Аз сега се присещам за стари неща и докато нев съм забравила пак да тегля по един комент
Пети,честити ви подаръци и със здраве да си ги ползва Дария.А те с баща си ли са на един и същ ен рожденници
или нещо пак съм недоразбрала
Анди,беше предположила че Силвио може да е обидил нещо Иви и за това да си е тръгнал.....Но както и преди бях споменавала,мъжо се държи с него по-добре от някои истински бащи.Така че изключвам това като причина.даже се е случвало да срещнем някой негов познат който не го е виждал с години ,и при въпроса дали това е синът му,той отговаря с -да,за което съм много признателна.Просто моя си е келеш и съм сигурна че ще дойде ден в който ще съжалява.
Гери,и Иви така постъпва като Спаско.От предните години товарехме колата с по 5-6 момчета на неговата възраст когато тръгнехме на плаж,само и само да завърже приятелство,но.....нанайци...И сега тези нашите приятелли имат 2 момчета на неговата възрас,ядохме заедно в планината,но нашия си забоде слушалките от тел. в ушите и се отряза от заобикалящият го свят
е малко тъжнаРабота и слънце ще има и след 100 години,но нас няма да ни има-
Таница,представих си Дени нагоре с краката в проходилката..Милият сигурно се е уплашил доста,пък и ти си си изкарала акъла
При нас приключи двудневният празник.Снощи имаше заря та я чакахме до 1 часа да започне.Марги взе та се събуди от бумтенето,та не можах и да я видя цялата
Сега ще ходя да прилегна докато спи още Марги,пък после каквото сабя покаже
П.п.Докато напиша и хоп ме изпредварили
Тони,не се притеснявай,че не прави стабилни крачки Алекс.Те изведнъж се отпускат.Пък има и деца които прохождат и на по 14-15 месеца.така че всичко е в кръга на нормалното
бени,и ти си се врътнала
Тук майките не плащат на детските въртележки
А това с Армани е ебавка.Дечурлига го правят нарочно.Намислят си някой случаен номер и почват да те тормозят.Мен веднъж така пък ми звъняха на домашния и ми разказвах априказки.Докато един ден се ядосах и със строг тон им казах че в момента полицията записва от къде се обаждат и да видиш как започнаха да се молят и извиняват 

Хайде и аз да се отчета за рожденния ден.Напоследък все не ми остава време да пиша, а и мъжа като седне на компа да играе карти се забравя.