Пролет иде,хей,августовските бебоци`09 казват ви "здравей"

Място за стари теми!

Модератори: veni, Млада Мама, jovelina, vilijov

Re: Пролет иде,хей,августовските бебоци`09 казват ви "здраве

Мнениеот mini4iki на 13 Мар 2010, 09:11

Изображение
Изображение

Айде мацки на кафето, днес съм станала в 7.30 за да гледам АлексанЛа, дето е на тЛИ и иска да стане пЛинцеска (като мама Деси) и си играе с играчките на сестричката си Божидара : Lol : : Lol : : Lol : в Кой е по- по - най! Беше страхотна! Деси айде включи се за малко поне да ни поздравиш! Къде се губиш?
Аватар
mini4iki
Познат

Re: Re: Пролет иде,хей,августовските бебоци`09 казват ви "здраве

Аз и Бебе

Мнениеот muci_s на 13 Мар 2010, 10:25

Здравейте и от вен.Марго мерси за закуската и кафето.
Ние вчера бяхме на консултация но не ми остана време да ви пиша.И гости имах та не можах да се включа.Консултацията мина добре.Не сме наддали пак много-само 300гр. и е вече 7400гр и 73 см., с 2см. отгоре.Викам защо така малко наддава и тя взе да ме пита дали яде, движи ли се с паяка, а и каза че щом изследванията са добри няма място за притеснение.То аз си мисля че е с право черво и каквото хапне го изкарва после : Chessygrin : Та затова е така елегантен.
Каката тези дни много ме ядосва и незнам вече какви мерки да предприема, в чудо се видях с нея.И тя ли прави някакви стачки незнам вече.Но и аз съм изнервена, с това неизлизане, сама по цял ден, мъжа ми липсва и незнам вече накъде да избиват тия нерви.
Ох не ми върви приказката, ще ставам пък като се пооправя може пак да вляза : Sad :
Изображение
Изображение
роден на: 04.08.09 - 3580гр 52см
5месец: 08.01.10 - 6900гр 70см; 6месец: 16.02.10 - 7100гр 71см; 7месец: 12.03.10 - 7400гр 73см
Аватар
muci_s
Познат

Мнениеот tanica на 13 Мар 2010, 10:50

Добро утро и от мен!Гери,обещах да пиша,но вечерта бях мн.изморена.Сега станах рано,за да изгладя дрешките та като се събудят малките да излезем малко навън.Направих кафенце на мойто пиленце,той е мн.доволен когато ставам сутрин и му правя кафе,защтото се случва рядко : Lol :
Еве, за главоболието може би е от очите,спомням си,че носеше очила.Трябва да отидеш на лекар,той най-добре ще ти каже.
А за манталитета на гърците да не ви разказвам.Големи расисти.Мъжете им к......,а жените им се чудят само с кой да си го.......Иначе са толкова мърляви,че да не ви разказвам.Дрехите носени предния ден ги изваждат да се проветрят и хоп в гардероба пак при чистите дрехи : Chessygrin : А къщите им в окаяно състояние.Браво че имат жени да им чистят,че иначе не ги виждам.Постоянно са по фризьорските салони,тя не се е изкъпала ама с прическа : Chessygrin :
Мъжете и те с едни такива косми като орангутани.И като им кажеш,че нашите мъже се бръснат веднага ами като са п........Ха ха.Децата и те толкова невъзпитани,че няма до къде.Ама какво да се прави трябва да ги понасяме все пак ние сме им дошли на крака.Хайде малкия се събуди.До после. : Love :
ИзображениеИзображение
Изображение
Аватар
tanica
Познат

Мнениеот evva на 13 Мар 2010, 12:35

Здравейте!Ние станахме в 10 часа,но оправяхме до сега лудницата от снощи!Тази нощ почти не съм спала и съм като зомби сега.Ивана се буди на всеки час и аз ставах и направо незнам как ще изкарам днес.
Танче,бях забравила къкви ги ръсиш!Пиши по-често да се забавляваме.А иначе аз пак си нося очила.Ходих на очен,но болката не е от очите,защото диоптера е много малък!
То с тая откачена свекърва не да ме боли глава ами направо ще ми се пръсне.Нали не съм се наспала и това не ми стига,че и тя сега ме занимава с нийните глупости и простотии.Дойде ми още като станахме и се скарахме набързо и хайде от къде е!Само ме дразни!Но както и да е!
Гери,как да й се сърдя на Ив като ми се засмее като лисиче е!Много е неспокойна,но сигурно ние сме си виновни!Вечер я превъзбуждаме,защото по цял ден е само с мен и вечер като се съберем с мъжо той й се радва и я закача,дойдат свекъра и свекървата,някой път и майка ми и то стане лудница.Тя се чуди какво става цял ден никой и хоп от един път всички.Само се смее и всеки я гушка и тя се разлигави и после само се сърди!Но няма начин!
Изображение
[/url]Изображение
Изображение
Аватар
evva
Познат

Мнениеот mimoza на 13 Мар 2010, 15:43

Здравейте, мамчета. Благодаря ви за съветите...все пак да уточня някои неща, само на ХИП и 2-3 на гербер сме пробвали. Не знам как ги познавамесни ли са или не, но оня ден изяде едно малко пюре с месо без да се опъва, на другия ден същото това пюре отказа да го яде на 3-тата лъжица, а бяха минали също толкова часа (3.5), колкото предния ден. За едни и същи пюрета реагира по различен начин. : Eeek : Пробвала съм почти всички пюрета на ХИП, без пащарнаците:) За АМ нямам нищо против, но тя не умее да цока от шише...вода й давам с лъжица, кога ще се нахрани с лъжица, ако така й давам мляко. Особено след баня като й се спи, или в 6 сутринта:). Тя хапва и заспива.
Днес й давах катроф с морков+жълтък, 1,5 часа за 125 гр. с една почивка от половн час. Това е положението. : Andry :
Отивам да шетам, че днес ще идват кумовете на гости. До скоро : Smile :
mimoza
Новобранец

Мнениеот gerita74 на 13 Мар 2010, 16:55

Ей,Марго,как ме е яд значи,че съм изпуснала наща сладурка : Sad : Ако знаех щях да стана.Деси казвала ли е ,че ще участва или ти случайно я видя?
Еввче,ей Ивана си те тормози и това си е.Ще има зъбче скоро явно.Дано да е от това де!Нали и по-рано беше така като се виждахме и имаше зъбче,а за превъзбуждането също е възможно.
Танита,оправна си ми ти,не се съмнявам и за кафенцето и за свършената работа : Wink : Дано се отплати подобаващо довечера Добромир : Thumbup :
Мимозке,не се притеснявай,ще почне да си изгражда храниелните навици лека полека.То и на Бени Иванинка май не пие нищо от шише или поне водичката,та не сте само вие.Ще се оправите някак сигурна съм : Thumbup :
Асе,сигурно и сладурката се изнервя ,защото и ти си натоварена и бе знастроение.Ама като за всичко сама трябва да се оправяш...Стискай зъби и се опитвай да се усмихваш поне на дечицата ,за да са по-спокойнички,а и на теб да ти е по-лесно с тях/уф, лесно е да се каже,аз бих се изперкала яко/
Ние стягаме багаж и довечера сме на гости при снахата и брат му на Стефан.Тя има рожден ден в понеделник,но сега ще се съберем.Може да вляза довечера от там да ви пожелая лека нощ и да ви дочета от днес.
Хайде бай сега : Love :
Изображение
Изображение

Изображение
Аватар
gerita74
Зайнтересован

Мнениеот tanica на 13 Мар 2010, 18:24

Ето ме пак : Chessygrin : Гери,приятно изкарване довечера при етървата : Razz :.А колкото до Добромирчо добре ми се отблагодари хи хи с 1100 евро :yahoooooo: .Какво стана появих се и другите момичета спряха да пишат : Wink : какъв съм карък : Lol : Като ви чета мами колко килца са дечицата ми се стува моя шишо,той е 6 месеца и е 9.500 : Blink :
и е само на кърма.От 1 седмица започнах да му давам кашички така ми каза доки.
Приятна съботна вечер на всички : Love :
ИзображениеИзображение
Изображение
Аватар
tanica
Познат

Мнениеот petial на 13 Мар 2010, 20:25

Здравейте мацки. Най-напред добре дошли на новите мами, дано им е добре тук поне колкото на нас. А иначе ние не сме лоше просто сме по-устати и не търпим неправди.

Гери много добре те разбирам с даването на лекарствата. Като има 100 неща все се страхува човек че е изпуснал нещо.

А иначе направо ми омръзна живота тая зима от болести. Дари пак е с хрема и кашля. Преди малко ходихме на док и ни изписа противо алергичен сироп + проспан+ осцилококцинум+панадол. Ама как ще й ги давам като е такава мъка .Много се дърпа. Одеве тъкмо й дадох половината и ги повърна и пак от начало,а тя се мата като риба :bash: :bash: :bash: .Дано се разминем само

И аз мисля че е мнага жалко че млади и и нтелигентни хора се налага да емигрират а тук да остават само неграмотни.....дано децата ни да видят нещо хубаво. Като се замисля че като пораснат и те могат да идат по света и да ги виждам един вда пъти в годината направо ми се свива сърцето. : Cry :

Муци не се притеснявяй за килограмите на сестра ми малкия на годинка беше ок.9 кг а сега е един голям!!!

Ани това си беше направо обяснение в любов. Ама на човек хубаво му става особенно като го чуе от приятел!!!!!

Бени ама и ти с тия плитки направо си ги представих : Lol : : Lol : : Lol : А иначе за възпитанието и аз съм на твоето мнение. То бива да не ги възпитават ама чак пък толкова.Ми те ще се качат на главата ти .Според мен си трябва стягане. Глезенето не е лошо но е за бабите. Защото иначе след време става страшно.

Зори ама и вие с тия болести. Хайде вече да минават та да можем да си се нарадваме на бебоците защото както казва Маги докато се обърнем и ще са пораснали.
[url=http://www.azibebe.com]Изображение
Аватар
petial
Познат

Мнениеот eilin на 13 Мар 2010, 20:45

Здравейте и от мен, да се разпиша за днес.
Асе, не се отдавай на лоши мисли и нерви.После трудно се възстановява равновесието, а не можем да си позволим да сме зле, защото малките на нас чакат и от нас зависят.Аз като съм сама за по-дълго включвам на нещо като автопилот, гледам си детето, нито включвам телевизор, нито чета, има случаи в които не знам кой ден е даже и времето си тече.
Танита, гооолям юнак е твоето момченце. Пу да не му е уроки и така добре да си расте.Иначе, в събота и неделя активността винаги е по-слаба, през седмицата ще се разписват по-честичко момичетата.
Мимозка, не се отчайвай, бавно - бавно ще прояде, слагай по малко кърма в пюрето, ако имаш замразена, може да й позамирише и да хапне повечко.Вие още ли се носите на ръце навън? Калина започна да посвиква, но издържа не повече от час, после трябва да я вдигна на ръце.
Отивам да я къпя. Лека нощ и дълъг непрекъсван сън!
Изображение
eilin
Новобранец

Мнениеот anni125 на 14 Мар 2010, 02:00

Привет дами. Стана доста късно аз докато се включа, но наминах да ви видя. Днес станахме рано към 8.30 да изпратим тати, че замина в Пловдив командировка за 2 дни. Ходих да му взема от аптеката капки за нос, че го е хванала хрема и гърлото го наболявало, само да не е лепнал някой вирус. Изпратих го, нахраних Борко и обратно двамата в леглото. Следобяд излязохме със свекърва ми малко до пазара и аз да купя пюренца на Борко. После пък дойде една колежка на гости и ланка-ланка с нея, големи приказки 3-4 часа откарахме, но отдавна не се бяхме виждали, доста материал се беше събрал. : WohoW :
След това баня на детето, после 3 часа в скайп с майка ми и то стана никое време.
Анди, честит ти перфоратор, със здраве да си го ползваш.Какво стана с изпита?
Бени, дано майка ти се оправи по-скоро, че много лошо това с кръвното.
За утре чудесна разходка сте си замислили.
Много гадно, че не сте си допаднали с другите мами, но се случва така. Може би те гледат странно, защото знаят, че си била в чужбина, а хорското любопитство е голяма работа, нали знаеш. А тук като чуят че някой е бил в чужбина повечето хора го гледат все едно от луната е дошъл. Преди години като се върнах от Щатите отивам на работата на майка ми и една нейна колежка ме пита - Ти тази дъщеря дето от Америка се върна ли си. Казвам да. И тя вече като започна отгоре до долу да ме оглежда все едно като съм била там криле трябва да имам или по нещо да се различавам от човешкия вид.
Гери, да ти кажа не съм проблавала с чай на Хип да боря съня. Давала съм му иначе от техните чайчета, но той не ги иска. Той не пие от шише и с течностите сме скарани. Водата като му давам от чашата с преходник я лапа и плюе по лигавника, иначе давам с лъжичка да пийва. Но ще потърся някое чайче, все ще изпие нещо с лъжичката.
Приятно изкарване на гостито.
Днес сутринта и аз гледах малката Алекс, голяма сладурана е. Деската видях, че във фейса беше писала, че ще участват днес и като станахме рано сутринта пуснах да я видя.
Аска, казваш наддали сте само 300 гр., то не си ли е нормално за тези месеци. Ицко просто си е елегантен момък.
Еве, теб пак свекървата ли те тормози. Вие май редовно си имате препирни. Що не и се правиш на сърдита и да не идва да ти досажда.
Танче2, и моя Борко е така с килограмите - на 6 мес. е 9500. Педи каза много сме наддавали, да му намаля мамбото. И ние сме на кърма, само обедното хранене го заместваме със зеленчуково пюре.
Мисля, че Ейлин беше питала за изследванията на Борко, всичко ни е наред.
Момичета часът е 1.54, а моето зверче изобщо не му се спи. Плюнчи се до мен и крещи. Кога ще си легнем незнам. Аз ви казвам лека нощ, дано поне вие се наспите.
anni125
Новобранец

ПредишнаСледваща

Назад към Архив