ПЪРВИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН ВЕЧЕ ПРАЗНУВА АВГУСТОВСКОТО ЧОВЕЧЕ

Място за стари теми!

Модератори: veni, Млада Мама, jovelina, vilijov

ПЪРВИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН ВЕЧЕ ПРАЗНУВА АВГУСТОВСКОТО ЧОВЕЧЕ

Мнениеот ADORA84 на 13 Юли 2010, 15:39

Изображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение

На моя син

Ако би могло да се раздава
щастието с майчини ръце?!
Ако може да се подарява
малкото ,човешкото, сърце,
първа аз -повярвай скъпи сине-
моето със радост ще ти дам.
Нищо че без време ще изстине
огъня на моя слънчев плам.
Но със две сърца дали ще можеш
на Живота ти да устоиш?
Всичко двойно -двойно се тревожиш,
двойно да обичаш ,да трептиш.
Двойна скръб и болка ще тежнеят,
като камъни във твойта гръд
Две слънца от вътре ще те греят
дали няма да те изгорят?!

Изображение
Това са нашите чаровни момченца:
Изображение
Изображение- 01.08.09 - АЛЕКС на мама Sunflower777/АНТОНИНА/-гр.Пловдив
Изображение
Изображение- 04.08.09 - ХРИСТО на мама MUCI_S/АСЯ/-гр.Сливен
Изображение
Изображение- 14.08.09 - ГЕОРГИ на мама Tania_Valcheva/СТОЯНКА/-гр.Бургас
Изображение
Изображение- 17.08.09 - ГАБРИЕЛ на мама gerita 74/ГЕРГАНА/-гр.Благоеврград/Майорка
Изображение
Изображение - 18.08.09 - ДАНИЕЛ на мама Viki/ВИКТОРИЯ/- гр.София
Изображение
Изображение- 29.08.09 - ГАБРИЕЛЕ на мама renny_st/Рени/ - Благоевград/Италия, Милано
Изображение
Изображение - 04.09.09 - БОРИС на мама Anni125/АНИ/-гр.Варна
Изображение
Изображение - 08.09.09 - ДЕНИСЛАВ на мама tanica/Таня/- о.Родос- Гърция
Изображение

На дъщеря ми

Зеленоока моя дъще ненагледна
годините минават ден след ден
шарени мъниста от гердан,
обгръщал детската ти гушка.
Огромна бяла пеперуда
бе кацнала на нежната главица
сред водопад от буйни къдри,
в жесток двубой със гребена ти уморен.
Изяла бе ти моето червило
с дъх на горска ягода.
А сенките ми разноцветни-
подобно на дъга небесна,
по палавите пръстчета
играеха в своята тоналност.
Почуквайки по пода с мамините токчета,
ти тичаше от стая в стая,
сподиряна от весел детски смях.
Сега е тихо в стаята и съм сама-
Сама със спомена.
С герданите в кутията голяма.
Сама с обувките,отдавна вече необувани.
Сама с изгладената бяла лента,
от която ще надипля пеперуда,
останала без своя буен водопад.
Звънецът извъня.
Прогони спомените връхлетели
самотния ми ден.
На прага ярко слънцето засвети,
защото там стоеше ти-
моето пораснало момиче.

Изображение
Ето ги и прекрасните ни госпожици:
Изображение
Изображение- 20.07.09 - МОНИКА на мама ZORI_03 от гр.Варна
Изображение
Изображение- 25.07.09 - МАГДАЛЕНА на мама ADORA84/ДАНИЕЛА/-гр.Пловдив
Изображение
Изображение- 25.07.09 - ВЕЛИЗАРА на мама radi2/РАДКА/-гр.Карнобат
Изображение
Изображение- 27.07.09 - ЕВА на мама Mini4iki/МАРГАРИТА/-гр.Варна/Германия
Изображение
Изображение- 02.08.09 - ИВАНА на мама EVVA/ЕВА/-гр.Благоевград
Изображение
Изображение- 03.08.09 - ДАРИЯ на мама petial/ПЕТЯ/-гр.Велинград
Изображение
Изображение- 23.08.09 - ИВАНИНА на мама Spa/АЛБЕНА/- Испания
Изображение
Изображение- 26.08.09 - МАРГЕРИТА на мама karlita /Люба/- Италия, Калабрия/Монтана/
Изображение
Изображение- 27.08.09 - ИЛЕНА на мама daniani01/Андриана/- гр.Велико Търново
Изображение

СЛАЙД АЛБУМЧЕ 1
Изображение

СЛАЙД АЛБУМЧЕ 2
Изображение

СЛАЙД АЛБУМЧЕ 3
Изображение
ADORA84
Зайнтересован

Re: ПЪРВИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН ВЕЧЕ ПРАЗНУВА АВГУСТОВСКОТО ЧОВЕЧЕ

Аз и Бебе

Мнениеот ADORA84 на 13 Юли 2010, 15:40

Изображение
ADORA84
Зайнтересован

Мнениеот petial на 13 Юли 2010, 18:03

Като ме няма няма ме ама сега нацелих новата темичка!
Дани страхотна е - много много БЛАГОДАРЯ!!!Изображение
Дано пак всички да се съберем тук ,а на себе си пожелавам да съм по - редовна! : Thumbup :
[url=http://www.azibebe.com]Изображение
Аватар
petial
Познат

Мнениеот tanica на 13 Юли 2010, 21:02

Хайде и аз да се разпиша в новата темичка : Chessygrin :
Дани,мн.е готина браво на теб!Разплака ме с тези стихчета : Cry : : Cry :
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
Аватар
tanica
Познат

Мнениеот evva на 13 Юли 2010, 21:08

Привет момичета!Честита нова тема!
Дани,благодаря за темичката,справила си се отлично! : Thumbup :
Иви заспа,но аз тепърва съм започнала да готвя,че не ми остана време днес,а утре мъжо като дойде и няма да има нищо за ядене!Затова ще ме извините,но нямам време да пиша повече!
Изображение
[/url]Изображение
Изображение
Аватар
evva
Познат

Мнениеот lidia7608 на 14 Юли 2010, 05:13

Изображение
Добро утро!
Честита нова тема,много е хубава,браво на Дани!Това е за теб
Изображение
Ана мен с пожелавам в новата тема да ви зарадвам с хубава новинаИзображение.
Не съм чела постовете от последните дни и няма да коментирам,но като се върна от работа ще наваксам пропуснатото.
Доколкото си спомням днес първото бебе,което се роди в старата ни тема има рожден ден,но мама Евка от Мирянци не пише тук. :birthday:
Жалко,че ще пропусна рожденните дни на родените през този месец,защото в събота заминаваме за 2 седмици.Улавям се ,че броя дните като малко дете.Нямам търпение,сън не ме лови от мераци за почивка : Razz : : Razz : : Razz :
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение
Изображение
lidia7608
Новобранец

Мнениеот tanica на 14 Юли 2010, 06:44

Добро утро и от мен!
Лиде благодаря за кафенцето и бисквитките : Love : Приятно изкарване на почивката ви желая!Да си отпочинеш добре и дай Боже да ни зарадваш с хубава новина.
Ще ходим пак при доки сега,Алекс снощи пак ми вдигна Т 38,6 : Andry : аман се каза от тея болести и пак с гърлото не е наред че не може да преглъща и говори носово.
Приятен ден ви желая на всички : Love :
ИзображениеИзображение
Изображение
Аватар
tanica
Познат

Мнениеот ADORA84 на 14 Юли 2010, 07:46

Добро утро и от мен,тази сутрин съм раннобудна,детенце още спинка,аз й направих попарката и я чакам да стане : Smile : .С кърменето до тук,че и свеки ми каза,че не било хубаво,щели да й станат лоши очите,въпреки,че предния път като ядадох на майка за 1 вечер не съм я кърмила и после си продължих,много ми е мъчно,че спираме,толкова ми беше миличка като легне и почне да суче,аз съм я прегърнала : Sad : Да продължа с оплакванията,така и така съм почнала-вчера вечерта отидохме да си вземем малката и аз вече нямам търпение,даже в колата викам на моя-вземи тел,документи и тн,да са ми свободни ръцете,да си а прегърна,да си я гушна.Слизаме ние,те със свеки пред блока и като застанахме пред тях и това дете като взе да ни гледа едно невменяемо,с едни опулени очи,ни усмивка,нищо,седи и гледа като пукел,викам-ти маминка си ни забравила,взех я в мен,поогледа ме едно недоверчиво,поогледа ме,протегна ръчички и замина в баща й : Sad : : Sad : така ми се насълзиха очите,аз стакъв трепет да я чакам,пък тя накрая никво внимание.После се оправи де-идваше в мен,гушкаше се,после в баща й,хилеше се,отпусна ле.И сега да се похваля-свеки ще я позлатя,спаси ми ръчичките от окапване-горе като са били не я е преспивала на ръце,ами елягала до нея -вика ми-въртеше се по 30 мин,та в устата ми бърка,в носа,бибата мидава и накрая,вика,си заспи.Снощи с малко съмнение/тъй като я слагам в нейното си лело и не мога да легна до нея/лягаме,тя в нейното си легло аз на спалнята срещу нея-за 10 мин си заспа самичка, и още спинка,обаче да не ви казва къде се намира-сложих я с глава към прозореца/така са ни леглата-гледат към вратата/,такова въртене падна през нощта/аз непрекъснато съм се будела/,че сега е с крака към прозореца : Chessygrin : : Chessygrin : : Lol : И така,това е за нашата мила щерка.
Оправихме и ресторанта вчера,капаро дадохме,пък те на нас-бележка,че сме го дали : Chessygrin : и свеки след рд-то заминават-на 28,тъкмо на 25 се налюскват като казаци,истрезняват 2 дни и заминават : Lol : : Lol : : Lol : : Lol : : Lol : : Lol : бъзикам се
Радвам се,че новата тема ви харесва,благодаря за цветята.
ЛИДЕ-приятно изкарване на почивката,да разпуснеш,и после с нови сили да продължите към заветната цел : Thumbup :
ТАНЧЕ-вие още ли продлъжавате с тия болести бе,ееее,дано оздравее бързо,че аман вече
ADORA84
Зайнтересован

Мнениеот muci_s на 14 Юли 2010, 08:47

Добро утро.
Честита ни нова темичка, дано я изпълним само с хубави емоции!
Дани и този път е страхотна темичката, много ми харесва : Thumbup :
Радвам се че свеки ти е направила услуга с приспиването.Ицко също може да заспи сам без да съм до него, но трябва мнооого да му се спи.Иначе го слагам в неговото легло и го побутвам по дупето докато заспи.Но това продължава понякога половин час, а аз се изкривявам отвсякъде.
Танче пак ли сте болни, еее направо не се издържа така.Дано бързо се оправи Алекс, че в тези жеги ще се измъчи детето.Както казваш във вихъра съм си за шетането, но дали се оценява не съм много сигурна : Blink : Както и да е, все пак е по-добре да е тук, дори и да не забелязва промяната ми в това отношение.Знам колко ти е тежко, иначе вие как се чувате, по телефона или по скайп?Надявам се да се чувате често, та да не се затъжиш много.Дано всичко се нареди по-бързо и да сте си заедно.
Ние снощи имахме гости, точно се бях оправила да излизам с децата и мъжа ми звъни че ще дойде негов братовчед с жена си.Ние си се имаме така, от време на време си ходим на гости, дори 2007г. бяхме заедно на море.Момичето е от Каварна и имат къща в едно село близо до града.Беше много хубаво и ни поканиха да отидем и тази година.След 20 август.Моя веднага се съгласи понеже няма да плащаме квартира.А иначе изобщо нямаше да отидем на море понеже финансите са ограничени.Там между другото е много спокойно, един девствен плаж, няма много хора, абе много ми хареса предния път.Няма такива хотели, работи, дето са навсякъде по нашето черноморие.Но нека да минат рожденните дни на децата пък тогава ще мисля за морето, сега те са на преден план : Smile :
Пък да ви кажа- тъй като се бях нагласила да излизам, детето беше в количката вече, викам ще излезем малко и като се приберем ще им звъннем да дойдат.Мъжо предложи да идем в училището Мимка да покара колело.Така и направихме.Обаче явно му стана скучно и вика дай да отидем в детската градина, тя е точно под училището, там има и люлки.Та отидохме ние, Ицко си поигра на тревата, полюляхме го, Мимка си бръмча наоколо в двора с колелото, супер.Цъкнахме някоя друга снимка и решихме да тръгваме.Обаче от двете страни на сградата има стълби и ние решихме да се върнем по другите, не по тези по които отидохме.И наша Мимка отишла да ни чака на първите, а ние с баща й минахме по вторите като преди това се оглеждахме около пет минути дали идва.Брех това дете го няма, викам дай да обиколим може да е отишла до входа.Обикалям няма я никаква.Викам си ще отида пак в двора където караше да видя може да се е заблехосала някъде.Отивам гледам я тя кара към стълбите ама физиономията й още малко да заплаче.Къде сте вика аз ви търся ама през сълзи, викам ми ти къде отиде бе мамо, и ние те търсим : Lol : Милата какво ли й е минало през главицата.Както и да е, тръгнахме да излизаме, всички врати с катинари : Lol : : Lol : : Lol : Че хайде прескачай оградата, мъжа прехвърли количката, колелото, абе луда работа.Аз не се съобразих че те заключват, има деца в двора но те прескачат оградата или минават през някоя дупка в нея.А ние стоз голям камион дето сме : Lol : : Lol : : Lol : Ако бях сама незнам какво щях да правя.
Голямо обяснение дръпнах, дано сте ме разбрали : Lol :
Сега ви оставям че това дребното не ме оставя на мира.Баща му се търкаля на леглото ама той не отива при него, ами досажда на мен.Чао : Love :
Изображение
Изображение
роден на: 04.08.09 - 3580гр 52см
5месец: 08.01.10 - 6900гр 70см; 6месец: 16.02.10 - 7100гр 71см; 7месец: 12.03.10 - 7400гр 73см
Аватар
muci_s
Познат

Мнениеот ZORI_03 на 14 Юли 2010, 08:58

Здравейте момичета!Първо да честитя на Дани за хубавата темичкаИзображениеИзображениеИзображение
Лиде меси за кафенцето аз пих вече едно ама не ми се опря никъде,сега ще си направя още едно : Wink : После трябва да видя дали ще намеря някой да ми помогне за количката,че трябва да отида за храната, ако не ще ги оставя в къщи двете и така ще отида ,а по късно като дойди свеки ще ги изкарам малко на вън : Sad : Сега да ви почерпя,че мойта майка вчера имаше рожден ден,но вчера сутринта бяхме по улицата,а след това у майкини и нямаше кака да почерпя.
Да ми е жива и здрава!
Изображение
Изображение
Изображение
Дани,наистина време не остана за РД и ние още преди 2 седмици започнахме да планираме всичко е вече сме почти готови заведението е капарирано,църквата е уредена остана само тортата,но нея другата сед. ще я поръчам Защото 20 се пада във вторник и тогава ще направя една домашна,че нашия тати предпочита домашната пред купешкатаи и ще си направим една вечеря ,а официално ще го празнуваме на 24 тогава и кръщенето ще го правим.Искаше ми се на самата дата ама през седмицата не става : Sad : нищо.Хайде пускам поста си а по късно пак ще гледам да се включа докато лаптопа е налиния.Момичета аз малко пак да ви досадя : Blink : ама някой сещали се каква може да е пречината,защото не мога да вляза от компаси във форума уж си пиша потреб име паролата уж влизам а като натисна за отговор и ми исписва да вляза в акаунта си : Blink : и всичко се повтаря тя Анди беше писала нещо,но аз нещо неможах да вдяна :icon_redface:
ИзображениеИзображение
Аватар
ZORI_03
Познат

Следваща

Назад към Архив