ПЪРВИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН ВЕЧЕ ПРАЗНУВА АВГУСТОВСКОТО ЧОВЕЧЕ

Място за стари теми!

Модератори: veni, Млада Мама, jovelina, vilijov

Re: ПЪРВИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН ВЕЧЕ ПРАЗНУВА АВГУСТОВСКОТО ЧОВЕЧЕ

Мнениеот karlita на 06 Авг 2010, 10:22

Лиде,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН.И АЗ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ ДА ТИ СЕ СБЪДНЕ НАЙ-СЪКРОВЕННОТО ЖЕЛАНИЕ.ДА СИ ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА И КЪСМЕТА НИКОГА ДА НЕ ТЕ НАПУСКА.
Аз сега се присещам за стари неща и докато нев съм забравила пак да тегля по един комент : Wink :
Пети,честити ви подаръци и със здраве да си ги ползва Дария.А те с баща си ли са на един и същ ен рожденници : Blink : или нещо пак съм недоразбрала : Lol : И каква дрога носиш в чантата си : Blink :
Анди,беше предположила че Силвио може да е обидил нещо Иви и за това да си е тръгнал.....Но както и преди бях споменавала,мъжо се държи с него по-добре от някои истински бащи.Така че изключвам това като причина.даже се е случвало да срещнем някой негов познат който не го е виждал с години ,и при въпроса дали това е синът му,той отговаря с -да,за което съм много признателна.Просто моя си е келеш и съм сигурна че ще дойде ден в който ще съжалява. : Sad :
Гери,и Иви така постъпва като Спаско.От предните години товарехме колата с по 5-6 момчета на неговата възраст когато тръгнехме на плаж,само и само да завърже приятелство,но.....нанайци...И сега тези нашите приятелли имат 2 момчета на неговата възрас,ядохме заедно в планината,но нашия си забоде слушалките от тел. в ушите и се отряза от заобикалящият го свят : Sad : Абе странни птици са тези пубери,аз определено изпитвам трудност да го разбера : Sad : А историята на този израз-
Работа и слънце ще има и след 100 години,но нас няма да ни има-
е малко тъжна : Sad : Значи имах един съсед/батко Иво му виках/,той с 10 години по-голям от мен,но си бяхме приятелчета.Та едно време нали имаше лексикони и аз когато си направих първият в живота ми ,бате Иво ми го попълни и на въпроса-Вашият девиз?-беше записал това мото.Та той неща все имаше дразги с баща си и напусна къщтата и замина да живее и работи някъде из южна Бг.След около 2 години се обажда на техните че се е оженил и ще доведа булката да се запознаят.Обаче по пътя за в къщи катострофира и умира на място : Sad : : Sad : Беше истинска трагедия..Но от него ми е останала този спомен и това мото,в което има мнооого,ама мнооого истина.И като се замисли човек си дава сметка че сме само временно на този свят.И аз се стремя да изживея всеки ден възможно най-спокойно : Smile : И ад оставя след себе си някой и друг приятел който ще си спомня за мен с усмивка на уста. : Smile : И ти благодаря за хубавите думи по мой адрес-наистина знаеш как да повдигнеш самочувствието на някой : Wink : : Thumbup :
Таница,представих си Дени нагоре с краката в проходилката..Милият сигурно се е уплашил доста,пък и ти си си изкарала акъла : Sad : Опасни са тези деца.Пък Алекс е разкрасявал чаршафа : Lol : : Lol : Осатви детето да развива художествения си талант : Smile : може пък десенатор да излезе : Wink : Ох,аз се шегувам,но сигурно не ти е лесно с две малки деца сама.....
При нас приключи двудневният празник.Снощи имаше заря та я чакахме до 1 часа да започне.Марги взе та се събуди от бумтенето,та не можах и да я видя цялата : Sad : И полсе дакото си легна то стана 1 и 30 и тази сутрин очите са ми все едно съм лепила с електрожен без маска : Eeek : Мързи ме да си повдигна дупето даже : Lol : Извадих 2 пържолки за мъжо и ще ги бутна на скарата,пък ако му изнася,ако не,проблема си е негов : Lol : : Lol :
Сега ще ходя да прилегна докато спи още Марги,пък после каквото сабя покаже : Smile :
П.п.Докато напиша и хоп ме изпредварили : Smile :
Тони,не се притеснявай,че не прави стабилни крачки Алекс.Те изведнъж се отпускат.Пък има и деца които прохождат и на по 14-15 месеца.така че всичко е в кръга на нормалното : Smile :
бени,и ти си се врътнала : Lol : А неразбрах защо си плащала и ти билет,нали като придружител : Blink : Тук майките не плащат на детските въртележки : Smile : Кожодери : Andry : А това с Армани е ебавка.Дечурлига го правят нарочно.Намислят си някой случаен номер и почват да те тормозят.Мен веднъж така пък ми звъняха на домашния и ми разказвах априказки.Докато един ден се ядосах и със строг тон им казах че в момента полицията записва от къде се обаждат и да видиш как започнаха да се молят и извиняват : Lol : : Lol : То хем смешно ми стана,но удържах на играта и се разбрахме да не ПРАВЯТ ПОВЕЧЕ ТАКА : Lol : : Lol :
Изображение
Изображение
Аватар
karlita
Познат

Re: Re: ПЪРВИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН ВЕЧЕ ПРАЗНУВА АВГУСТОВСКОТО ЧОВЕЧЕ

Аз и Бебе

Мнениеот muci_s на 06 Авг 2010, 10:50

Здравейте момичета.Благодаря ви за хубавите пожелания : Love : Хайде и аз да се отчета за рожденния ден.Напоследък все не ми остава време да пиша, а и мъжа като седне на компа да играе карти се забравя.
Така, рожденния ден мина добре, накрая дори заформихме купонче със силна музика и танци, дори и децата играха : Chessygrin : С тортата едва направих няколко снимки, той Ицко постоянно искаше да я пипа, а и нали не може да стои сам, майка го придържа ама той се криви : Lol : Но все пак станаха горе-долу.С всичките деца не можах да му направя, те като се събраха и като пощуряха изобщо не им беше до снимки : Chessygrin : Другата година повече, поне ще може да ходи и се надявам да стои по-мирно.Откарахме иначе до 1ч, как издържа това дете незнам, а беше спал до 15.30ч.Имаше едно детенце на година и половина и двамата си паснаха, та може и затова да не му се спеше.Но като си тръгнаха гостите, изкъпах го и веднага заспа.По едно време започнаха да шетат по масата, бъркаха в чиниите със салатите, обръщаха чаши с това другото детенце.Абе забавляваха се добре.Получи и подаръци, парички, едно есенно спортно костюмче с блузка много гъзарско, а и ще му отива на маратонките от тати.Една кола която свири и свети и се движи сама, и един голям слон който става на люлка и има колела и може да се движи.Той обаче не иска да стои отгоре му а застава пред него, хваща го за ушите и върви с него.Използва го за проходилка, много е интересен, и доста бързо се придвижва.Мисля че ще му помогне по-лесно да проходи.
Любе при нас нещата бяха по различни с виждането на баща ми.(нашите са разведени от много години)майка никога не ни е забранявала да се виждаме, но той не ни търсеше, явно не е изпитвал нужда да вижда децата си.Живееше си живота човека.Но няма да говоря повече понеже почина миналата година, лека му пръст, господ си знае работата.Така че има и друг вариант, но пък при мъжа ти нещата са съвсем различни, той да иска да си вижда децата, да милее за тях, а тая простачка да не позволява, ей това не го разбирам.
Бени много хубаво при вас с тия фиести, панаири, супер.Как ми се ходи и на мен.А ти без време си се повозила на детското влакче : Lol :
Гери браво на Габчо че бяга, представям си какъв е сладур.И аз много искам Ицето да проходи, много ще ми е сладичък.
Ей Тони много жалко че племенницата ти се е разболяла, много е кофти тоя вирус, сестра ми беше го прихванала тези дни, милата ужасно се чувстваше.Не можеше да стане от леглото.Но ще мине, няма страшно.Добре че си взела мерки да отделиш Алекс да не се разболее милия.Ти не се ядосвай много в работата, по-спокойно го давай : Smile : Ще чакам снимки на сладура, нямам търпение : Smile :
Танче дано мъжа ти се уреди на възможно най-доброто място, та да ви вземе и вас.И как няма да си дойде за РД-то, без тати накъде.И ти се поуспокой малко, знам че ти е нервно, неизвестността и самотата допълнително изнервя, от личен опит знам.Но излизайте по-често и времето ще мине по-бързо : Smile : Търпение му е майката : Thumbup : А свеки я отсвири напълно и се прави че те няма , трудно е знам, но пък ще се почустваш по-добре така : Lol :
Лиде, Честит Рожден Ден мила, пожелавам ти много здраве, щастие, професионални успехи и всички твои мечти да се сбъднат.Целувам те, весело изкарване и наздраве!!!
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
роден на: 04.08.09 - 3580гр 52см
5месец: 08.01.10 - 6900гр 70см; 6месец: 16.02.10 - 7100гр 71см; 7месец: 12.03.10 - 7400гр 73см
Аватар
muci_s
Познат

Мнениеот gerita74 на 06 Авг 2010, 11:57

Изображение
Изображение
Честит рожден ден,Лиде!Желая ти най-вече здраве и любов,а другото както казва Таня -Бог да ти даде!Дано сълзите ти занапред са само от щастие!!!!!!!!
Бени,много хубаво сте си искарали на фиестата,браво!И тук има такава Феерия,но е пролетта,сега няма нищо,мн жалко.Спаско никога не може да ги хване.Той вече порасна де,но си е готино.Телефония тероризатор го заплаши и ти като Любчето : Chessygrin :
Асе,изкарали сте си чудесно рождения ден,гледах снимките.Голям купон е било щом е имало песни и танци.И подаръците ви са хубави.
Пепи,тортата ви е мн хубава,гледах и ваще снимки.Нещо такова си представях и аз за Габи,но ще излезе минимум 70 евро : Sad : Май няма за сега да стане.Пък и са още малки,едва ли разбират какво се случва : Blink : точно.Друга година живи и здрави.
Тони намери кабела и качи снимки да видим и Алекс сладура : Smile : Не му се притеснявай за ходенето.И Габи си настъпваше страшно краката и си мислех глупости.Но ходеше с едни отворени сандали.Единия крак ходеше съвсем накриво. Взех му удобни твърди обувки и взе да си слага крака както трябва.Пробвай с обущета до глезена по-затворени.И навън го пускай да ходи -по площадите.У дома и Габи не се отпуска съвсем сам за повече крачки от 4-5,колкото да се хване някъде.Страхуват се да не паднат.
Любче,историята е ужасна,но за съжаление има много такива нелепи случаи.Затова трябва да изживеем всеки миг все едно ще е последен...А това,че си готина не е комплимент,то всеки го вижда! : Thumbup :
Танче,мн сте хубави на снимките : Thumbup : Дени много е пораснал и е станал голям сладур : Smile : а Алекс си е пич : Wink : За теб няма смисъл да казвам,че изглеждаш супер,нищо че не си харесваш ръцете : Chessygrin : Ша се опраим некогаж,може би : Lol : : Lol :
Сега ви казвам чао,после ще попиша пак.
Изображение
Изображение

Изображение
Аватар
gerita74
Зайнтересован

Мнениеот mini4iki на 06 Авг 2010, 16:12

Изображение
Изображение

Честит рожден ден мила Лиде! Пожелавам ти много успех, късмет в живота и много радости и усмивки!
Бъди жива и здрава и дано щастието бъде твой спътник в живота!
Аватар
mini4iki
Познат

Мнениеот evva на 06 Авг 2010, 20:15

Привет момичета!Нямам време да пиша и тези дни няма да имам,защото започнахме ремонт у дома.Бутаме терасата на кухнята и ще бъде ад няколко дни.Дано поне успявам да ви прочитам,за да не изоставам!
Честит рожден ден,Лиде!Бъди жива и здрава!Пожелавам ти много щастие и късмет във всяко начинание!Нека всичките ти мечти се сбъднат и да бъдеш най-обичана!

Изображение
Изображение
[/url]Изображение
Изображение
Аватар
evva
Познат

Мнениеот mini4iki на 06 Авг 2010, 21:42

Май всички са го ударили на отпуска през този месец, почти няма раздвижване тук....нищо, по-добре рядко отколкото изобщо не...
Евичка си легна и сега е момента за релакс на мама. Всъщност имам достатъчно време, даже доста ми доскучава, Петьо е вече на работа, така хубаво беше, като си беше 1 месец вкъщи, а сега Евичка като спи е егати скуката. Може би защото вали от 2 дена и на вън не можем да излезем. Но те и децата са вече по екскурзии и по държавите от където са....Така, че цялият квартал е много празен...

Тони, нашата Ева също не ходи още. Но аз съм чувала, че около 13 -14 месеца прохождат. Ама те останалите диванета няма да сварят да проходят, та затова като останат 1 - 2 деца не проходили си е за притеснение. Като се сетя Петето кога сложи на Дари клипче, че пълзи, направо се шашнах, наш'та пропълзя миналия месец.....Така че е нормално де, Еви стои права от 3 месеца, вече кляка и става права, ноооооо не помръдва : Lol : : Lol : : Lol : Алекс пие ли мляко още през нощта? Питам те защото се сещам, че и той като Еви пиеше по 1-2 шишета през нощта. Аз обаче като ходихме онзи ден на консултация, доктора ми каза, в никакъв случай да не давам на детето мляко в леглото, камо ли да оставям шише до главата й. Очуди ме много, защото аз не съм казвала, че й давам мляко през нощта, но явно доста майки така правят, та вече знае човека...Каза, че като пиели легнали им се разваляли зъбите, незнам ква е логиката, но това е причината,да не й давам де. От няколко дена спрях да й давам да пие мляко, като се събуди я обръщам, давам биберон, тя мънка мънка, но заспива пак. И така вече 4 дена. Вече обаче не се буди за шишето. Да не се хваля много, но като заспи в 20, се събужда в чак в 7 защото вече е гладна, стоплям й мляко, пие едно шише и заспива и така до....10.30. През деня спи само веднъж, но то колко да спи, тя като стане в 10.30 после заспива в 13 и до 15 спи, после чак вечерта. Много сте хубави на снимките, а Алекс е много пораснал : Love : : Love : : Love :

Любче, много тъжна история, но добрите хора се помнят, ето и помниш този човек с добро, жалко, че толкова хора си отиват толкова млади... Не ми се говори, че то поне по един такъв случай всеки ще се сети, и аз имам близък познат, по точно момче, почина миналата година на 21, родителите ни са приятелски семейства, а ние сме израстнали заедно.... Много е тъжно. А относно мъжа ти, кофти е, че бившата му жена е изкукала, мисля, че той пак трябва да потърси контакт с децата си, като са вече големи, нещата ще се променят, защото вече виждат сами нещата.

Аска, много сте готини на рожденния ден! Изглеждаш весела и щастлива. Дано е така. Важното е че вашия тати си е при вас вече, дано не се налага пак да ви оставя. А Ицко прилича на голямо момче : Wink : много е хубавичък : Love :

Аз ще ви оставям , май стана късно....До утре мацки!
Аватар
mini4iki
Познат

Мнениеот tanica на 07 Авг 2010, 06:31

Добро утро!
Изображение

Тони,Марго,какво се притеснявате че не са проходили още? Всяко дете си е индивидуално,моя Алекс проходи на 14 месеца.Мисля,че и Дени ще проходи там някъде,защото е още мн.нестабилен.Слагам го в проходилката и тича като луд и щом го извадя и го сложа на земята уж да пълзи не помръдва.А и всичко е наследствено според мен,защото баща им е проходил и той на 14м.,а аз все забравям да питам майка.Аз не съм разбрала някои от бебоците да ходи без проблем вече,има ли такива?

Марго,и мъжа ми каза че валяло два дни,вчера се чухме по скайпа,видя ми се толкова хубав..... : Lol : : Lol : явно ме е ударил хормона на любовта : Lol : : Lol : Вие няма ли да ходите на почивка?Нали при вас е отпускарски месец?

Асе,наистина сте мн.готини и щастливи на снимките : Thumbup : Дано винаги да сте така!

Тони и вие също : Thumbup : Жалко за горкото девойче племенницата ти : Sad : ,слушах по тв-то,че имало мн.вируси по морето и басейните.

Дени се събуди, чао за сега после пак ще пиша : Love :
ИзображениеИзображение
Изображение
Аватар
tanica
Познат

Мнениеот mini4iki на 07 Авг 2010, 09:57

Добро утро! Таничка благодарим за кафенцето! : Love : : Love : : Love :

Относно прохождането и аз това исках да кажа, че повечето прокождат около 14 месец, така че проблема не е в непроходилите, а просто браво на проходилите :bash: :bash: :bash: Пък за мъжа ти, ужас, че сте така разделени, както сигурно сте свикнали заедно. Поне ние от както сме тук, станахме направо неразделни, Петьо ми е приятел и без него незнам кво щях да правя. И тъй като сме изолирани, не е като в България, да излизаме постоянно по кафете с приятели и станахме още по-близки. Не мога да си представя другарчето ми да замине за 1 месец, ще пукна. И при нас е отпускарски месец, само дето Петьо беше със счупен крак и не вървеше някакси сле 5 седмици болничен да се пише отпуска....ще изчакаме септември.

Забравих да ви кажа за консултацията в понеделник. Ходихме и както обикновенно, прегледа продъли 5 мин, но още 55 чакахме..... Мерят я - 77 см, теглят я 9350, поглежда доктора ушите, очите, слуша със слушалките и е готова. За десерт една ваксина и край, разплакано детето е преживяло ужаса от чичо Доктор, като стане голяма ще я плашм с него : Lol : : Lol : : Lol : : Lol : : Lol :

Ставам да храня Еви, чао!
Аватар
mini4iki
Познат

Мнениеот tanica на 07 Авг 2010, 12:31

Здравейте пак : Chessygrin :
Ние ходихме на плаж,днес стояхме 3 часа, водата беше супер на малките не им се излизаше,но стана мн.топло и си тръгнахме.
Марго,дано никога не се разделяте,че е ужасно : Sad : Утре ще направи 1 м.откакто липсва,а на мен ми се струва 1 год. : Sad : И ние сме така все едно сме едно цяло,не бяхме се разделяли толкова време още малко ще издържим.
Консултациите тук са същата работа точно 5 мин.,даже последните 2 месеца и не сме го претегляли Дени,защото кантара им не работи.

Бени,браво на вас как хубаво си прекарвате пък щом и тати е излязъл с вас супер!

Гери,благодаря за комплиментите : Love : !

Поизгубиха се другите : Blink : ,ама нали е отпускарски месец и всеки е по почивки,а и Ради не е писала скоро : Blink : Дано всичко да е наред!
ИзображениеИзображение
Изображение
Аватар
tanica
Познат

Мнениеот karlita на 07 Авг 2010, 14:40

Здравейте и от нас : Smile :
Асе,супер сте изкарали РД-то.То тава е най-важното на детски празник да има деца и калабалък.Те трябва да са доволни : Chessygrin :
Тони,ама Алекс има страхотни очи направо : Love : Ще припадат мацките по него : Lol :
Марго и тук консултацийте са по толкоз,а да не говорим че ходихме последно на 8 месеца и сега чак на годинка : Blink : При вас сега е тъпотия и няма хора само за месец,при нас пък само тези месец има празници и раздвижване и после цяла година тъпотия : Lol : : Lol : А това пък за млякото в леглото нещо не го схващам : Blink : Аз сега на Марги не й давам,но със Иви постъпвах точно така както казваш че не трябва да се прави : Smile : Оставях му шишето до главата и по някое време през ноща само чувах едно ТУП,когато го изпиваше и захвърляше на някъде : Lol : : Lol : Пък проблеми със зъбите не е имал : Blink : Май днешните педиатри незнаят от какво да умрат ми се струва : Andry : А и добър сън удряте и вие : Smile : И Марги ми спи до 10-10 и 30 сутрин,но не си ляга преди 11 вечер.
Танче и ние не пълзим.А и сме далеч от самостоятелно ходене.Вярно е че прави крачки сама,но съм плътно до нея,защото е нестабилна още и залита.Така като ягледам едва ли ще проходи поне още месец.А пък снощи се запознахме с едно момиченце дето през декември ще навърши 2 год,по мои изчисления трябва сега да е на 20 месеца.Все още се клатушкаше и му трепереха краката и бабата беше все до нея готова да я подхване ако падне.Така че има и случай на късно проходили дечица.Всичко е нормално.Още са ни мънички бебчовците : Smile :
Бени,приятно изкарване на езерцето днес,ако отидете ,де : Wink :
Аз направо съм бясна.Нали ви казах че сме си закарали басейна в планината....Та одеве ходих до кръсницата да се разберем за следобяд и утре какво ще организираме и я питах дали знае дали се е затоплила водата вече в басейна.А тя съвесем спокойно ми отговори че вече цяла седмица се къпе кой ли не в него : Eeek : : Andry : : Andry : Като я попитах кой се къпе и започна да ми изрежда че брат му на мъжа й си довел приятели от Белгия и незнам си от къде,децата й пък приятели и ите пък довели техните приятели и да ви кажа ми стана много гадно.Аз където още не съм го виждала този басейн,само на картинака,все още не съм го ползвала,а то се оказа че преди мен цело село се е изкъпала.Ядосах се,но пред нея не казах нищо.Обаче си намерих извинение и няма да се събираме нито днес,нито утре.Въобще няма да го ползвам даже.От къде да знам кой кога си е мил краката или пък г..а,преди да се топне в него.Мъжо сега ме успокоява,че имало хлор и антиводорасли и незнам си още какво да дизефектира,но мен не ме интересува.тази година така са се получили нещата,но догодина ще си го прибера и дори и аз да не го ползвам поне ще знам че причината е че нямам място в моя си двор.Може да изглежда егоистично от моя страна,но да ви кажа се засегнах.Поне да ме бяха питали преди това....
Ох наоплаках ви се. : Smile : Сега ще ходя да прилегна докато спи малката и после ще ходим да пазаруваме.
Изображение
Изображение
Аватар
karlita
Познат

ПредишнаСледваща

Назад към Архив