, аз съм ходила там преди 4-5 год., но поне може да проверите.

Асе, чакаме разказче и снимки.

Бени, ти кърмиш ли още? Тука си говорихме с една позната, нейното момченце е родено през април, а тя още го кърми, та ми се оплаква, че все я притискали да го отбива, до кога щяла да го кърми, до като започне училище ли – ужас, тия хора с тоя селски манталитет и ниска обща култура направо ще ме уморят, ей, че се отплеснах, ама като си говорих с нея се сетих, че не си казвала. Мимето по-доволна ли е сега, когато си има сестричка, нали беше споменала, че не и се идва там, защото децата са лоши и няма с кого да си играе? Пък за люлката, аз съм останала с впечатление, че е подарък от братовчед ти за Ивето, не знаех, че е на заем, ами нищо, като му я върнеш сега, пък той ще ти даде пак някоя актуална играчка да се кефи Ивето.

Таничка, какво са ти потънали гимиите, я се дръж/кой го казва/, и тая твоя свекърва да я разкараш малко, че точно сега както си се вкиснала, хич не ти трябва дразнител. Хващай децата, качвай се на колата и на шопинг, а утре да влезеш на отчет.

Гери, няма да се ядосваш за глупости, нали знаеш как се оправят нещата-с креватна гимнастика, тъй, че…, а и ти като мен си малко мнителна и може да са ти се сторили някои неща, не всичко е така, както изглежда.

Маги, чудесно си се развихрила по магазините, искаааам и аааз… Дано ви удължат срока, че все си е помощ, но ако пък не, здраве да е.

Еве, радвам се, че сте изкарали добре, и че подаръците ви са хубави, нямам търпение да качиш снимки и да я видим малката бонбона.

„от evva на 03 Авг 2010, 13:42
Аз малко се надявам да ми каже пол,но май ще трябва да ида другата седмица,защото е още рано.”

Ако гледате бебчето на 3Д не мисля, че е рано, така, че може да ти излезе късмета. Дано полът на бебчето да е такъв, какъвто желаете.

Аааааа, Гери, ще ревнуваме от новата съседка, ама, ако ще ти вдига духа и ще те забавлява, ще ти простим…

Хей, Пете, къде се покри, я бързо да разказваш за РД-то и подаръците. Чакаме снимки.

Ееее, Любче, ама ти да не полудя, как-така не се чувстваш добре, я да не чуваме глупости, ааа, ма ха, опраскай червения лак и си 6-так. Ще чакаме снимки от празника и клипче на Марги, оф, милата, тя поне се пуска за повече крачки, абе напред сте с материала.
Днес бях решила да извадя всички дрехи от скрина и да ги преподредя като махна омалелите, е да, ама не, легнах да преспивам Иленка и сам откъртила, пробуждам се по едно време и си викам, че и утре е ден, и буф пак на възглавката и сън, та до сега. Оф, ще ставам, че тук вече не можем се откри, толкова е разхвърляно, а до преди един час и една играчка не се виждаше, ама така, ще е и за напред, то ми е ясно…
daniani01
Познат

Мнениеот mini4iki на 04 Авг 2010, 18:33

Такааааааа, как се радвам, има малко раздвижване тук.

Първо да честитя рождениия ден на Ицко! Пожелавам ти страхотно детство, много усмивки и най-вече да си жив и здрав! Да слушкаш много мама, тате и кака Мими!
Изображение
Изображение

Днес с Еви ходихме да пием кафе с една българка, случайно се запознахме в магазина за детски дрешки миналата седмица. Уговорихме се да пием кафе и си разменихме телефоните. За мое очудване тя ми звънна и денс се срещнахме, всъщност имаме много общи теми на разговор, защото тя има малко момиченце на 2 месеца, и се оказа, че е работила там където и аз съм работила и се е махнала месеци преди аз да започна : Eeek : : Eeek : : Eeek : : Eeek : : Eeek : Беше хубаво де, като си поприказваш с някой на български. Пошматкахме се в мола, изхарчихме по някое друго евро.....ама майки без работа, кво да правим, ще харчим пари само. Уж намалени, нали знаете....

Таничка, радвам се мъжа ти е добре. Всъщност обаче и тук не е цвете за мирисане, навсякъде стана много трудно. Тук зимата имаше няколко българина дошли да работят в строителството. Те също така си бяха направили собствена фирма, доколкото съм запозната, това всъщност изобщо не е скъпо. За данъците, по принцип са високи да, обаче има пътеки, които могат да направят данъка по-малък. След като се регистрира, той ще получи една карта за данъците, Lohnsteuerkarte. Тъй като имате брак и две деца, може да ги впише и двете деца на неговата карта, тъй като ти не работиш. Така данъка му ще спадне доооооостааааа. Ние нямаме брак и за това на Петьо му се начислява половин дете, т.е. половин на него, половин на мен, и веднага се усеща разлика в данъка. Може би с две деца, ще падне много повече. Детските са по 184 евро на дете. Вземат се до...18 или 27 г., ако детето е студен и т.н. абе дълго. Като дойдете ще ти кажа още някой неща.

Гери, радвам се , че нещата са се пооправили,дано не е временно. Как е Габи? Проходи ли?

Любче, я оправи това нстроение, както казва Анди
daniani01 написа:опраскай червения лак и си 6-так

Относно Хоризонт, май още съществува, ама ще е доста скъпо сигурно, брат ми работеше преди година две там и каза, че ходели само богаташи.... Ама незнам де.

Честита месечинка на Борето! ДА бъде много послушен и добричък и да слуша много мама и тате!

Изображение
Аватар
mini4iki
Познат

Мнениеот petial на 04 Авг 2010, 19:08

Честит Рожден Ден на Ицето!Да е жив здрав, много щастлив и много да радва мама и тати!!![url][URL=http://smajliki.ru/smilie-789233607.html]Изображение[/url][/url]
Сега да ви разкажа за рождения ден.
Бяхме в едно заведение - кафе където почти всеки ден си пием кафето и е много приятно защото до него има парк и катерушки където децата могат да си играят, а майките да си пият кафето на спокойствие. Този път ми беше много мерак и поканих много деца от всякъкъв калибър . Ама направо станах разногледа. Да зареждам масите, да посрещам, да обръщам внимание, да снимам. И масата ни отесня та и права постоях. По едно време така ме стегна кръста че.... ама нали си имам дрога в чантата спасих положението.важното е че всичко мина добре. Ама такава лудница втори път ще си помисля.
А Дари милата беше много послушна и нали имаше кой до й обръща внимание доста походи. Дообре че свекито я прибра та да останем със Стоил малко на спокойствие да си почина нали и той е рожденник. Ама тази година е на заден план. То май така ще е още поне 15години ама ще видим. : Lol : : Lol : : Lol :
Бабите се отчетоха със злато , едни приятели ни подариха люлка на чиполино която става после и на столче за хранене ама още не сме я сглобили. Другото общо взето дрешки и играчки.
Направо ви се чудя как намирате време да пишете толкова ние сме все навън а като сме вкъщи Дари изобщо не ме оставя да пиша. Мама мама и все след мене ходи виси ми на полата и направо я смъква от висене.Все повече иска да си играе някой с нея.
А по отношение на роднинските взаимоотношения безпорно трябва да се правят много компромиси само че защо всички /мъжете/си мислят че винаги ние жените трябва да ги правим - незнам? : Fuck You :
Все някой обаче трябва да си затвори очите за да вървят нещата . Ако знаете колко проблеми съм имала докато го разбера. Понякога със своите роднини не се разбираме та камоли с чуждите. Разфилософствах се нещо.
Ама като си помисля - цяла година мина и малките бебешоци какви сладки и хитри станаха направо ми домилява : Love : : Love : : Love :
[url=http://www.azibebe.com]Изображение
Аватар
petial
Познат

ПредишнаСледваща

Назад към Архив