Дали детето ни се нуждае от допълнителна помощ за ученето,или се справя и без чужда помощ.Мисля когато моето дете тръгне да училище,ще се опитвам да следя дали и е достатъчно в училище и ако не аз ще бъда насреща.
Дъщеря ми е в 5 клас и определено има нужда от помощ за уроците.Помагам с каквото мога,но материалът става все по труден,а и времето ми е все по малко откакто се роди малкия.
тъй като госпожата е една а децата много на брой не всичко успява да обясни и моето голямо момченце сега е на 7 год и е в 1 клас винаги има какво да му се помага в къщи
Поркрепям напълно мненията, за това, че децата имат нужда от помощ! Моят син е в 4 клас и се чувства по-сигурен, когато ми разкаже урока си! Освен това решава допълнително задачи и правим диктовки.
Мойта щерка в първи клас имаше нужда от много помощ - все нещо не й беше ясно. Сега във втори клас ще я оставям по самостоятелна, че с бебе и ученичка ще ми е трудно.
Има нужда от помощ разбира се от време на време о предимно по математика , ама как да й се сърдя сато и аз бях така по този предмет.Теди е на 10 в 4 клас