Кърмене,веднага след раждане.

Всичко за бебетата от тяхното раждане

Модератори: veni, Млада Мама, jovelina

Re: Кърмене,веднага след раждане.

Мнениеот vilijov на 22 Юли 2009, 14:10

Поздравявам те,Мамадесита!
От кърменето по-хубаво за бебчето,няма!
Изображение
Аз все още кърмя! Това е невероятно усещане за майката и детето!
Изображение
Аватар
vilijov
Модератор

Re: Re: Кърмене,веднага след раждане.

Аз и Бебе

Мнениеот stasi321 на 12 Мар 2010, 08:28

На мен кьрмата ми дойде след 5 дни защото съм със секцио и сега си го кармя ама незнам дали се наяжда защото само по 10 мин яде и затова го дохранвам със по 50 грама адаптирано мляко.
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
stasi321
Новобранец

Мнениеот KELI на 22 Юли 2010, 23:57

Аз вечерта родих и на другия ден ми дойде кърмата
Изображение
Аватар
KELI
Новобранец

Мнениеот vanelina на 01 Сеп 2010, 11:18

Здравейте мамчета,имам едно питане към вас,че много се притеснявам за моята малка принцеса,на 24 дена,отначало уж ми дойде кърмата всичко беше ок,но след няколко дена от раждането,бебчо взе да плаче на гладно.Посъветвахме се с педито и тя ни препоръча адаптивно мляко ФРИЗО ХА,за да го дохранваме с него.Каза ми да и давам кърма и като не и стига да я дохранвам със сухо мляко.И така си караме сега,давам и кърма и и давам сухо мляко,та въпроса ми е как може хем да сучи хем да си взима и дозата 120г на ядене.Какво става да не би да не сучи от гърдите ми,или просто много яде,искаме да не и даваме това сухо мляко,педито каза полека лека да го намаляме,но когато го намалим тя не се наяжда от кърмата,а и ми е малко като се изцедя е 60-70г,има ли някакъв начин да подпомогна кърмата да ми е повече или трябва да я държа на гърдата да тръгне ли незнам моля ви кажете.Гърдите са ми страшно наранени много ме боли дали може от това да не ми идва повече кърма.Мажа се с Дефламол и Нистатин вечер,а през деня с Гармастан,малко по добре са в сравнение с преди(капеше ми кръв чак)има пак болка,използвам силиконови зърна.Пия и за кърма чай на хипп,и хомеопатични хапченца Уртика уренс и Рицинус коммунис.Ако някой е имал същия проблем,моля нека сподели. :thanks:
Аватар
vanelina
Новобранец

Предишна

Назад към Бебетата