Пролет иде,хей,августовските бебоци`09 казват ви "здравей"

Място за стари теми!

Модератори: veni, Млада Мама, jovelina, vilijov

Re: Пролет иде,хей,августовските бебоци`09 казват ви "здраве

Мнениеот ZORI_03 на 08 Май 2010, 07:17

Добро утро момичета!Хайде да пием кафе и да хапнем по една лека закуска.
Да вие сладко!
Изображение
Изображение
Гери, има такива хормонални изледвания специално за щитовидната железа и от тях веднага се разбира да ли имаш проблими или не.
ИзображениеИзображение
Аватар
ZORI_03
Познат

Re: Re: Пролет иде,хей,августовските бебоци`09 казват ви "здраве

Аз и Бебе

Мнениеот karlita на 08 Май 2010, 07:49

Добро утро и от нас : Smile :
Зори,и аз вярвам в уроки и както казваш ти,иам според мен ефект от баене.И ние сме доста често тук при една бабка.Даже съм й оставила една дрешка на Марги и понякога само й звъннкам по тел.
Асе,супер че мъжо ще се прибира през август.То така малко време изглежда ама на теб сигурно ти се струват години : Smile :
Гери,какво ти близо....Аз сън от Милано на 1200км : Lol : А аз правих пълномощно,или по-точно разрешително на Иви да напусне границите на БГ без придружител.Правих тук в кметството при нотариус.След това го изпратих с факс в БГ и там го носиха в ИТ посолство за превод.Но накрая на летището се бяха зачли и без малко да не го пуснат да излети.Трябвало документа да се направи в БГ посолството тук.Така че се поинтересувай как стоят нещата при вас.
Бени абе май по-добре е да не изпращаш картички : Lol : като гледам какъв ще е куриера : Lol :
Да ви предупредя че ако чуете по новините за потоп или заметресение в Калабрия,да знаете че е предизвикано от моята свекърва : Smile : Вчера ми гледа Марги за половин час : WohoW : Успях да мина с прахосмукачката и с парцала.После и споменах че ще си боядисвам косата и тя изяви желание да ме боедише. : Eeek : Направо ме остави в недоумение и в шоковово състояние : Lol : : Lol : : Lol : Такова нещо не ми се беше случвало.
Иначе аз съм по -добре.Още кашлям,но определено я откъртих.
Тук утре е празника на майката,и ще видим дали с татиос а се сетили да ме изненадат с нещо : Smile :
Това е засега.Лек и спокоен ден : Smile :
Изображение
Изображение
Аватар
karlita
Познат

Мнениеот karlita на 08 Май 2010, 07:54

А за заглавие ми идва наум това-АВГУСТИНСКОТО ЧОВЕЧЕ, ДА КРАЧИ ОПИТ ПРАВИ ВЕЧЕ.
Изображение
Изображение
Аватар
karlita
Познат

Мнениеот evva на 08 Май 2010, 08:04

Привет момичета!Ние сме будни от 7 и 30 и аз реших бързо да драсна два реда.
Ивана сега се опитва да ходи и само да има кой да я води за ръчички е много доволна.Аз почти не се задържам у дома,защото тя не слуша.Сутрин излизаме и се прибираме на обяд,следобедите си стоим в къщи и после пак навън.Водя я на една площадка с деца и тя много се радва.
Предложенията за заглавие на новата тема ми харесват.Сигурна съм,че каквото и да е заглавието ще бъде много готино като нас разбира се!
ще ставам,че Ив пак е измъкнала всички шкафове и ще трябва пак да подреждам.Сега като е в проходилката само това прави нарежда всички шкафове,както на нея й харесва!
Изображение
[/url]Изображение
Изображение
Аватар
evva
Познат

Мнениеот viki85 на 08 Май 2010, 09:38

Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
viki85
Новобранец

Мнениеот tanica на 08 Май 2010, 09:39

Добро утро.днес Дени прави 8 мес.Да ни е жив и здрав!
Изображение
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
Аватар
tanica
Познат

Мнениеот gerita74 на 08 Май 2010, 12:46

Честита 8 месечинка на сладкия Дени!Да е жив и здрав и много да слушка мама,тате и бате : Smile :
Изображение
Едни чаршавки за мама по-скоро,че тя е запалена фенка : Lol : : Lol :
Бени,ужас ,не е лесно мила и ние все сме с издихания до края на месеца,пусти пари : Sad : И аз пуснах евромилионите,но не съм проверявала.Едва ли ще има нещо де,но знаете всички за поканата ми ако има : Lol : : Lol : А теб те каня и без печалбата : Lol : когато можеш идвай : Wink : най си ми наблизо,въпреки че май и Люба или другите италианки са на около 1200 от тук : Lol : И който желае де,но имам един креват за гости : Lol : : Lol : Мъже не приемам/женски купони да си правим,дечичка може : Wink : /
Леле,Люба,ти си мн напред,а не си почерпила : Lol : : Lol : Направо верно сте си за потоп там : WohoW : Ама то заради празника явно се е разчувствала свеки : Lol : .Тук беше на 2 май и мислех да ви поздравя ама щяха мн да се чудят бг девойките та си викам айде на нашия си се поздравихме .Иначе на мен повече ми харесва такъв празник на майката отколкото на жената : Blink : Всичко е украсено по магазините ,мн беше яко!!!Ние тогава иначе бяхме на ресторант,това беше миналата неделя навръщане от гостито май не ви се похвалих.В един ресторант либре се води-ядеш и пиеш на корем срещу 18 евро на човек.Не е малко,но щото е празник или уикенд.През седмицата е по-евтино било около 10.В един стар замък,,мн готино ,мисля,че се снимахме,но ще кача снимките като имам време.При вас пък защо е утре : Blink : Не трябва ли да са заедно католическите или в всяка страна е на различна дата : Blink : Дано те изненадат подобаващо утре,за тях поне би трябвало д абъде голям празник!
Хайде да дам на Габи да обядва,че мрънка детето.
Ааа,предложението на Люба е мн яко за тема,ама освен да го оставим за следващата,че като тръгнат да крачат трябва да имаме резервна тема : Lol : : Lol : А ние мн бързо ги изписваме : WohoW : : Thumbup : Сега сме още на тема зъбки : Sad : ние нямаме де,ама повечето имате : Wink : както решите : Love :
Изображение
Изображение

Изображение
Аватар
gerita74
Зайнтересован

Мнениеот gerita74 на 08 Май 2010, 12:50

Малеее,пускай скъпа,че отидох в 101 :sorry: ще ни заключат : Lol : : Lol : Това им е за сефте май : WohoW : на 101 да заключват тема,то и на нас де : Lol : : Lol : : Lol : По сме бързи с новите ама как не видяхме навреме : Blink :
Изображение
Изображение

Изображение
Аватар
gerita74
Зайнтересован

Мнениеот renny_st на 08 Май 2010, 14:36

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ДЕНИ!
Изображение
Изображение]ИзображениеИзображение
Изображение
Аватар
renny_st
Познат

Мнениеот gerita74 на 08 Май 2010, 16:35

Бени,страхотни са стиховете,подбери от тях за новата тема!
А сега отивам там да се разпиша,мисля,че идеята ти е супер,то и без това имаме бебета от 3 те месеца наистина!Хубаво си се сетила!
Веси,виждам те,че четеш,вземи драсни 2 реда : Wink :
Изображение
Изображение

Изображение
Аватар
gerita74
Зайнтересован

Предишна

Назад към Архив