Привет дами. Стана доста късно аз докато се включа, но наминах да ви видя. Днес станахме рано към 8.30 да изпратим тати, че замина в Пловдив командировка за 2 дни. Ходих да му взема от аптеката капки за нос, че го е хванала хрема и гърлото го наболявало, само да не е лепнал някой вирус. Изпратих го, нахраних Борко и обратно двамата в леглото. Следобяд излязохме със свекърва ми малко до пазара и аз да купя пюренца на Борко. После пък дойде една колежка на гости и ланка-ланка с нея, големи приказки 3-4 часа откарахме, но отдавна не се бяхме виждали, доста материал се беше събрал.
След това баня на детето, после 3 часа в скайп с майка ми и то стана никое време.
Анди, честит ти перфоратор, със здраве да си го ползваш.Какво стана с изпита?
Бени, дано майка ти се оправи по-скоро, че много лошо това с кръвното.
За утре чудесна разходка сте си замислили.
Много гадно, че не сте си допаднали с другите мами, но се случва така. Може би те гледат странно, защото знаят, че си била в чужбина, а хорското любопитство е голяма работа, нали знаеш. А тук като чуят че някой е бил в чужбина повечето хора го гледат все едно от луната е дошъл. Преди години като се върнах от Щатите отивам на работата на майка ми и една нейна колежка ме пита - Ти тази дъщеря дето от Америка се върна ли си. Казвам да. И тя вече като започна отгоре до долу да ме оглежда все едно като съм била там криле трябва да имам или по нещо да се различавам от човешкия вид.
Гери, да ти кажа не съм проблавала с чай на Хип да боря съня. Давала съм му иначе от техните чайчета, но той не ги иска. Той не пие от шише и с течностите сме скарани. Водата като му давам от чашата с преходник я лапа и плюе по лигавника, иначе давам с лъжичка да пийва. Но ще потърся някое чайче, все ще изпие нещо с лъжичката.
Приятно изкарване на гостито.
Днес сутринта и аз гледах малката Алекс, голяма сладурана е. Деската видях, че във фейса беше писала, че ще участват днес и като станахме рано сутринта пуснах да я видя.
Аска, казваш наддали сте само 300 гр., то не си ли е нормално за тези месеци. Ицко просто си е елегантен момък.
Еве, теб пак свекървата ли те тормози. Вие май редовно си имате препирни. Що не и се правиш на сърдита и да не идва да ти досажда.
Танче2, и моя Борко е така с килограмите - на 6 мес. е 9500. Педи каза много сме наддавали, да му намаля мамбото. И ние сме на кърма, само обедното хранене го заместваме със зеленчуково пюре.
Мисля, че Ейлин беше питала за изследванията на Борко, всичко ни е наред.
Момичета часът е 1.54, а моето зверче изобщо не му се спи. Плюнчи се до мен и крещи. Кога ще си легнем незнам. Аз ви казвам лека нощ, дано поне вие се наспите.