Пролет иде,хей,августовските бебоци`09 казват ви "здравей"

Място за стари теми!

Модератори: veni, Млада Мама, jovelina, vilijov

Re: Пролет иде,хей,августовските бебоци`09 казват ви "здраве

Мнениеот evva на 15 Мар 2010, 16:52

Здравейте момичета!Ние сега малко задремахме и аз бързо да ви прочета.Много не сте писали,но предполагам,че всички сте заети.
Ние днес не можахме да излезем,че духа много силен вятър,а Иви нестои в количката с дъждобран.
Ох,ако знаете как ми олеква като ви напиша какво се случва и какво ме мъчи.Знам,че всички си имаме някакви грижи,но поне като споделям се чувствам по-добре.Моите проблеми продължават,но няма какво да направя.Яд ме е единствено,защото детето усеща всичко и става неспокойна.
Хайде ще ставам да свърша някои неща докато спи Ив!
Изображение
[/url]Изображение
Изображение
Аватар
evva
Познат

Re: Re: Пролет иде,хей,августовските бебоци`09 казват ви "здраве

Аз и Бебе

Мнениеот mini4iki на 15 Мар 2010, 17:48

САмо набързо да ви поздравя и наистина, които има тел. на Дани, нека пита какво става, дали е добре?
Айде прегръщам ви мацки, но нямам никакво време сега да пиша, но поне ви прочетах : Chessygrin :
Хубава вечер!
Аватар
mini4iki
Познат

Мнениеот ADORA84 на 15 Мар 2010, 19:14

Привет мацета,тук съм,добре сме,но просто пак ме е обхванала апатията и не ми се пише,иначе си ви чета.На Маги крачето е добре,оправи се,явно е било зачервено поради това,че й се е цепнала малко кожичката около нокътя,а не,че е забрало.А това време направо ще ме побърка,два дни е такъв пек,обаче пък духа отвратително и не може да се излезе,оххх,да се оправя вече ,че да си се разхождаме.
Днес залепих с тиксо бебефона за стойката на играчката,която виси над леглото на Маги,защото госпожицата като се събудила решила,че трябва да грабне бебефона,да отскубне жакчето,което се вкарва в предавателя и да си го смуче,и аз съответно,не мога да я слушам кога е станала,а предавателят стоеше отстрани до възглавницата й.Тия дни я обучавам да казва чао като си чука главата,ама нещо не става толкова бързо,а и се е научила вече като й кажа -къде е Маги,да се обръща и да гледа към рамката със снимки,която направих и сложих над легото й.
Към края на седицата ще ходя да го раздавама манекенка с маникюра си.Ха,шах и мат-за кво говори тая,това се питате сега,нали : Smile : Обяснявам-зълвата днес почна курс за маникюристка и към четвъртък,петък ще й трябва няколко мацки,на които да се обучава и да рисува,всеки курсист трябва да си намери,та сигурно ще ходя,но май със свеки ще се наложи да редуваме дните,за да може единия ден да гледа малката,че таткото ще брадяса,викам му-как ще се гледате ,бе,ако се наака,.Ха-вика ми-ще седи насрана,кой я е карал да сере : Lol : : Lol :
Та това е в общи линии при нас,няма да ви коментирам,че ще ходя да правя цица за вечеря,надявам се,скоро да влеза в релси,благодаря на всички,които са забелязали липсата ми и са се разтревожили,целувки и прегръдки от двете ни с Маги : Smile :
Ааа,и да ви кажа -аз съм новата tirin ТАМ : Lol : : Lol :
ADORA84
Зайнтересован

Мнениеот gerita74 на 16 Мар 2010, 01:16

Здравейте,дами!
Днес мисля да легна по-ранко та влизам сег ада драсна някой ред,че утре съм на некакъв курс по испански : Chessygrin : Толко са тъпи тея курсове,защото се повтаря всичко отначало по хиляди пъти и почти нищо ново не научаваш,но все пак ще отида да видя тези как са.Ако има много смърдящи негри,брррррр ще ходя по-рядко/особено ако не се проветрява стаята : Chessygrin : /
Дани,радвам се,че сте добре!Бях се притеснила наистина ,тъй като изчезна след като спомена за пръстчето на Маги,а като знам какво прекарахме....не го пожелавам на никой!Ти защо пак си се омърлушила?Не е типично за теб!Може би от тъпото време.Ако е слънчице и си на разходка с бебчо няма да мислиш много глупости : Smile : А каква бандитка е станала Маги,а?Щом взе бели да прави : Smile : Той и Габи с проходилката взе да прави щуротии,опитва се да дърпа всичко,което докопа : Smile : !А за манекенството на нокти,блазя ти,поне ще си с готин маникюр без пари : Chessygrin : Какво става иначе в темата ни,Тирин : Wink : Някой пише ли изобщо?Да влезем пак да ги разръчкаме,а?Като ни доскучае пак ще ги заядем,да позаключат някоя и друга тема и да дадат няколко бана : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : :banned: :banned: :banned: :bash: :bash: :bash: : Lol : : Lol : : Lol : : Lol : : Lol : като им е толкова акъла : Lol : : Lol : : Lol : И гледай да влизаш пак в час,че няма достоен заместник за часовете по литература и класа съвсем се е разпуснал. : Blink :
Маргенце,намери време да попишеш,че ни липсваш : Wink : Все пак ни черпиш напоследък с кафенца,но си е друго като праснеш некой дъъълъг пост : Sig : Иначе ако направиш некоя и друга прогноза за времето в Джърман и с доброто утро ще заприличаш на една стара съфорумка : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : : Lol : : Lol : Къде се изгуби таз девойка всъщност?Отиде в Италия и се изгуби.
Евичка кара ли си проходилката?Кефи ли и се?Вие преместихте ли се вновата квартира вече?
Бени,то си правила изследванията демек дето са на 6м ли?Тук няма такива изследвания : Blink : В петък сме на консултация и ще питам лекарката,но не е казала нищо нали сега се виждаме всеки ден,уфффффффф!Поне мина..
Ама това голямо изпитание със събирането на пико,ужас,но поне ви е забавно : Chessygrin : : Chessygrin : !А за татусите на брат ти му завиждам пък аз.Щом им харесва и не ги е страх най-вече!Ако бях по-млада и имам по-лудо гадже щях да си прасна поне едничка някъде : Chessygrin :
Ейлин,каква безплатна консултация си написала : Thumbup : страхотно!Поне на всички ще ни е от полза,златна си!Абе голям отбор сме бе,нямаме равни!!!!!!!!!! : Thumbup : : Thumbup : : Thumbup :
Евве,казвала съм винаги,че споделянето е най-великото чудо поне за мен!!!Ако не го правя съвсем ще изпуша,не че така съм много наред,но е друго!Наистина се изпразваш от негативни емоции та да имаш поне място за следващите,че те край нямат в тоя скапан живот : Sad : Гледай да не мислиш много,научи се да подминаваш простотиите с безразличие.Наскоро чух нещо мн умно,не помня от къде-"След 5 минутен спор с глупак,разбирам,че аз съм по-глупавия"Така,че не си го причинявай!Гледай да се разтоварваш повече с приятелки.Научи мъжа ти да я пази поне за час и бягай навън самичка!!!!Иначе ще си направиш наистина голяма беля!
Зори,честити обечки на Мони!Защо не изчака на Благовец?Аз се чудя дали сега или догодина да продупча Габчо : Blink : Дано свекър ти се оправи,че не е лесно за всички ви...
Танче,абе вечерта ни нагостиха,ама сутринта не, та чак до 5ч бях гладна докато ми прилоша.а за цигарите нямам думи,от самото начало си пуши ,ама викам си айде поне накрая белкем се усети ,ама не : Andry : За първи път виждам такова нещо,наистина :wallbash:
Честит ти часовник от Добромир,със здраве да си го носиш,не се съмнявам,че е готин : Wink : А сега най-важното,поне тази година да не ти объркам датата : Chessygrin : : Chessygrin : :oops: Че все се чудя на 14 или 16 е,луда работа.Ама знаеш ли защо,защото имам приятелка на 14 и на 16 май та тех все ги бъркам коя на коя дата беше,а и ти си на това число та хептен се омотвам,но дано не ми се сърдиш много.Все пак винаги те поздравявам като или те питам кога е или ти ме подсещаш : Chessygrin : : Chessygrin : Но тази година ще съм първата!!!!!!!!!!!!Още един плюс на готиния форум : Thumbup : : Thumbup : : Thumbup : : Lol : !!!
Изображение
Изображение
Изображение
Хайде сега лека нощ!!!!!!Цунки и гунки! : Love :
Изображение
Изображение

Изображение
Аватар
gerita74
Зайнтересован

Мнениеот tanica на 16 Мар 2010, 08:26

Благодаря ви Гери и Бени!Хайде да ви почерпяИзображение[img]http://www.2fukli.com/new/VCO%20-%207.jpg[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:EFNMnj5YFEF31M:http://media.abv.bg/img.phtml?id=215583[/img][/img]Изображениеhttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:jJk10OCjXUIFqM:http://lunaf.com/images/lunar-diets/diet-vegetable-juice.jpghttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:j ... -juice.jpgИзображение
ох успях,абе Гери защо излизат така адресите? : Lol : не ми се смей само : Wink :
ИзображениеИзображение
Изображение
Аватар
tanica
Познат

Мнениеот mini4iki на 16 Мар 2010, 10:02

Здравейте момичета! Днес времето тук е гадно и дъждовно.
Сега май трябва да копирам това и да го напиша още в 5 теми, в които пиша или : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : , то и там така пишат де.....

Гери, как ще липсвам бе, само вчера не успях да се включа, ама пък ви прочетох. Аз толкова похвално редовна станах, че чак да ми се начуди човек, ама щото толкова много дупки има, че трябва някой да ги запълва. Най-вече Деска липсва, тя не е писала вече месец сигурно тук, а във Фейса влиза : Sad : : Sad : : Sad :

Да се върна на времето, че тази зима измъчи всички, но май и се вижда края мамичката й.

Аз вчера бях на зъболекар, да ми маха конците. Евичка беше много добричка и точно преди да отида заспа.Така, че нямахме проблем. После трябваше да отида да си взема направление за кожен, че на ръката ми ми излезе нещо като екзема или незнам какво е точно, около 1 см, сигурно имам някаква алергия. Преди години имах на същото мясти и лекарката ми каза да си направя изследвания, но трябва да се ходи 4 дена подред, така че не отидох. Сега обаче смятам да ида, така или иначе имам свободно време. Тогава бях постоянно на работа, нощтна смяна, а те искаха да ходя в 8 сутринта.Много ми е интересно към какво може да съм алергична.

Да ви се похваля, нашата Ева вече може да стои седнала : Lol : : Lol : : Lol : Много е смешна, защото е много мъничка,пък като човек сяда вече : Lol : : Lol : : Lol : : Lol :

Да не забравя, за Танчето да и честитя рожденния ден! Бъди много щастлива, и да ти кажа, че се радваме, че стана част от нашия отбор : Wink :

Изображение

И между другите, големи са сладури малките момчета! Ако искаш си направи албумче при нашите в http://www.snimka.bg : Smile :

Бени благодаря за закуската. Да ти кажа и тук не се правят такива изследвания.Всъщност даже не разбрах, защо се опитвате да вземете урина.
айде мацки хубав ден, че Еви мънка
Аватар
mini4iki
Познат

Мнениеот ADORA84 на 16 Мар 2010, 14:16

Здравейте момичета,викам си-абе,майната му,я си живей живота,кво се депресираш,я какъв е хубав живота-кво ми липсва-имам си любящ съпруг,прекрасно дете,покрив над главата,хляб на масата-друго не ми трябва.Изображение
Та така-ей ме на,в целия ми блясъкИзображение
Блягодаря ви за окуражителните думи-ИзображениеИзображение
Малката пак ми върти номера,ама ще почвам да я лекувам аз,може ли 9 кила да ги разнасям 30-50 мин за да ги успя,а като ги сложа в леглото да ме погледнат с ей такива очиИзображение и да ми се хилят,ей ся даже съм я оставила-2 пъти се опитах да я приспя,щото от 9 като сме станали,е дремнала 30 мин и уж много й се спеше,ама е-и двата пъти се буди и почва да реве,аз я оставям и излизам от стаята,тя млъква,почне да си играе с бибата и след малко пак почва да реве,аз седя и я слушам,да се учи да си спи сама вече,аааа.Снощи пак така -само ,че като се събуди и почна да реве и 15 мин не може да се успокои,та ме хвана жал и пак си я преспах на ръце,офф,доста време ще мине докато се научи да си заспива сама.И през нощта ми се будеше и ревеше,кво й става,не знам.
Да ви пита нещо,особено Гери-какво се подарява на кръщенка,че на 11 април братчеда ще кръщава малкия и се чудим кво се прави в тоя случай.Чудим се и какво да обличаме,че не може да идем с дънки и анцунг,аз съм лесна-някоя пола и блузка,или ризка и сакенце,ама моя като е свиснал само с тия пусти анцузи,трябва да изровя един панталон,дето мяса на по-официален,та с него да го барна,абе има време,ама аз от рано да си го измисля,пък малката с някоя рокля сигурно,офффф,направо......
Добре дошла и от мен на новата мама и честит рожден ден,да си жива и здрава и много щастлива с твоите мъже!!!
:birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday:
БЕНИ-и вие сте имали екшън с това пусто пико,голям зор е,мамка му,ама все пак сте успели : Lol : : Lol : : Lol : : Lol :
Честито тату на брат ти и снахата,охх,как чакам и аз този момент.
ГЕРИ-теб пък кво ти пречи да се надупчиш,щом не те е страх и имаш желание-действай : Thumbup : : Thumbup :
А синоптичката-тя Бени ти е написала-набира брой мнения в чужбинската тема,а последното ,което tirin ми казаИзображение е ,че се чудела дали да си слага спирала : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : и че даже се била срещала с няква мама в Италия.Тя и Лилито нещо се е позагубила,като гледаше tirin-чето,всичко е временно явление,тамън ще разберат защо се е преместила от нашата тема.
Тя и Танчето,и Весито ,и Галето се загубиха.
МАРГО-дано ти мине това петно и да не е сериозно.Честита ти седяща Евка,много са смешни,нали,такива дребоци,една педя мръвка, пък седят като големите хораИзображение.Абе в тая връзка да питам-то май само Вили на Ради е пропълзяла,нали,други желаещи няма,че се притеснявам,щото четох,че към 6-8 месец вече пълзели бебетата,пък моята никви признаци не дава,че скоро ще пропълзява :icon_rolleyes:
Айде отивам да видя кво става с гласовитото
ADORA84
Зайнтересован

Мнениеот tanica на 16 Мар 2010, 14:38

:thanks: момичета.Много мило от ваша страна.
Марго аз имам регистрация в снимка.бг http://tanica.snimka.bg/family/alex.464844.17298923
ИзображениеИзображение
Изображение
Аватар
tanica
Познат

Мнениеот gerita74 на 16 Мар 2010, 19:04

Ей,Танче,как ще празнувате днес?Ще имате ли гости?Разгледах сега новите снимки.Ама Алекс сериозно си ходи с гаджето : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : Мн са сладки!А Дени какаъв е сладур само!
Марго,ти винаги си липсвала ,така че колко и да си редовна ,веднъж да не влезеш и е по-скучен форума : Wink : Малее,боли ли те още зъбчето,ужас,милата!Отиди си направи и изследванията за екземата,че и аз все отлагам за здравето си всичко и затова съм на тоя хал.Може да е алергия към някакъв препарат или прах за пране.Ползвай ръкавици,но може да е и от нещо друго.Аз имах навремето студова алергия,но ми се възпаляваха ставите около пръстите.Браво на Евичка,че седи,той и Габчо си седи сам,но слагам възглавнички,че се килка чат пат.
Даниии,е така си те харесвам,какви са тея тъпи настроения!!!!!!На няколко хора ви е забранено!Само аз може да беснея и да се нервя : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : по един от вкъщи : Chessygrin : : Chessygrin : Но дори и бясна пак съм редовна,поне да ви додосаждам : Chessygrin : Ама поне си изкарвам лудите братя,че иначе.....Виж,че сама си прозряла колко щастлива жена си всъщност : Thumbup : А за пълзенето не е задължително детето да пълзи.Спаско не ми е пълзял,направо си проходи,Мисля,че и Габи ще е така и по добре.Нямада ми е стирка на пода я!!! : Lol : : Lol : Нали затова е проходилката да се учи да ходи и да си тръгне после сам.А за кръщенето си купи каквото ти хареса за детенце!Не си кума нали?Купуваш някоя хубава дрешка,каквото ти хареса,играчка и каквото прецениш друго,няма правила за гостите.А за официалното облекло не е задължително,но все пак е празник та хубаво е да сте по така от ежедневното си облекло.За бивши скучни съфорумки ми е все тая дали пишат някъде ,ама ми беше просто любопитно,не че ми липсват картинките им,айде нама нужда : Wink :
Бени,щом си решила си направи изследването няма лошо.А за ваксината няма проблем да се направи по-късно то и ние още не сме я правили тази на 6м третата.С това пръстче я отложихме,но скоро и това ще стане.Сега на 7м сме при педиатърката после на 9 при сестрата и чак на годинката после обща консултация.Това са задължителните прегледи до годинката.А за татуси наистина ми е малко късно,но поне един пиърсинг на нос абих си боднала : WohoW :
Хайде да се облек ада поизлезем малко,че стана ракйно време.Днес с Габи цял ден спим,срамота!!!Ама един е поспалан като мама : Chessygrin : Като ляга в 1ч нормално е да спи до обяд .После пак поспахме,абе от спалнята се излюпихме в 3ч,срамммммммм :icon_redface:
Хайде бай до по-късно : Love :
Изображение
Изображение

Изображение
Аватар
gerita74
Зайнтересован

Мнениеот evva на 16 Мар 2010, 20:42

здравейте момичета!Минавам през форума със скоростта на светлината,че е някакъв ад у дома.Не ми стигат ничещите зъби,ами и дупето ни е цялото червено и като се напишка става страшно тук!Без памперс седим през деня,за да може да й диша кожата!
Таня,честит рожден ден!Да си жива и здрава,много обичана и най-уважаваната жена!
Изображение
Изображение
[/url]Изображение
Изображение
Аватар
evva
Познат

ПредишнаСледваща

Назад към Архив