Видове стерилитет.

Място за проблемите около забременяването

Модератори: veni, Млада Мама, jovelina, vilijov

Видове стерилитет.

Мнениеот moonika на 04 Ное 2008, 21:28

Здравейте мами,
на скоро се сблъсках и бях съпричастна в мъката на моя близка.При пореден опит да забременее,крайния резултат се оказа неуспешен.Затова се зачудих каква ли може да е причината това да се случва.Прочетох някакви статии в нета, но искам да разбера с какво трябва да се сблъска жената, когато е изправена пред подобен проблем.
Затова мили приятели ви моля дасподеляте и вашите истории.
Аватар
moonika
Новобранец

Re: Видове стерилитет.

Аз и Бебе

Мнениеот admin на 05 Ное 2008, 21:24

moonika написа:Здравейте мами,
на скоро се сблъсках и бях съпричастна в мъката на моя близка.При пореден опит да забременее,крайния резултат се оказа неуспешен.Затова се зачудих каква ли може да е причината това да се случва.Прочетох някакви статии в нета, но искам да разбера с какво трябва да се сблъска жената, когато е изправена пред подобен проблем.
Затова мили приятели ви моля дасподеляте и вашите истории.

Приятелката ти правила ли ти е някакви изследвания?От колко време опитва да забременее?
Изображение
Аватар
admin
Admin

Мнениеот moonika на 07 Ное 2008, 18:25

Тя е с приятеля си от 9г. и от 3г. се опитват да забременеят.В началото ги бяха посъветвали да продължават да опитват,защото стандартните тестове и изследвания не са показали нищо нередно,а и при двойки които са по дълго заедно зачеването можело да да е по трудно.
Аватар
moonika
Новобранец

Мнениеот jovelina на 09 Дек 2008, 11:18

Здравейте, искам да пожелая на тези жени,които имат такъв проблем,предивсичко много вяра и да не се отчайват.Сигурно е много трудно,но всеки човек е длъжен да направи всичко възможно да постигне това, в което вярва и наистина иска.Пожелавам успех на всички!
Изображение
Аватар
jovelina
Модератор

Назад към Проблеми при забременяването