ПЪРВИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН ВЕЧЕ ПРАЗНУВА АВГУСТОВСКОТО ЧОВЕЧЕ

Място за стари теми!

Модератори: veni, Млада Мама, jovelina, vilijov

Re: ПЪРВИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН ВЕЧЕ ПРАЗНУВА АВГУСТОВСКОТО ЧОВЕЧЕ

Мнениеот evva на 04 Авг 2010, 20:13

Честит рожден ден на Ицето!Да е жив и здрав и много послушен!
Честита месечинка на Борко!Жив и здрав и следващия месец да посрещне с много радост първият си рожден ден!

Момичета нещо все ми дава грешка с картинките, моля да ме извините!
Аз вчера бях на консултация и всичко е наред с бебчо.Пола не го видяхме,защото още не са се оформили външните полови белези,по които се вижда.Но доки каза след две седмици да отида да направим ранния БХС и тогава ще се види със сигурност,тогава ще съм в 12 седмица.
Ще ставам,че пак нямам време!
Изображение
[/url]Изображение
Изображение
Аватар
evva
Познат

Re: Re: ПЪРВИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН ВЕЧЕ ПРАЗНУВА АВГУСТОВСКОТО ЧОВЕЧЕ

Аз и Бебе

Мнениеот gerita74 на 05 Авг 2010, 01:51

Изображение
Изображение
Честит първи рожден ден на Ицето!Да е жив и здрав и да се радва на безгрижно детство!Да има късмет в всички свои начинания!
Изображение
Изображение
Изображение

Изображение
Аватар
gerita74
Зайнтересован

Мнениеот tanica на 05 Авг 2010, 06:28

Добро утро!
Изображение
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
Аватар
tanica
Познат

Мнениеот karlita на 05 Авг 2010, 10:46

Добро утро и от нас : Smile :
Бени,и тук с тези празници има сергий : Smile : Снощи се прибрахме добре натоварени : Lol : То срещнахме роднини и приятели на мъжо дет живеят в Швейцария и Германия и си идват само през август и тъй като не бяха виждали все още Марги и всеки и накупува по нещо : Smile : Та се прибрахме с 2 топки,3 балона с формата на животни,с по едно светещо и мигащо сърце,пепруда и мече и една свирка : Lol : И да ви кажа че Марги си я надува и свирка силно : Lol : Излязахме още в 7 и едвам си я прибрахме в 11 и 30.Голяма решетарка е : Lol : А пък като чу музиката направо побесня : Lol : На мен ще се е метнала : Lol : Качвахме я и на сцената и я снимаха за месната тел. и вестник : Chessygrin : А тя едвам стои на краката си ама друса дупето и върти ръцете : Lol : Беше много смешна,защото хем искаше ад танцува,хем я беше страх да не падне като си подгъва колената.Аз викам на мъжо,че догодина няма да можем ад си я приберем да си легне : Lol :
Анди,и аз като теб отлагам и отлагам днешната работа за утре,ама да не ни пука-Работа и слънце ще има и след 100 години,но нас няма да ни има-така че добре си положила морна трътка на бел чаршаф : Lol : : Lol :
Марго,светът е малък,както са казали хората : Chessygrin : можеш ад срещнеш и запознаеш с хора на странни места където въобще и не предполагаш : Smile : Добре си се разнообразила и честити ти покупки : Smile :
Еве,явно при докито дето ходиш е доста добър,след като може да определи пола още в 12-тата седмица.На мен ми казаха със сигурност в 20-тата.
Та както разказах и по горе,снощи си изкарахме супер.малката се държа като голямо момиче : Chessygrin : Тази вечер пак ще сме на вън,пък и знаете ли колко е добре когато и тати е с нас : Smile :
Срещнахме синът му на мъжо/те са в лоши отношения или по скоро никакви/Не го поздравяват ,за което много му тежи.Само че снощи изненадващо му каза здравей,но някакси все едно го беше страх да не го види майка му отнякъде : Sad : Мъжо му набута 100 евро в ръката и му каза да се почерпи нещо.Неискам да говоря по адрес на бившата му,но трябва да е голям змей.как можеш да настройваш децата си против баща им незнам : Blink : Доро и тяхмите отношения ад се приключили,каква вина имат децата,за да ги лишаваш от контакт с баща им : Sad : Но както и се очакваше,те растът и сами разбират и преценяват нещата.След близо 10 години чакана,най-накрая започва нещо да се променя.Мъжо много се развълнува и аз се радвам за него : Smile :
Нензам дали ви казах,че намерихме място за басейна ни най-накрая : Smile : Не е в нашия двор,но все пак го напълнихме.Закарахме го на вилата на нашите приятели в планината и мислимм сега събота и неделя да се изнесем на там.Но се чух със сетра ми и от нощес вали и духа силен вятър в Милано,това означава че след ден-два ще слезе и при нас лошото време и мож еи да ни се размине първото къпане в него.
Това е за сега,че нощната ми малка птичка се събуди : Smile :
Изображение
Изображение
Аватар
karlita
Познат

Мнениеот karlita на 05 Авг 2010, 10:53

Ето и ви малко снимчици
http://img801.imageshack.us/gal.php?g=1000801.jpg
Изображение
Изображение
Аватар
karlita
Познат

Мнениеот gerita74 на 05 Авг 2010, 11:37

Здарвейте,мацки!Да драсна малко докато тук е тишина и спокойствие.Едната част мъже с ана разходка,другата спят.
Бени,тази помощ би трябвало да е като онази наща,но на нас ни я спряха отдавна.До 6м била.После взехме едни 300 евро, трябва да идем пак да питаме,но ням акой да стане...После иначе мърморим,а и до адвокат не е лошо да се отиде.Приятно ви искарване на събора,поне ще имате малко разнообразие.Ние сега лятото почти нямаме такива мероприятия,като си заминат туристите почват.Сега почиват : Smile : местните.Спаско и той мърмори,че никой не познава тук.Намерих му обаче едно българче колкото него и трябваше да му се обадим,но нашия нали е големец не иска.Срам ли го е ,знам ли го,не искал така да се запознава.Будалче,аз така съм се радвала на всеки ,който говори български.Е,вече ги подбирам де,нормално.Но можеше с него да излизат поне на плаж,абе пубери,не знаят какво искат.
Танче,ти с твойта свеки се нервиш,ама пак не си чисто сама.Търпи я там колко можеш,пък ако мн те дрази врътни ключа и се направи ,че те няма както казват момичетата : Smile : .Нека има поне един свой наблизо,че си е е...о майката.Сам не е за наникъде и то с малки деца като си.Дано Добри има късмет и да е доволен с тази работа ,при този шеф.А виж Маргото какви хубави съвети ти даде за данъците.Тя ще ти помага с каквото може и там ако отидете,нали сме си наши хора : Thumbup :
Маги,Габи си ходи сам,но много тича и се лигави.От тичане прави резки движения да сменя посоките/най-вече в кръг се върти като пумпал : Chessygrin : /и полита.Поне знае как да пада -на дупе.Но навън ходи повече,в нас го е страх,ама нормално има мн мебели и се пази.Хубаво си се срещнала с българка и сте се поразходили.Дано е готина и да се виждате по-често : Chessygrin :
Анди,не се сърди мила за новата ми любовница : Lol : : Lol : : Chessygrin : ,вас няма да забравя никога и сте винаги в мислите ми : Smile : : Love : : Love : където и с който и да съм.Тя знае вече за вас : Wink : Иначе вчера бяхме почти цял ден заедно,нали са вече под нас : WohoW : Само се моля да остане повече,че както не е свикнала да седи без работа : Sad : Ако не почне нищо ще си бие камшиците,а аз ще остана сираче......Дано издържи ,моля се с две ръце!
Каквато е бетер мене джаста-праста....ни любов ще се узнае,ни Майорка : Chessygrin :
Любче,
Работа и слънце ще има и след 100 години,но нас няма да ни има-така че добре си положила морна трътка на бел чаршаф : Lol : : Lol :
: Lol : : Lol : : Lol : : Lol : Откъде го измисли пък това : Lol : : Lol : Опасна си с твойте лафове ненадминати : Chessygrin : Поне ни повдигаш малко духа,че както я нама и Дани и повечето сме паднали у дупките си,стана доста тегаво даже и тук да се пише с настроение....Благодаря ти,че те има : Thumbup : Иначе,басейна хубаво сте го сложили на тази вила.Ще го ползвате поне всички.Тази Маги,голяма купонджийка ще излезе,като тебе : Chessygrin : само така : Thumbup : Нека видят италианците какво е да си с българска жилка!А за бившата на мъжа ти,явно е голяма простакеса.Мислех,че всички навън са интелигентни и се уважават при разяла,ама ето имало и простаци,които си тормозят най-вече децата.Аз затова съм в добри отношение с мъжа ми,а Спаско винаги е бил с него.Последните години повече отколкото с мен даже : Sad : Де...ш ш...а Майорка,кой вятър ме довя тука : Andry : Няма да си го простя никога : Hurted : Съсипвам си детето,съсипах си здравето...Само Габчо е слънчице..........
Пепи,мн хубаво сте празнували рождения ден,нищо че е била такава лудница.Дарито е била щастлива,а таткото ще е на 2 план ,такъв му е късмета : Chessygrin :
Хайде пускам това.Бай и кисс за сега : Love : : Love :
Радиии,как си ,мила?Как са бебоците?Премина ли урагана във вас?Нашия е в затишие,дано не е само преди буря : Sad :
Изображение
Изображение

Изображение
Аватар
gerita74
Зайнтересован

Мнениеот tanica на 05 Авг 2010, 14:20

Здравейте,момичета и от мен!
Ние ходихме на плаж,днес е мн.топло и не духа,та се поумориха моите пиленца : Chessygrin : Сега Дени спи и Алекс е готов.
Гери,милия Спаско представям си колко му е тъпо там.Няма си приятелчета,той до кога ще стои там?Права си че всеки си е паднал в дупката си,ама и живота така ни прави,всеки с проблемите си.На свекърва ми гледам да не й обръщам внимание,но понякога е голям дразнител,абе цялата истина е че не си я понасям още като се запознахме,защото въобще не ме посрещна като снаха,както и да е,понасям я от уважение към мъжа ми.

Пете,наистина трябва да се правят компромиси,на май ние снахите все отстъпваме.А не може ли те свекървите да не се бъркат въобще,би било по-добре : Wink :

Бени,поне си имате разнообразие : Thumbup :

Марго,благодаря за инфото!Моя ги знаеше тея подробности,но не е излишно и още едно мнение.Вчера срещнах една позната и се заприказвахме и стана въпрос за Германия и тя като почна ауууу вие сте луди да ходите там.Не ми харесва въобще,хората студени,времето гадно,имат казва само една седмица лято.Има да го търсите това слънце...А аз й викам ами в чинията слънце ли да слагам и да ям...Всеки си има мнение,наистина навсякъде си има и плюсове и минуси.Мн.хубаво че си си намерила компания,дано си поддържате връзка и да си излизате заедно,аз малко съм резервирана към българите тук,щото какви случаи има не е за приказване.....

Любче,твойта хубавица има да кърши снага по дискотеките : Lol :А бившата на твоя се излага,как може да не позволява на децата да говорят със собствения им баща : Eeek : Ами те може да си имат дразги,но той им е баща бе как така : Eeek : Ама има всякакви хора,то простотията по хората ходи : Lol :

Анди,вчера точно това направих,което ме беше посъветвала,взех си децата и излязохме на центъра от 8.30 до 1.30 наобяд.Обикалях магазините като разюздена кобила : Lol : и пак си понакупих малко дрешки : Lol : Така се разтоварвам аз та ми се пооправи малко настроението.

А да ви кажа Денито вече излиза от проходилката : Sad : и сега ме е страх да го оставям сам,преди влязох да се изкъпя и чувам плаче излизам от банята, гола и вода тече от мен,а той се обесил надолу и си закачил краката.
Пък батко му ония ден седнал си пича на спалнята взел си моливите и блокчето да рисува,ама къде рисува в/у блокчето,къде в/у чаршафа,мале като го видях : Andry : браво че имах такъв препарат че го намазах и се изпра.

Хайде мацки оставям ви,че пералнята ми изпра : Love :
ИзображениеИзображение
Изображение
Аватар
tanica
Познат

Мнениеот mini4iki на 05 Авг 2010, 14:46

Айде и аз да намина, докато Еви още спи. Сега сложих да й готвя, дано не забравя....

Таничка, относно българите, всички май сме резервирани. Петьо започна една нова работа и там имало един българин, който не искал да говори с него. Сега малко по-малко започнал да говори с него и му разказал, колко си е изпатил от това , че е помагал. Всички са така явно.А пък за познатата дето пихме кафе, ние общо взето само за децата приказвахме, хареса ми, че въпреки, че имаме толкова общи познати, не започна изобщо да клюкарства и да обсъжда. Ама това е първо мнение,нещата може да станат други.....Относно климата - всеки с предпочитанията си, за какво ни е горещо лято, като нямаме море тук, по добре да е по прохладно. На мен лично климата тук много ми харесва, зимата не е много студено, но дори и да е студено няма вятър. Лятото не е много горещо, но лято има, както и есен и пролет. Абе не е толкова зле де. Пък за парите, дано мъжът ти си намери добре платена работа, по принцип неговата професия е доста търсена и добре платена, но има и измекяри дето им плащат на 7-8 евро, за работа която трябва да получават минимум 12-13.Така че , дано имате късмет.

Бени весело изкарване на вашия събор, нашия тук идва края на месеца и в града става лудница.....

Любче, малката наистина на моменти прилича не теб, на моменти на баща си, уж има твоите очи, но особено на снимката в подписа ти съвсем като него гледа. Абе чудна работа, как и от единия вземат и от другия : Blink : Снимките са много хубави.

Пете, прекрасна е малката Дария!

Гери, те момчетата са малко особени на тая възраст, като не иска Спаско, явно се притеснява от запознанството, сигурна съм че щяха да се сприятелят, ама не знам защо са такива.

Моята маймунка се събуди, до скоро : Love : : Love : : Love : : Love :
Аватар
mini4iki
Познат

Мнениеот lidia7608 на 06 Авг 2010, 05:02

Добро утро,милички!Минавам набързо да почерпя,че днес имам рожден ден!Да ви е сладко!За подарък днес съм цял ден на работа-наложи се да сменя колежка, та нямам много време да пиша,но тези дни ще наваксам пропуснатото и ще пиша повече.Хубав ден на всички и целувки на сладурковците.
Изображение[img][img]http://sofia.zavedenia.com/uploads/menum/1191215143db9415950de376f77f644cc1715f1946.jpg[/img]Изображениеhttp://blog.nola.com/judywalker/2007/12/large_overall.JPG[/img][img]http://arthotel-sbh.com/pictures/menu/big/19_%D0%9F%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BD%D0%BE_%[/img]
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение
Изображение
lidia7608
Новобранец

Мнениеот tanica на 06 Авг 2010, 05:44

Добро утро!
Изображение
Изображение

ЛИДЕ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ И ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ,ОТ МЕН ТОЛКОВА,А ОТ ГОСПОД ЕДНО ЗДРАВО БЕБЕНЦЕ!
Изображение
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
Аватар
tanica
Познат

ПредишнаСледваща

Назад към Архив