Здравейте,дами!
Днес мисля да легна по-ранко та влизам сег ада драсна някой ред,че утре съм на некакъв курс по испански

Толко са тъпи тея курсове,защото се повтаря всичко отначало по хиляди пъти и почти нищо ново не научаваш,но все пак ще отида да видя тези как са.Ако има много смърдящи негри,брррррр ще ходя по-рядко/особено ако не се проветрява стаята

/
Дани,радвам се,че сте добре!Бях се притеснила наистина ,тъй като изчезна след като спомена за пръстчето на Маги,а като знам какво прекарахме....не го пожелавам на никой!Ти защо пак си се омърлушила?Не е типично за теб!Може би от тъпото време.Ако е слънчице и си на разходка с бебчо няма да мислиш много глупости

А каква бандитка е станала Маги,а?Щом взе бели да прави

Той и Габи с проходилката взе да прави щуротии,опитва се да дърпа всичко,което докопа

!А за манекенството на нокти,блазя ти,поне ще си с готин маникюр без пари

Какво става иначе в темата ни,Тирин

Някой пише ли изобщо?Да влезем пак да ги разръчкаме,а?Като ни доскучае пак ще ги заядем,да позаключат някоя и друга тема и да дадат няколко бана

като им е толкова акъла

И гледай да влизаш пак в час,че няма достоен заместник за часовете по литература и класа съвсем се е разпуснал.
Маргенце,намери време да попишеш,че ни липсваш

Все пак ни черпиш напоследък с кафенца,но си е друго като праснеш некой дъъълъг пост

Иначе ако направиш некоя и друга прогноза за времето в Джърман и с доброто утро ще заприличаш на една стара съфорумка

Къде се изгуби таз девойка всъщност?Отиде в Италия и се изгуби.
Евичка кара ли си проходилката?Кефи ли и се?Вие преместихте ли се вновата квартира вече?
Бени,то си правила изследванията демек дето са на 6м ли?Тук няма такива изследвания

В петък сме на консултация и ще питам лекарката,но не е казала нищо нали сега се виждаме всеки ден,уфффффффф!Поне мина..
Ама това голямо изпитание със събирането на пико,ужас,но поне ви е забавно

!А за татусите на брат ти му завиждам пък аз.Щом им харесва и не ги е страх най-вече!Ако бях по-млада и имам по-лудо гадже щях да си прасна поне едничка някъде
Ейлин,каква безплатна консултация си написала

страхотно!Поне на всички ще ни е от полза,златна си!Абе голям отбор сме бе,нямаме равни!!!!!!!!!!
Евве,казвала съм винаги,че споделянето е най-великото чудо поне за мен!!!Ако не го правя съвсем ще изпуша,не че така съм много наред,но е друго!Наистина се изпразваш от негативни емоции та да имаш поне място за следващите,че те край нямат в тоя скапан живот

Гледай да не мислиш много,научи се да подминаваш простотиите с безразличие.Наскоро чух нещо мн умно,не помня от къде-"След 5 минутен спор с глупак,разбирам,че аз съм по-глупавия"Така,че не си го причинявай!Гледай да се разтоварваш повече с приятелки.Научи мъжа ти да я пази поне за час и бягай навън самичка!!!!Иначе ще си направиш наистина голяма беля!
Зори,честити обечки на Мони!Защо не изчака на Благовец?Аз се чудя дали сега или догодина да продупча Габчо

Дано свекър ти се оправи,че не е лесно за всички ви...
Танче,абе вечерта ни нагостиха,ама сутринта не, та чак до 5ч бях гладна докато ми прилоша.а за цигарите нямам думи,от самото начало си пуши ,ама викам си айде поне накрая белкем се усети ,ама не

За първи път виждам такова нещо,наистина

Честит ти часовник от Добромир,със здраве да си го носиш,не се съмнявам,че е готин

А сега най-важното,поне тази година да не ти объркам датата

Че все се чудя на 14 или 16 е,луда работа.Ама знаеш ли защо,защото имам приятелка на 14 и на 16 май та тех все ги бъркам коя на коя дата беше,а и ти си на това число та хептен се омотвам,но дано не ми се сърдиш много.Все пак винаги те поздравявам като или те питам кога е или ти ме подсещаш

Но тази година ще съм първата!!!!!!!!!!!!Още един плюс на готиния форум

!!!

Хайде сега лека нощ!!!!!!Цунки и гунки!