Детската градина.

Място за детето

Модератори: veni, Млада Мама, jovelina

Re: Детската градина.

Мнениеот petq_d на 25 Сеп 2009, 15:16

Сонче,как е Елена?Свикна ли вече?
Изображение
Аватар
petq_d
Зайнтересован

Re: Re: Детската градина.

Аз и Бебе

Мнениеот Salome на 25 Сеп 2009, 17:57

Ох, Петя... Не знам добре ли е. Сутрин плаче малко - няколко минути. Като я прибирам е ентусиазирана и иска да я заведа на следващия ден. Иначе не яде там, хапвала по малко хляб. За спането не знам на кого да вярвам... Отвреме навреме играела с децата, по-често сама играела. Като отивам да я взимам и са навън си играе с децата. А твоята принцеса свикна ли вече или още плачка?
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Salome
Зайнтересован

Мнениеот Salome на 28 Сеп 2009, 07:26

Хайде да се похваля за днес... Сутринта не плака като я заведох на градината. Вкъщи се муси и хленчи малко, но това си беше направо песен, сравнено с миналата седмица. В градината като влезе и аз като й казах Чао даже ми се усмихна.
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Salome
Зайнтересован

Мнениеот petq_d на 28 Сеп 2009, 12:08

И ние от днес сме на градина пък да видим до кога...

Пак имаше ред сълзи,ред сополи,но си мисля,че беше защото видя новата госпожа.Тя не е нова като цяло,защото предната и беше заместничка и това си е титулярката,но пък за Мартина е нова и като я видя и ревна.Ще видя следобед като я взема как ще е минало и вечерта пак съм на отчет.
Изображение
Аватар
petq_d
Зайнтересован

Мнениеот Salome на 29 Сеп 2009, 09:03

Петя, не каза какво стана следобед вчера. Как е минал деня? Имало ли е проблеми? Ние днес сутринта отидохме без да хленчим и без да плачем. Показа ми колко вода има в шишето, усмихна ми се, каза Чао и влезе навътре. Като отивахме към градината ми каза ето това изречение и ме смая "Аз не съм бебе и няма да плача, нали няма да ме водиш в яслата при бебетата?" :icon_lol:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Salome
Зайнтересован

Мнениеот petq_d на 08 Окт 2009, 21:26

Сонче,ние от 30.09 не сме ходили,защото вдигна температура.Два дни беше така,пихме сумамед като единия път даже и повърна от него.И реших тази седмица да не я пускам.Сега сме си в къщи.Единия ден като я вземах и гледам пижамата и смотана в една торбичка.Питам госпожата какво става,а тя ми вика - Изпотила се е докато спи!Много странно ми се стори.Като отварям чантата - какво ти потене?!?Тя опикана цялата!!!
А при вас как вървят нещата.Предполагам Елена вече ходи с желание на градина.Аз като се замисля какво ме чака за пореден път и ми се свива всичко пак.
Изображение
Аватар
petq_d
Зайнтересован

Мнениеот Salome на 09 Окт 2009, 20:07

Петя, пожелавам на Мартина бързо оправяне и още по-бързо свикване като тръгне. Елена свикна, не плаче, не хленчи. Като успея да я накарам да стане отиваме с желание до градината. Само проблема е, че малко трудно стана сутрин. Аз светкам лампата, а тя скача гаси я и си ляга пак. И това няколко пъти... :dots:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Salome
Зайнтересован

Мнениеот petq_d на 13 Окт 2009, 10:04

Сонче,разсмя ме много с тази лампа! :icon_lol:

Иначе ние от вчера сме на градина.Вчера имаше пак рев,но днес мога да я похваля,че не е плакала.Само си беше сложила тъжната физиономия,което за мен си е истински напредък.Та въпроса е да видим колко време ще изтраем...
Вчера са ги водили на куклен театър и беше много въодушевена какво точно се е случило.

Иначе и ние имаме проблем със ставането сутрин.Ставам по-рано,защото ми трябва поне 10мин за да я събудя.Накрая я грабвам спяща и започвам да я оправям.Ама така е,който не си ляга на време.Чудя се как издържа - сутрин става в 7,вечер заспива в 23ч :icon_rolleyes:
Изображение
Аватар
petq_d
Зайнтересован

Предишна

Назад към Детето