Здравейте момичета,
Първо да се похваля – взех изпита с шест,

, ама много съм доволна, благодаря, че ми стискахте палци, то сигурно и за това го взех. Като ме емна тая хубавица…разката ме, и една друга колежка също, само де не ревнахме накрая-то егати разпита, излизам, отварям си книжката, молейки се за тройка, и какво да видя – шестица, щях да припадна, чак отворих отпред да видя снимката дали не е нечия друга книжката

.
След изпита ходихме да купим хладилник на свекърва ми, че техния се скапа тотално, взехме един на промоция, с подарък прахосмукачка. След това ходихме до Мола, да вземем подарък на един приятел, че днес има РД, взехме му една фланелка на Адидас от новата колекция, много ми хареса, страхотна материя. Аз си харесах един анцуг и си направих устата, ама Пламен пък си направи оглушки и сигурно ще ми го купи за рождения ден, макар, че се надявах за РД да ми вземе друго, а анцуга сега, ха, ха, ама въобще не съм нахална, като се има предвид, колко пари ще ни трябват сега – аз РД в петък, Дани е след две седмици…абе, здрави да сме. Тая вечер отидохме на РД, но на мен ми стана лошо и се прибрах преди малко, ама то не бе ядене, не бе чудо, то като няма какво друго да правя, нали вече не пуша/много се надявам да не пропуша/и все се чудя къде да си дяна ръцете, смешна работа…
Ей, Бени, че се ядосах на тоя мухльо, как така ще си иска парите, нали друга песен пееше, има един лаф: „Абе, хубава работа, ама все циганска”, та спокойно вече може да се перифразира7 „Абе, хубава работа, ама все българска”, че битер цигани сме станали.
Хубаво сте се разходили и на мен така ми се разхожда, ама то като тръгнем все на бързи обороти обикаляме да свършим плануваното и все едно не съм се разхождала. Колко години ви е разликата с брат ти/сигурно си казвала, ама аз

/, посъветвай го да не си прави по ръцете, или поне да е временна, че може да дойде момент, в който да се чуди как да ги маха, не знам дали съм ви разказвала за моята татуировка какво преживях…
„Одеве Ивето ни спука от смях, ние двете се смеем за нещо и тя в опитите си да ни имитира се получаваше нещо като кашляне на стар пушач После като я питах как се смее кака и тя го повтаряше ”
Оф, Бени, много смешно ми стана-представям си я Ивето колко е сладка. Чакаме снимки от програмата на Мими, а тия диви селянки ги остави, те явно са в матрицата

. Дано на майка ти и уцелят лекарствата, че не е шега с това кръвно налягане.
Еве, не се ядосвай мила, че ти е дивичка Ив, казват, че като е послушно детенцето като бебе, след това е палаво, и обратното. Моя Дани беше перфектен-мечта направо, но сега ми разказва играта…
Танита, да ти е жив и здрав племенника и скоро да имаш възможност да си го нагушкаш.
Ейлин, да разкажеш утре за градската отпуска

.
Маги, много вкусни палачинки, винаги съм се чудил,а като гледам по филмите, тия палачинки дали са толкова вкусни като нашите, и как ли се правят. А за Алекс на Деси, и аз случайно видях снимките преди няколко дни, а може и седмици, та я попитах кога ще го излъчват, но тя явно не ни е чела отдавна, и в събота, преди да тръгна за изпита, съвсем случайно видях, че тъкмо Алекс дават, много е сладичка, чак Пламен се спря да я погледа малко, а обикновено все бърза или е нещо нервен.
Ани, мила, какво ще правиш с тая нощна птица Борко – не зная, поне на лято ще може да стоите до късно на вън

.
Пете, ама хич не ти е лесно мила, хайде това да е за последно и никой вече да не се разболява.
Гери, дано си изкарате много весело на гостито. Как е Габи и болничкото пръстче?
Асе, дръж се мила, и Дани много ме ядосва, ама вечер като го видя как си спинка и ми изглежда един мъничък, те децата си искат своето, ама тоя ш..н живот…, така сме се изнервили, че не сме полезни за себе си и децата си, тъпа работа.
Ради, мерси за палците на ръцете и краката – свършиха работа

.
Дани, къде си мила?
Деси, чакаме да се появиш и да разказваш.
Танче, как сте мила, как са Гошето и Тинката?
Дано Галка да е добре вече.
Пламен се прибра от РД, оставям го да спи, че утре е на работа.
ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ