Оххх,откъде да почна та да свърша не знам с темата която Ейлин и Маги са започнали..........Най-много ми хареса това, с делийта на държавата!!!!!!!!!!!Или всички да си съберат куфарчетата и да отидат да поживеят навън,да променят малко манталитета си и тогава да се върнат и наново да се основе такава държава!!! Иначе 100г няма да има промяна!!!!! Аз пък не намирам нищо лошо в чужденците и в манталитета им !!!Екстра са си!Щом са стигнали до тук и живеят мн по-спокойно и по-добре от нас,значи това е начина!Ние като сме големи уници и познаваме съседите си ,докъде я докарахме?Защото най -лесно е да се обвиняват управниците.Ама нали ние си ги избираме ,пък и те са като всички нас,няма какво да им се сърдим.Възпитани ,изучили и израсли на същото място като нас и не много по-различни съответно.Та това сме самите ние малко или много.Това е масата ,има и свестни,умни и будни,но на тях не им се дава възможност да се покажат и докажат!!!Защото шуробаджанащината живее и ще живее вечно!На мен пък не ми харесва вече българина като ценностна система,ама хич!Какво да му харесвам-злобата,завситта,фалша,интриганството,двуличието?И най-вече страхливостта и покорността!!!Свикнали цял живот да са от еб...а страна и само да се оплакват и хленчат?Мързеливи в собствената си страна и работливи навън?В Бг всеки иска да работи цар,а навън може да лъска кенефи

Дори и уж толкова пропагандираното приятелство и гостоприемство и то е фалшиво!!!!Да ,има с кой да пиеш там кафе,но за да те одумат и изклюкарят после или да се изкефят ,че си зле.Има кой да ти дойде на гости ,ама за да види дали си си избърсала прахта и си изтупал пътеките.Ами по-добре да не си познавам съседите,отколкото с майката от долния етаж да си споделя накоя тревога ,а после да отиде при другата съседка и да и разкаже какво съм и споделила и да се хилят и комнетират

Тук нито ме натоварват нито говорят зад гърба им,дреме им коя съм и за какво се боря и по-добре!Нямало да знае детето ми бг граматиката добре,голям праз!!!!!!Ние като я знаем та прокопсахме
Да знае да пише и чете оле мале на бг и да си учи където и каквото си иска!Тук даже бг училище има та ако много иска ще ходи събота и неделя там.Хич не му и трябва да се връща и живее в Бг!Поне те да имат възможността да израстнат при по-различни хора,мн по-добри,а привидно по-скучни ,сдухани и малоумни !Но точно тези сдухани немци съм виждала как разпускат и се веселят тук и трябва да знаете,че са прекрасни!!!!!!Умеят истински и да се наслаждават на почивката си,защото са бачкали здраво и са спазвали реда и законите в държавата им.Вярно напиват се като свине,но са задружни и танцуват и пеят прегърнати с непознати.А наще малоумници отиват на кръчма,за да си избият комплексите като се напият и се сбият или направо заколят или гръмнат някой

А тъпите шунди да си покажат екстеншъните и ноктопластиката ,а напоследък и силикона,да чупят кълки на тъпа чалга и да се чудят кой чичко да забършат,за да им дадат пари за обувките,които си аресали у МОЛО. Е ,това ли е прекрасната Родина ,където да искам да расте детето ми и да учи???Спирам темата,че само се ядосвам!!!!!!
Бени,казала съм ти отдавна,първо смени селото ако ти е тъпо там и после си вземи Мимка и спри да мислиш близките години докато поотраснат поне/ за БГ.Там нито ще имаш лекарско обслужване като хората,което е важно поне за децата ни да е добро,нас кучета ни яли,хем лекарствата са ужасно скъпи.
Тези дни нали купуваме всеки ден по някое лекарство или мазило,ами по-скъпо от 1-2 евро няма бе!!!!!!!!!!Ако бяхме в БГ щяхме да дадем луди пари и за прегледи и за превръзки и за какво ли не
Ние сме по-добре иначе,минава му и съм по-спокойна,уф пупупуппупупуппупупуппупупупуппупу!
А сега да посрещна Танчето подобаващо и тук!!!!!!!!!

,скъпа и се радвам,че най-после се престраши да пишеш при нас!Тъкмо ще имаме още едно чужбинско попълнение да обменя опита си с нас и да се ядосва на бг оправията!Сигурна съм,че ще ти хареса при нас и ще станеш една от комуната

Ти вече ни познаваш задочно де и си ни харесала,щом ни намери и в този форум.Дано сме ти полезни и най-вече ти бъдем истинска упора и подкрепа!Защото ние сме си станали доста близки вече,знаеш от колко дълго време си пишем и съответно споделяме много лични неща!Ти прецени кога и дали ще споделяш,но на тази основа се крепи истинското приятелство,макар и виртуално

Синоптичките и скучните отдавна ни изоставиха за щастие

Остана каймака

И най-вече трябва да обичаш да четеш по-много,че тук се пише много

Имаше една девойка дето прескачаше дългите постове

Ама като нямаше къси какво ли е чела и аз не знам

Аз пък прескачах кратките, та я бях пропуснала като полълнение, та всеки луд с номера си

И важното е поне по веднъж на ден да пишеш ,ако нямаш извинителна причина разбира се

/шегувам се ,но колкото по-редовна толкова по-бързо ще станеш една от нас

/Големи наставления ти дадох

дано не съм те уплашила
Хайде сега се изпарявамкато Фея