Здарвейте,мацки!Да драсна малко докато тук е тишина и спокойствие.Едната част мъже с ана разходка,другата спят.
Бени,тази помощ би трябвало да е като онази наща,но на нас ни я спряха отдавна.До 6м била.После взехме едни 300 евро, трябва да идем пак да питаме,но ням акой да стане...После иначе мърморим,а и до адвокат не е лошо да се отиде.Приятно ви искарване на събора,поне ще имате малко разнообразие.Ние сега лятото почти нямаме такива мероприятия,като си заминат туристите почват.Сега почиват

местните.Спаско и той мърмори,че никой не познава тук.Намерих му обаче едно българче колкото него и трябваше да му се обадим,но нашия нали е големец не иска.Срам ли го е ,знам ли го,не искал така да се запознава.Будалче,аз така съм се радвала на всеки ,който говори български.Е,вече ги подбирам де,нормално.Но можеше с него да излизат поне на плаж,абе пубери,не знаят какво искат.
Танче,ти с твойта свеки се нервиш,ама пак не си чисто сама.Търпи я там колко можеш,пък ако мн те дрази врътни ключа и се направи ,че те няма както казват момичетата

.Нека има поне един свой наблизо,че си е е...о майката.Сам не е за наникъде и то с малки деца като си.Дано Добри има късмет и да е доволен с тази работа ,при този шеф.А виж Маргото какви хубави съвети ти даде за данъците.Тя ще ти помага с каквото може и там ако отидете,нали сме си наши хора
Маги,Габи си ходи сам,но много тича и се лигави.От тичане прави резки движения да сменя посоките/най-вече в кръг се върти като пумпал

/и полита.Поне знае как да пада -на дупе.Но навън ходи повече,в нас го е страх,ама нормално има мн мебели и се пази.Хубаво си се срещнала с българка и сте се поразходили.Дано е готина и да се виждате по-често
Анди,не се сърди мила за новата ми любовница

,вас няма да забравя никога и сте винаги в мислите ми

където и с който и да съм.Тя знае вече за вас

Иначе вчера бяхме почти цял ден заедно,нали са вече под нас

Само се моля да остане повече,че както не е свикнала да седи без работа

Ако не почне нищо ще си бие камшиците,а аз ще остана сираче......Дано издържи ,моля се с две ръце!
Каквато е бетер мене джаста-праста....ни любов ще се узнае,ни Майорка
Любче,
Работа и слънце ще има и след 100 години,но нас няма да ни има-така че добре си положила морна трътка на бел чаршаф

Откъде го измисли пък това

Опасна си с твойте лафове ненадминати

Поне ни повдигаш малко духа,че както я нама и Дани и повечето сме паднали у дупките си,стана доста тегаво даже и тук да се пише с настроение....Благодаря ти,че те има

Иначе,басейна хубаво сте го сложили на тази вила.Ще го ползвате поне всички.Тази Маги,голяма купонджийка ще излезе,като тебе

само така

Нека видят италианците какво е да си с българска жилка!А за бившата на мъжа ти,явно е голяма простакеса.Мислех,че всички навън са интелигентни и се уважават при разяла,ама ето имало и простаци,които си тормозят най-вече децата.Аз затова съм в добри отношение с мъжа ми,а Спаско винаги е бил с него.Последните години повече отколкото с мен даже

Де...ш ш...а Майорка,кой вятър ме довя тука

Няма да си го простя никога

Съсипвам си детето,съсипах си здравето...Само Габчо е слънчице..........
Пепи,мн хубаво сте празнували рождения ден,нищо че е била такава лудница.Дарито е била щастлива,а таткото ще е на 2 план ,такъв му е късмета
Хайде пускам това.Бай и кисс за сега
Радиии,как си ,мила?Как са бебоците?Премина ли урагана във вас?Нашия е в затишие,дано не е само преди буря