Здравейте и от мен
Аз пак на бързо минавам, ама нали да се изкажа

. Ходих на зъболекар, минах да измия чиниите и чашите при нашите, че снощи е имало бая клиенти, а майка е на инжекции, защото и се е възпалило сухожилие на ръката и трябва да се пази много. Купих си папка за реферата и перфоратор, че вече ме е срам от момичето в книжарницата под нас, все и казвам: „Я дай служебния перфоратор да си направя две дупки”, а тя кой знае какво си мисли „Тая пък не може да извади 8-10 лв.”. и като ми даде папките и се присяга към чекмеджето да извади СП и аз с цялото си величие и викам: „Дай ми и един перфоратор” и тя се оцъкли

, и сигурно си помисли: „Е, тая не е добре, четири години идва да и дупча реферати, сега завършва и си купи”

, ама то, ако съм много нормална ще се сливам с тълпата, така, че…
Илени е много смешна вече, имитира ме когато се карам на Дани, и когато се смеем за нещо и тя се прави, че и е смешно и се смее с глас

– малък шемет.
Гери, то пръстчето на Габи забрало ли е, че аз така разбрах? На мен ми се е случвало няколко пъти като бях малка и майка ми слагаше живовляк, той изтегля гнойта, същия ефект има и парченце от домат, което се слага на пръста и се прави превръзка, още и „сладка питка”, ама ще питам майка как се правеше, за две нощи и ми минаваше.
Зори, мила, какво да ти кажа…свещичка ли да запалиш за здраве, със светена вода ли да напръскаш-не знам, ама направо ти се събра много. Майка прави една вода, когато ни се съберат много проблеми, и напръсква из къщата и около къщата, да не влизат лоши енергии и лошите мисли на хората/може да звучи откачено, но май върши работа/ ще я попитам как се прави и ще ти напиша, слагаха се гвоздеи във вода, които престояват там определено време, но не помня нито съотношението, нито колко време престояват.
Бени, ти и билети купи, ама много бързо мина времето на престоя ти тук, аз все се надявах да се видим някак си, но уви…А за вируса - аз знам, че не се лекува, но съм оптимист и се надявам да си остана във втора група, при която рискът от злокачествен рак е по-малък.
„Лечение на човешки папилома вирус
Не съществува лечение за инфекциите, предизвикани от асимптоматичния човешки папилома вирус. Вместо това специалистите предписват терапия за страничните здравословни проблеми, които са резултат от човешкия папилома вирус.”
Ради, на компютърния курс съм сигурна, че ще ти е интересно, защото там се учи на практика, а не суха теория, добре си го измислила да е налято, че малко да разпуснеш преди големия момент, оф, нямам търпение да се появи бебчо.
Еве, аз те питах за главоболието, че не знам как издържаш, наистина е хубаво да отидеш в София на изследвания и дано скоро намериш гледач, че не е шега това ти състояние. Честита ви проходилка и аз бих се спряла на такава, но нашата ни я подариха колегите ми от ВТУ и не се наложи да избирам.
Ани, с тая баба си направо все едно с две бебета-ужас, ама какво да правиш…Много сладък тоя Борко, ама определено е със собствено мнение

, ще спи и яде, когато си реши…малък, сладък дивчо.
„ от eilin на 11 Март 2010, 19:27
Гери, поздравявам те за хубавия пост за приятелството и за това какво се очаква от истинските приятели! Ти си много добра, откровена и непосредствена, изобщо много ценен човек си!”
Ейлин и аз съм на същото мнение, и за отношенията м/у хората също съм съгласна и в малките градове е така за съжаление.
Оф, Елийн, Маги, Гери, направо ме разбихте, положението наистина е ужасно, но като, че ли, сме свикнали да омаловажаваме нещата и да търпим, наистина искам и аз да кажа много неща, но може би по-късно, че имам да довършвам реферата си.
Здравей Таня, добре дошла при нас.
Мимоза, бих те посъветвала да се изцедиш, за да знаеш дали и стига млякото, а за пюренцата – ние сме така с плодовите, тях ги яде със зор.
Отивам да допиша, че съвсем ще ме хване мързелът.
Стискайте палци утре от 11 часа.
Целувки от мен.