Пролет иде,хей,августовските бебоци`09 казват ви "здравей"

Място за стари теми!

Модератори: veni, Млада Мама, jovelina, vilijov

Re: Пролет иде,хей,августовските бебоци`09 казват ви "здраве

Мнениеот anni125 на 09 Мар 2010, 17:53

Магито много сладка на клипчето.
А ние имаме вече едно изкривено копче на клавиатурата. : Smile : Чао
anni125
Новобранец

Re: Re: Пролет иде,хей,августовските бебоци`09 казват ви "здраве

Аз и Бебе

Мнениеот petial на 09 Мар 2010, 19:31

Здравеите мацки. Ама какви сме лоши жените а? Върнахме зимата.
Лиде много се радвам че се появи. Стискаме палци. Абе като ти гледам линииката доста си отслабнала. Имаш силна воля.
Гери дано да мине пръсчето че са много жални мъничетата като ги боли.
Сетих се нашата какви номера прави вече. Одеве одра баща си ама направо до кръв, а той на шега, наистина съвсем лекичко я тупна по бузката. Тя го изгледа 3 секунди и като ревна 10 минути и то сас сълзи. Ама толкова жална-ходи казвай че не си я одарил.
Маги направо много си изпатила. То и аз имам мъдрец за вадене ама кога ли ще е.
Дани довечера ано нямяте ТВ играйте покер на събличане ще ви е по-интересно!1111Дано всичко да е наред с пръсчето.Много сладко бръмкате!
Бени наистина от коремите са на компа.Ама дано да е с мяра.
Ани браво че си празнувала. Аз добре че отидох до работата та се наклюкарихме с коежките. А иначе Теди ми подари чаша със снимка и картичка, а госпожата ни пратила дори диск с пожелания. След това бяхме на концерт и теди изсвири едан песен http://petial.multiply.com/video/item/4/M2U00114.MPG>M2U00114.MPG
Ето ни как си пеем
Тони честито ви зъбче. Дано ви излизат без проблем.
Тия дни Дари нещо е неспокойна възможно ли е да ни растат зъбки горе - има ли някой излезли горе.
Последна промяна petial на 09 Мар 2010, 22:39, променена общо 1 път
[url=http://www.azibebe.com]Изображение
Аватар
petial
Познат

Мнениеот petial на 09 Мар 2010, 19:39

Абе хора как да изпратя линка. Нещо не става. :thanks:
http://media.snimka.bg/5745/017744398.jpg
Никой не може да избяга от дългата ръка на закона

http://petial.multiply.com/video/item/2/M2U00024.MPG>M2U00024.MPG
Последна промяна petial на 09 Мар 2010, 22:14, променена общо 5 пъти
Аватар
petial
Познат

Мнениеот ADORA84 на 09 Мар 2010, 20:19

Хаахахаха,тая снимка е уникална Пете,,а дарито как седи и гледа умно : Smile : : Smile : .А за линка-я пробвай да оставиш разстояние между буквите и линка,че като се слеят и не става,дано стане
АНИ-много добре си се разнообразила,браво,де и за мен такъв късмет :icon_mrorange: :icon_mrorange: :icon_mrorange: :icon_mrorange: ама нЕма.
СЪН-честито ви второ зъбче,май ви подкараха без почивка : Smile : : Smile : ,като гледам и вие се забегнали само двамката,браво и на вас,добре сте си изкарали,а ,че зетО ви е липсвал-няма съмнение.
Относно покера-хубава идейка ми дадохте,следващия път ще пробваме,но малката задължително трябва да спи,че иначе не е интересно :icon_mrviolet: :icon_mrviolet: :icon_mrviolet: :icon_mrviolet: :icon_mrviolet: А и на моя доста ще му хареса : Wink : : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin :
ПЕТЕ-ама Дари голяма чаламарка си пада,ааа-наистина са много смешни когато стане нещо и първо гледат опулени да разберат какво е станало и да видят реакцията ни и в следващия момент ревват : Lol : : Lol : : Lol : Аз специално,когато Маги падне от седнало положение и легне или залитне нещо избягвам да охкам и ахкам,за да не я стресна и да ревне,но и това се случва понякога : Smile : : Smile :
БЕНИ-сега гледахме по тв-то/от обед имаме : Chessygrin : /даваха,че в Каталуния било много лошо времето и било невиждан сняг от 25 г насам,дано мъжът ти е добре : Thumbup :
Аз пък а ви кажа одеве как щях да се прибера като снежния човек Ети : Lol : : Lol : : Lol : : Lol : : Lol : : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : -заспа малката и аз отивам до магазина,а моя седи в нас,ако се събуди Маги,да има някой,напазарувах си и се връщам и вече съм почти до блока и слушам зад мен-буфф,поглеждам-там,от където съм минала преди няма и минутка се изсипва сняг от кооперацията,та малко ми нямаше да се налага да правим снежен човек на Маги-щеше да си има собствен такъв : Smile : : Smile : : Smile : : Smile :
ADORA84
Зайнтересован

Мнениеот ADORA84 на 09 Мар 2010, 20:37

хахахаххахахахх,мацки-имам бан по потребителско име в ония ш...н форум,влезнах да видя кво става и ми иска парола ипотр.име,написах ги и ми изписва ,че съм перманентно отстранена и имам бан по потр.име и за повече инфо да се свържа с админа : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin :
ADORA84
Зайнтересован

Мнениеот petial на 09 Мар 2010, 22:04

Аватар
petial
Познат

Мнениеот gerita74 на 10 Мар 2010, 03:09

А честито ти Дани,хахаххахахах!Абе опасни са,дано са сега доволни!!!Сигурно всички умници сме с бан,аз даже не съм пробвала да влизам да видя,но нямам и намерение,много ми дреме,нека се кефят!
А ние сме си зле с пръстчето,не минава никък и съм откачила момичета!!!Габчо си е спокойничък, играйка си ,но аз съм мн притеснена.Не се знае още от какво е.Самия факт ,че е на ръчичката може да е от всичко-нокътя,играчка удар,котката,но странно защо не минава инфекцията.Лошото е че е мн малък и няма защитни функции изградени,та става мн бавно.На моменти съвсем се отчайвам......Дани наблюдава я Маги все пак на крачето и ако стане по-глямо бягай на лекар.
Иначе е страшно сладка и на това клипче!Поне ме накара да се усмихна,как сладко си бръмчи и хубаво си седи,браво на нея,сладурка!А за инцидентите с дървета в Пловдив гледах преди по новините,ужас,егати зимата има пак!Добре,че му се е разминало на твоя пък и ти си имала късмет с лавината : Chessygrin : Тук е халдно и студено 8гр,но при вас е истинска зима,а в Каталуния мн лошо било наистина.А за това,че те е срам за говорител няма проблем.Ти ще пишеш речите някой по-несрамежлив ще ни е лицето : Wink :А за покера естествено,че най-интересно ще ви е със събличане : Chessygrin :
Сън,блазя ви ,искарали сте си чудесно! Кой като вас! : Thumbup : Ей затова си е готино в Бг-то все има на кой да си оставиш детето и да се осамотиш дори и за ден с мъжлето.А тук и да имаме желание няма как : Sad : Честито ви ново зъбче,блазя ви ние си нямаме още.
Пепи,снимката е уникална наистина,толкова ме развесели и тя.А ,че всичко разбират е ясно,той Габи отдавна разбира всичко и даже се опитва да ми отговаря като гопитам нещо,мн е смешен,ох като го споменах само и ми стана пак жал...милото на мама.............Ше видя клипчетата сега,но съм сигурна ,че ще са уникални : Wink : А за 8 март когато имаме по-голями дечица и ни изненадват с писма картички и тържества е най-вълнуващо!Аз обикнах 8 март именно от тогава,откакто ходех на тържествата на Спаско в детската.Тогава се чувствах истински щастлива!Браво на каката,че е свирила и че те е изненадала с подарък и то мн интересен!А иначе може и от горе да излизат зъбчета.Алекс ли имаше 2 отгоре като съблезъб тигър дето се бъзикахме : Chessygrin :
Бени и теб те е разплакала Мимката,видя ли колко е хубаво!А за интернет бебоците ни няма съмнение,ще ни изпотрошат комповете в най-скоро време : Chessygrin : Вчера като задърпал мишката и като зацъкал с нея къде ли не
и се кефи ли кефи,а баща му гордо се хили.Абе не му давай му казвам,не го дръж на тоя комп от сега ,има да седи....Пуска му филмчета и нашия гледа .
Аз пък като искам да свърша нещо го слагам в столчето и му пускам супер7 и му казвам,че сега е на кино и му давам някоя играчка да гушне/за пуканки е малък : Chessygrin : : Chessygrin : /и той като загледа и даже издава звуци някога на изненада,радост,все едно всчко разбира от филмчето.Слет обяд даже си следи един филм с едни мечета ли са какви са там и си ги познава и им се радва най-много.И турски сериали зяпа понякога с интерес,заради музиката май : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : /малко ли гледах с него в корема ми Шехерезада/
Ани и ти си празнувала,браво на теб,така трябва!Щом е имало с кой,а и на кой да оставиш Борето мн ясно,че ще излезеш!
Еве,защо бе мойта хубавица така пак плачка,сигурно ново зъбче и вас ви мъчи.
Марго,за зъболекарите не ми се захваща да приказвам,че като започна ,та няма да се спра : CoolGun : Гадно,че толко проблеми си имала баш на празника и те е боляло много след тея 4 упойки,но няма как ще си търпим мизериите на некадърниците български.Колко повече си оправяш зъбите в Бг ,толко по са ти съсипани.Ровят уж нещо те лекуват, пък ти направят по-голям проблем ,докато останеш без зъби.Затова сега нямам почти по 2 зъба отгоре и не мога да ям като хората от много лечение.Офф,дай да спра че.......
Хайде да ви оставям и да лягам,че утре по-ранко ще ходим на превръзка.Целувки!
Изображение
Изображение

Изображение
Аватар
gerita74
Зайнтересован

Мнениеот gerita74 на 10 Мар 2010, 03:28

Ля-ля-ля-ля,ма-ма,невероятна е тази Дарито бе!Как сладко си хапва пюренцето само,хаха,бързо бързо! И Габи така яде,а си спрял,а се е разсърдил.Но ако не му хареса с 300 зора си отваря устата,нормално.А какта много хубаво свири,браво на нея!Пете,прекрасни с ати куклите,да са ти живи и здрави,пупупуппуп!

Сега се сетих за Деската,наистина мн отдавна не е писала.

А и друго ,да поздравя девойките с фермите-Дани,Бени,Асето,Танчето,Деси,Галка,страхотни са ви!!!!!!Нали и аз станах вече фермерка малко по-сериозно и направо ви се кефя!Толко са ви хубави,има много хляб да ям да ви настигна,хихи.Но когато вие копахте ,гледахте свиние и крави и садихте виртуални пиперки: Cowboy : ,аз се правех на гражданка : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : Сега има да гоня : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : : Nar :
Хайде бягам този път. : Love :
Изображение
Изображение

Изображение
Аватар
gerita74
Зайнтересован

Мнениеот muci_s на 10 Мар 2010, 09:56

Добро утро момичета.Ние станахме в 8, хапнахме и змихме си дупето и сега играем.Аз седнах да ви видя.Днес съм в малко по-добро настроение, че вчера ме беше налегнала една тъга и апатия.А и Ицко хиляда пъти са наака та ми беше писнало да сменям памперси.Каката и тя си беше вкъщи вчера, че беше много лошо времето и не я пратих на градина, та представете си лудницата беше пълна.Днес ще се чуя доволно с мъжлето, не е на работа и ще се поразведря малко.
Ицко е добре, опитва се да пълзи вече, прави някакви набирания с крачета и се придвижва, много малко но все пак е нещо.Иначе изобщо не може да стои седнал, като гледам Магито как хубаво и стабилно стои така й се радвам.А моя килчо само се килка и не може.Дано просто е по-различен от другите деца и по-късно да започне да сяда.
ПЕТЕ голяма сладурка Дарето, и как хубаво си прави ля-ля-ля, супер.Докато я гледах усмивката ми не слезе от лицето, много й се радвах, душица.Браво и на каката че така те е зарадвала за празника.И моята хубавица ми беше изработила собственоръчно огърлица от тесто и мъниста : Chessygrin : Даже снощи ме пита защо не съм я носила, а аз я свалих че малчо само ходи да я дърпа.Казах й че ще я сложим на специално място да не се загуби че е много хубав подарък.Доста се е постарало детето.А и каза че имало само едно блестящо мънисто и тя го взела за мен.Никой друг не е сложил такова на неговата огърлица : Wink : : Smile :
ГЕРИ милото Габче, айде да минава това пръстче че ми е много жалничък, душицата той.Дано сега като правите превръзки да мине по-бързо.То иначе малко детенце и пипа навсякъде и постоянно ще се замърсява.Добре поне че е спокоен, че иначе ще ти е още по-тежко ако плачка.
ТОНИ честити ви зъбчета, ама много бързо взехте да ги изкарвате, май ще ни изпреварите.Ицко изкара две и това е, все още няма други.А и не виждам да има наченки : Smile : Когато тогава.Дано по-лекичко да излизат, че и без това не сте от най-поспаливите : Chessygrin : Блазя ви за чудесно изкарания празник.
Еййй Дани ама голяма си късметлийка, за малко снежен човек да станеш а.Шегата настрана, наистина си имала късмет, че сняг сняг ама голяма бела е можело да стане.И Ангел и той късмет е извадил.За покера, аз не мога дза играя но с удоволствие ще изиграя един с моя, ама не с пари ами със съблчане : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin :
МАГИ и ти голямо премеждие си имала баш на празника.Дано те оправят че да нямаш повече проблеми със зъбите.
Ох стига толкова з сега, по-късно като се разпишете може пак да попиша.
Изображение
Изображение
роден на: 04.08.09 - 3580гр 52см
5месец: 08.01.10 - 6900гр 70см; 6месец: 16.02.10 - 7100гр 71см; 7месец: 12.03.10 - 7400гр 73см
Аватар
muci_s
Познат

Мнениеот muci_s на 10 Мар 2010, 09:59

Мислех че докато напиша и някой ще поднесе кафенце, но не, така че заповядайте. : Smile :
Изображение
Изображение
Изображение
роден на: 04.08.09 - 3580гр 52см
5месец: 08.01.10 - 6900гр 70см; 6месец: 16.02.10 - 7100гр 71см; 7месец: 12.03.10 - 7400гр 73см
Аватар
muci_s
Познат

ПредишнаСледваща

Назад към Архив