Пролет иде,хей,августовските бебоци`09 казват ви "здравей"

Място за стари теми!

Модератори: veni, Млада Мама, jovelina, vilijov

Re: Пролет иде,хей,августовските бебоци`09 казват ви "здраве

Мнениеот mini4iki на 14 Мар 2010, 08:30

Изображение
Изображение
Изображение

Добро утро мацки! Днес е неделя, знам че активността ще е завиндна, но все пак за решилите да наминат оттук, неделна закуска - палачинки!

Гери, аз също съвсем случайно видях в фейсбука, дето Деси е написала, че ще я дават сутринта и така гледах Алекс. Ама за пропусналите, Деска е качила клипчето там , така че всички може да го гледате. Много е сладка наистина.

Асе, Евичка също не беше наддала много и преди месец беше 7,00 кг и 68 см. така че сега и тя ще е някъде толкова, най-много 7500. Но мисля че изглежда добре,не ми се вижда слабичка, а и за всичките движения които прави, не мисля че може да качи повече.
Ани, Бени и ние така бяхме, като се прибрахме за първи път в отпуска, всеки очакваше да сме окичени със злато от горе до долу, ще кажеш че ринем пари и сме вече много напред. А ние едвам бяхме спестили да се приберем : Lol : : Lol : : Lol : : Lol :
ох много мънка отивам,до после
Аватар
mini4iki
Познат

Re: Re: Пролет иде,хей,августовските бебоци`09 казват ви "здраве

Аз и Бебе

Мнениеот eilin на 14 Мар 2010, 09:25

Изображение
Добро утро и от мен, дано се покаже сокчето, че Маргаритка вече ни е сложила кафето и закуската.
Бени, цикълът ми е идвал 4 пъти вече и не е прескачал, но е адски нередовен, веднъж на 34 дни, друг път на 26, така че не се притеснявай, но задължително иди на генеколог, докато си тук,че нали трябва след раждането да си подновим прегледите. Аз и на мамолог искам да отида, но ще е другия месец, че ходя на частен преглед и вече сигурно е към 80 лева. За вписването в колектива на майките и аз мисля, че е защото идваш от чужбина, крила са търсили хората това е !!!
Днес май ще изписват моята приятелка с бебето и мисля да "изляза градска отпуска". Татко ни е тук и ще използвам повода да поскитам с приятелки.
Изображение
eilin
Новобранец

Мнениеот tanica на 14 Мар 2010, 17:27

Здравейте майчета!Мойте мъжлета заспаха и тримцата!Каква е тишина! : Chessygrin :
Бени,за цикъла казват ,че ако кърмиш не трябва по принцип да ти идва.Поне така ми каза гинеколога.И на мен така ми дойде 5 месеца след раждането,първия месец добре и втория хоп пак нямам.И като се шашнах боже викам 3 дете : Eeek : отидох на гинеколог и той ми каза докато кърмя може да ми прави номерца,но спра ли ще се нормализира: Eeek :
Не знам дали кърмиш ти,но може и за това да ти е така.А относно това,че са те гледали другите майки така ми е напълно ясно.И мен така ме гледат някой селянки като се прибирам.Това са някакви комплексарки,където си мислят,че като сме в чужбина и имаме мн.пари : Sad : ама не знаят с какъв труд ги изкарваме.А те по цял ден по кафетата седят и искат пари.За това не им обръщай внимание и си вдигни още повече главата : Wink :
Ани,аз не се притеснявам за килцата на малкия въобще,защото като проходи ще ги свали,пък и батко му беше така,ядеше всичко,а сега да го видиш с 300 зора : Sad : голям проблем е това ядене.
Гери,ти голямо гости бе душко!
Днес племенника ми има рожден ден!Да ми е жив и здрав,на леля! :birthday: Много ми липсват.......Хайде,че се разчувствах
ИзображениеИзображение
Изображение
Аватар
tanica
Познат

Мнениеот evva на 14 Мар 2010, 20:09

Добър вечер мами!Аз минавам много на бързо,че Иви е много неспокойна.Тези нощи само ставам на всеки час,ама буквално все едно, че има часовник.
Бени,Таня ти е казала много хубаво да си вдигнеш главата още по-високо и да не ти пука.Аз,ако бях на твое място щях да разказвам колко е лесно навън и ка лесно се изкарват парите.Щях непрекъснато да говоря колко ми е хубаво там и че изкарваме с мъжо луди пари,че да ги е яд още повече.То на такива слабоумници само така им се пада.
Таня,честит рожден ден на твоя племенник!Да е жив и здрав и много послушен!
Изображение
[/url]Изображение
Изображение
Аватар
evva
Познат

Мнениеот daniani01 на 15 Мар 2010, 01:36

Здравейте момичета,
Първо да се похваля – взех изпита с шест, Изображение, ама много съм доволна, благодаря, че ми стискахте палци, то сигурно и за това го взех. Като ме емна тая хубавица…разката ме, и една друга колежка също, само де не ревнахме накрая-то егати разпита, излизам, отварям си книжката, молейки се за тройка, и какво да видя – шестица, щях да припадна, чак отворих отпред да видя снимката дали не е нечия друга книжката Изображение.
След изпита ходихме да купим хладилник на свекърва ми, че техния се скапа тотално, взехме един на промоция, с подарък прахосмукачка. След това ходихме до Мола, да вземем подарък на един приятел, че днес има РД, взехме му една фланелка на Адидас от новата колекция, много ми хареса, страхотна материя. Аз си харесах един анцуг и си направих устата, ама Пламен пък си направи оглушки и сигурно ще ми го купи за рождения ден, макар, че се надявах за РД да ми вземе друго, а анцуга сега, ха, ха, ама въобще не съм нахална, като се има предвид, колко пари ще ни трябват сега – аз РД в петък, Дани е след две седмици…абе, здрави да сме. Тая вечер отидохме на РД, но на мен ми стана лошо и се прибрах преди малко, ама то не бе ядене, не бе чудо, то като няма какво друго да правя, нали вече не пуша/много се надявам да не пропуша/и все се чудя къде да си дяна ръцете, смешна работа…

Ей, Бени, че се ядосах на тоя мухльо, как така ще си иска парите, нали друга песен пееше, има един лаф: „Абе, хубава работа, ама все циганска”, та спокойно вече може да се перифразира7 „Абе, хубава работа, ама все българска”, че битер цигани сме станали.
Хубаво сте се разходили и на мен така ми се разхожда, ама то като тръгнем все на бързи обороти обикаляме да свършим плануваното и все едно не съм се разхождала. Колко години ви е разликата с брат ти/сигурно си казвала, ама аз Изображение/, посъветвай го да не си прави по ръцете, или поне да е временна, че може да дойде момент, в който да се чуди как да ги маха, не знам дали съм ви разказвала за моята татуировка какво преживях…

„Одеве Ивето ни спука от смях, ние двете се смеем за нещо и тя в опитите си да ни имитира се получаваше нещо като кашляне на стар пушач После като я питах как се смее кака и тя го повтаряше ”

Оф, Бени, много смешно ми стана-представям си я Ивето колко е сладка. Чакаме снимки от програмата на Мими, а тия диви селянки ги остави, те явно са в матрицата Изображение. Дано на майка ти и уцелят лекарствата, че не е шега с това кръвно налягане.

Еве, не се ядосвай мила, че ти е дивичка Ив, казват, че като е послушно детенцето като бебе, след това е палаво, и обратното. Моя Дани беше перфектен-мечта направо, но сега ми разказва играта…

Танита, да ти е жив и здрав племенника и скоро да имаш възможност да си го нагушкаш.

Ейлин, да разкажеш утре за градската отпуска Изображение.

Маги, много вкусни палачинки, винаги съм се чудил,а като гледам по филмите, тия палачинки дали са толкова вкусни като нашите, и как ли се правят. А за Алекс на Деси, и аз случайно видях снимките преди няколко дни, а може и седмици, та я попитах кога ще го излъчват, но тя явно не ни е чела отдавна, и в събота, преди да тръгна за изпита, съвсем случайно видях, че тъкмо Алекс дават, много е сладичка, чак Пламен се спря да я погледа малко, а обикновено все бърза или е нещо нервен.

Ани, мила, какво ще правиш с тая нощна птица Борко – не зная, поне на лято ще може да стоите до късно на вън Изображение.

Пете, ама хич не ти е лесно мила, хайде това да е за последно и никой вече да не се разболява.

Гери, дано си изкарате много весело на гостито. Как е Габи и болничкото пръстче?

Асе, дръж се мила, и Дани много ме ядосва, ама вечер като го видя как си спинка и ми изглежда един мъничък, те децата си искат своето, ама тоя ш..н живот…, така сме се изнервили, че не сме полезни за себе си и децата си, тъпа работа.

Ради, мерси за палците на ръцете и краката – свършиха работа Изображение.

Дани, къде си мила?

Деси, чакаме да се появиш и да разказваш.

Танче, как сте мила, как са Гошето и Тинката?

Дано Галка да е добре вече.

Пламен се прибра от РД, оставям го да спи, че утре е на работа.

ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ
daniani01
Познат

Мнениеот gerita74 на 15 Мар 2010, 04:34

Здравейте и от мен набързо!Уж щях да лягам рано пак се оплеснах,мн съм смотана!!Така се ядосвам на себе си значи : Andry : !!!
Андииии,кАЗАХ ЛИ ТИ,ЧЕ С ЛУДАТА ДАСКАЛИЦА СТЕ В ЕДНА КРЪВНА ГРУПА И БАШ ТЕБ ЩЕ СИ ХАРЕСА : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : : Lol : : Lol : : Lol : ДАЖЕ 6 ТИ Е ПИСАЛА : WohoW : : Lol : : Lol : : Lol :На Габи прстчето минава вече,пупуппуппупуппупупупупуп!Но ме притеснява Дани,няма я ,а не знам какво стана с пръстчето на Маги :icon_rolleyes: Браво за хубавите покупки,а за анцука все си е нещо!За какъвто и повод да е по-добре с него отколкото без : Lol : Пък няма да сме алчни за повече : Wink : ,ако даде Гспод няма да ги връщаме де : Chessygrin : : Wink : !
Бени,тея в Матрицата сдухани майки да го духат,а ония за колата сигурно кризата го е пернала : Blink : Не се ядосвай,но поне си вземи документ.А какво стана с ония нещастник,съдиха ли се с баща ти?Чакаме снимки на Мимка.А не знам дали ти казах,но толкова ме разчувстваха на онея снимки дето качи тук ,където Иви е в проходилката ,а Мимка я гушка!!!!!!!!!!Толкова се бях изпобъркала с това дете,че не знам дали съм го споменала.Много,ама много са сладки и как си приличат само!!!!!Честито ви врата на детската,хихи,!
Деска,написах във Фейса,че Алекс е невероятно красиво и умно дете,пупупуппупупуп,но искам и тук специално да го изкоментирам!Толкова беше сладка на клипчето,а като видях и вас с Дарито направо се разплаках!!!!!!!!Беше много готина както винаги,а Дари една такава мъничка и сладичка!А Алекс изби рибата !!!Изобщо не се подведе по тъпите приказки на Енчо и как хубаво си каза стихотвпрението само!!!!!!!!!!!А теорията за сока и принцесите беше върха!!!!!!!!!!Взех да пия до попикване сок : Lol : : Lol : : Lol : Белкем принц Фелипе си ме хареса сега на Великден като дойде тук : Lol : : Lol : : Lol : : Lol : : Wink :
Танитка,дойдохме си слетобяд,после бяхме на кафе с един приятел,после в нас задачки,пък Стефан отиде на работа ,аз гледах филми,после Фейса и скайпа,абе луда работа!Мн тъпо си искарахме както винаги!Едва изчаках да си тръгнем,даже лошо ми стана като се прибрах,дали очи хванах : Andry : А като гледах снахата в края на 8 месец как дурли цигарите и пие уиски :wallbash: : CoolGun : /а с толко проблеми са и чакат дете 5г вече... /
Честито на Дейвид :birthday: ,да ви е жив и здрав и много късмет да има !!!Знам,че ти е гадно,ама такава ни е орисията емигрантска!Не може всичко да е хубаво,хихиихихих!Хем да сте милионери,хем близките до вас : Lol : : Lol : : Lol : : Lol : Хем крила да имате : Lol : : Lol : : Lol : : Lol : !!!!!!!!!!
Ани,Борето и Габчо се конкурират з априза нощна птица на груата : Andry : Тея дни пак се побърка мойто детенце,Дремне към 9-10ч и после стой та гледай.Преди в 1ч заспа с 300 зора : Mad : Друсах друсах,накрая го зарязах в хола да си играе и зяпа докато окапе,ааа няма мойте ръце да се морят само,я!А ващо бабе пак ви беше правило мизерии,забавлявай се просто и не и забелязвай : Wink : Хубаво гости си имала,разпуснала си поне.
Евве,с твойта свекърва мира нямаш!Гледай по-рядко да се виждате поне,да ти е по-спокойно!Избягвай дразнителите,ама с нощното събуждане не знам как да се справиш,май няма лек : Sad : Стискай зъби и да ти помагат,че...
Ейлин,приятно скитане : Thumbup : !
Маги,страхотна закуска си поднесла днес,но аз я пропуснах!Щеше д ами дойде добре,че на гостито не ме черпиха с нищо за ядене днес до 3ч след обяд,та чак ми стана лошо на прибиране : Twisted : Само по едно кафе и то слино,додрайфа ми се после в колата : Fuck You : Живи и здрави да сме следващия път ще си нося студени сандвичи ище си ги искарам за закуска : Chessygrin : ,ако не ги е срам!!!Ама нема време от пушене да приготви закуска момата,уфффффффффффф как се ядосвам за това!!!!!!!!!!
Хайде сега лягам,чеееееее стана..........
Бай ,киссс и до утре диър френдки : Wink : : Chessygrin : : Love : : Love : : Love : : Love : : Love :
Изображение
Изображение

Изображение
Аватар
gerita74
Зайнтересован

Мнениеот tanica на 15 Мар 2010, 12:00

Добро утро момичета!Гери,как може да ви оставят гладни,че нали уж на рожден ден отидохте : Blink : А пък тая твоя етърва защо пуши бе мн.е смотана и на всичкото отгоре и пие алкохол.Малеееее е тоя мъжа и той къде гледа.Как може да има такива майки не знам,ама такава безотговорност. : Andry : Като видя някаква такава идиотка ми идва да й избия зъбите,че какво и е виновно горкото дете. : Andry :
Анди,честита 6 и продължавай в същия дух.Браво на теб!
Еве,колкото до свекърва ти не й се ядосвай толкова,ние откакто й изрязахме нашата сме си мн.добре.Щяла да ми помага да има кой на нея да помага,тя гъза не може да си измие с извинение на мен ще помага.Гледай сама да си гледаш детенцето,че нали знаеш 100 баби-хилаво дете.Пък и ще дойде ден където ще ти каже,че ти го е изгледала тя.Както мойта сега казва,че мъжа ми й е харчил парите,а той й е единствен син : Andry :
Бени,колкото до брат ти той е младичък и всичко иска да опита.Моя мъж и той на младини си е правил,че сега съжалява.Неговата е на рамото и е една да не ти обяснявам.Като го питам добре какво е това той ми вика око на вълк в храсти : Lol : нещо неразбираемо хи хи.Хайде,че стана добър ден,от кога го пиша. : Love :
ИзображениеИзображение
Изображение
Аватар
tanica
Познат

Мнениеот evva на 15 Мар 2010, 12:40

Привет мами!Ние вече ще се приготвяме пак да спим,но сега успях да вляза във форума.
Тази нощ пак беше тежка Ив се събужда отново на всеки час и тази нощ,ако е така вече ще откача съвсем. : Andry :
Незнам какво му става на това моето дете.Само пъшка и стенка по цяла нощ и се мята из леглото,все едно,че незнам какво има отдолу.Но ще се мъчим да се справяме.
Таня,аз сама си гледам детето никой не ми помага.Много рядко,ако е много лошо времето я оставям за половин час,за идем с мъжа ми да пазаруваме нещо.Майка ми само ми помагаше в началото като се роди Иви аз докато се възстановя.На всичкото отгоре бях изпаднала и в депресия и беше пълен цирк.А иначе откачената ми свекърва и тя като твойта не може нея си да гледа,но има претенции да ми гледа детето.А като се наложи да я оставя за малко и пет пъти ама колко време ще се бавите и ако не е свекър ми тя сама нищо не може да направи.
Анди,браво за взетия изпит!Тук сме само умни глави,така че не се и съмнявахме,че ще го вземеш!
Бени,този добре ви е наредил.Ама много мразя такива хора,които не си държат на думата! : Fuck You : Ама и твоята Иви добре ви е позабавлявала.това с акането ми е до болка познато.Ние сме винаги така като се затръгва някъде и на вратата да вършим работата.
Гери,да цункаш Габи от мен!Много се радвам,че пръстчето се оправя!Пу-пу-пу!
Приятен ден!
Изображение
[/url]Изображение
Изображение
Аватар
evva
Познат

Мнениеот ZORI_03 на 15 Мар 2010, 14:54

Здравейте момичета!Аз отнова поизчезнах малко :icon_redface: ама впоследно време нещо немога да се организирам.Онзи ден се по успокоихме малко за свекара ми,но днес пак получихме тревожни новини надявам се ,че ще се оправи накрая.Анди,браво за изпита много се радвам ,че си го взела и то с 6 .А имаш ли още изпити?
Бени,до болка ми е познато това "приятелство"уж ти правят услуги,уж няма проблеми когато можеш, ама накрая им ядем хурката :icon_mrviolet: Абе майната им гледай си живота и толкова.
Хайде и за да кажа добре дошла на новата мама с малко закъснение : Smile : .Еве,както казват момичетата гледай си детето и да не ти пука за свекървати от една страна е по добре сама да си гледаш детето.Вярно е ,че тежи понякога,но какво да се прави.Аз с каката бях извикала свекърва ми уж да ми помага защото бях секцио,но уви де идваше де не.Е немога да си изкривя душата като получих мастита тогава беше унас една седмица и ми я гледаше, а аз ходих на физиотерапия.Тогава много се ядосвах и ми тежеше,че няма кой да постои при нея, а аз да взема спокойно един душ.Сега немога да се оплача този път беше почти два месаца унас като родих /можеби защото носи нейната буквичка :icon_mrorange: /
Гери,радвам се ,че пръстчето на Габи е почнало да минава.А за гостито вече ще знаеш,че преди да тръгнеш трябва да си положиш нещо :icon_mrgreen:
Ани,когато правиш пюренце и слагаш пиперка, първо я опечи и обели тогава я сложи да ври.Става по вкусно и няма да ти оставя люспички аз така правя : Wink :
А сега да ви се похваля днес си сложихме обечки много е сладка Мони ,утре ще я снимам да я видите .На мама убавицата пупупупупу , да видим довечера каката как ще реагира ха ха ха. Вече много ясно казва тата-тата ,мам-мама.Опитах се да направя клипче ,но не се получи тя като види телефона и почва да хленче за него,но ще я издебна няма да я оставя така : Chessygrin : Опа май се събудихме отивам да я видя, да неби да си пипа ушенцата.По късно ако успея да се докопам до ком.ще пиша пак,че днес моя почива,а ако не утре ще пиша.
ИзображениеИзображение
Аватар
ZORI_03
Познат

Мнениеот eilin на 15 Мар 2010, 16:40

Здравейте, момичета!
Първо на Бени да пиша, дано не е късно, но сега влизам, защо направо не си купите колата от онзи.
Бени, с пълномощно можете да я карате колата без проблем, но не е достатъчно, за да си я прехвърлите на вас един ден. Освен пълномощното /нотариално заверено, в което да пише - "да продаде на когото прецени, включително сам на себе си"/, трябва да има и 2 броя нотариално заверени декларации от собственика по талон, при нотариуса ги има , едната е за семейно положение, другата че не дължи данъци. Те важат календарна година. Т. е ако сега ви даде пълномощно и декларации, догодина трябват нови декларации /нотариално заверени през 2011 г./, за да може да продадете колата. Отделно от това ако е в брак, трябва упълномощител за продажба да е и жена му, както и декларации от нея. Това е правилото! В София вече дори "най - известните" с нередности нотариуси не смеят да продават коли при пълномощно без декларации и без съпругата.Не мога да се закълна, че не може да намерите някой нотариус, който ще ви мине и без да спазва правилото, но понеже не ми е все тая да не се минете, ти пиша това, пък ти си прецени.При нас в кантората идват хора с пълномощни отпреди 10 години и се чудят собствениците по талон дали са живи, но нищо не можем да направим без актуални декларации.
Анди, честита шестица!
Еве, да не й е топло на Иви и затова да се мята?
Аз вчера излязох в 11.00 и се прибрах в 17.00.Направо супер беше, пих кафе с приятелки, после ходихме на изписването на бебето, после на биричка и обяд...А на изписването направо ми се приражда пак, така обичам новородени, особено като си спомня как го оставяш на едно място и там си го намираш, как само яде и спи.
Дани изчезна, аз й нямам телефона, който го има да пусне един смс добре ли са, че тя не е отсъствала така без да предупреди.
Изображение
eilin
Новобранец

ПредишнаСледваща

Назад към Архив