Модератори: veni, Млада Мама, jovelina
Luna написа:да, аз лично бих записала детето си да учи в чужбина, дори много пъти съм се замисляла, че дори и един езиков курс да изкара там няма да бъде излишно ,защото истината е че за усвояването на един чужд език много добре ще се отрази престоя в дадената страна, имам познати, които чрез агенция изпратиха така дечицата си в Англия именно, за да си затвърдят английския, сега учат тук в престижни гимназии с намерението ,това да не са последните йм визити в тази страна и след време да продължат висшето си образование там.
Amazonka написа:Luna написа:да, аз лично бих записала детето си да учи в чужбина, дори много пъти съм се замисляла, че дори и един езиков курс да изкара там няма да бъде излишно ,защото истината е че за усвояването на един чужд език много добре ще се отрази престоя в дадената страна, имам познати, които чрез агенция изпратиха така дечицата си в Англия именно, за да си затвърдят английския, сега учат тук в престижни гимназии с намерението ,това да не са последните йм визити в тази страна и след време да продължат висшето си образование там.
Луна, спомняш ли си как се казва агенцията, чрез която познатите ти са пратили детето си да учи език в Англия?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта