колички chicco в jumbo

Всичко за бременността

Модератори: veni, Млада Мама, jovelina, vilijov

колички chicco в jumbo

Мнениеот dididi на 25 Май 2009, 17:52

Имате ли някакви впечатления за колички chicco в jumbo ?
Видях в Гърция и после и тук такива колички.
Малко ме притеснява цената - 199лв. - при положение че останалите (по-нормални) са към 500лв.
Какво мислите и най-вецхе някой знае ли (от опит) нещо за тези колички?
dididi
Новобранец

Re: колички chicco в jumbo

Аз и Бебе

Мнениеот blueflower на 26 Май 2009, 10:37

Влез на страницата на Чико - http://www.chicco.bg/ и ги разгледай - има и цени. Аз ползвам триколката на Чико и не съм особено възхитена, макар, че цената и беше 1300 лева. Според мен вече на пазара има много по-добри / за мен / колички. Зависи кой какво иска и очаква.
Прикачени файлове
14052009577.jpg
Изображение
Изображение
blueflower
Новобранец

Мнениеот dididi на 08 Юни 2009, 12:30

Мен ме интересужат тези в Jumbo - тях ги няма в каталога на Chicco (дли защото са стар модел или не са съвсем Chicco ?) заради цената.
Другата за която си мисля (пак заради цената) е на Bertoni Atlanta3 (в сайта на един магазин я има за 260лв).

Дайте ми някякъв съвет
dididi
Новобранец

Мнениеот blueflower на 08 Юни 2009, 14:54

Не си писала каква количка си търсиш - лятна, зимна или комбинирана, както и до каква цена. Пиши и ще ти дам съвет от впечатленията за количките на приятелките ми - за моята вече писах мнението си.
Изображение
Изображение
blueflower
Новобранец

Мнениеот dididi на 10 Юни 2009, 17:22

Въпроса е в това, че ще ми трябва комбинирана количка (ще раждам края на ноември). А това ще е второто ми дете (вече имам дъщеря на почти 8години) и затова нямам намерение (няма да ми трябва по-нататък тази количка) - т.е. не ми се дават много пари за количка която се ползва до един етап - после детето или само си ходи или е с мякаква по-олекотена количка/колело.
dididi
Новобранец

Мнениеот blueflower на 11 Юни 2009, 14:11

Моят съвет е да си вземеш на Кангаро комбинирана количка - на достъпни цени са и са качествени. Комбинираните на по добрите и известни марки са на цени над 1000 лева, а на Кангаро има и по 200 - 300 лева. Разгледай сайта на Кангаро или Мони. Не погледнах от къде си, но ако си от София ще ти кажа, къде е магазина им. Най-голям избор на видове и марки колички в София, според мен има в Пигисхаус.
Изображение
Изображение
blueflower
Новобранец

Мнениеот Lora_Petrova на 06 Сеп 2009, 16:35

blueflower написа:Моят съвет е да си вземеш на Кангаро комбинирана количка - на достъпни цени са и са качествени.

Добри са,наистина. :)
Изображение
Изображение
Аватар
Lora_Petrova
Зайнтересован

Назад към Бременност