Идеи за форума!

Място за мнения за форума-добри или лоши

Модератори: veni, Млада Мама, jovelina

Идеи за форума!

Мнениеот incheto на 19 Юни 2008, 10:16

Тук може да давате идей за теми във форума и други препоръки ;)
Аватар
incheto
Новобранец

Re: Идеи за форума!

Аз и Бебе

Re: Идей за форума!

Мнениеот MamaT на 22 Юни 2008, 20:24

incheto написа:Тук може да давате идей за теми във форума и други препоръки ;)
Мился, че може да се правят различни конкурси за снимки на бебетата и дечицата. Това много стимулира майките да вземат участие. Може да се дават символични награди като например титла на бебе победител. Примерно д асе прави някаква грамота и да се изпраща по пощата на майката, а тя може да си я разпечатва вече оттам нататък, за да я показва на детето като порасне.
Аватар
MamaT
Новобранец

Мнениеот admin на 22 Юни 2008, 20:32

MamaT написа:
Мился, че може да се правят различни конкурси за снимки на бебетата и дечицата. Това много стимулира майките да вземат участие. Може да се дават символични награди като например титла на бебе победител. Примерно д асе прави някаква грамота и да се изпраща по пощата на майката, а тя може да си я разпечатва вече оттам нататък, за да я показва на детето като порасне.

Идеята е много добра! :)
Ще направим такива конкурси! :)
Изображение
Аватар
admin
Admin

Мнениеот MamaT на 22 Юни 2008, 20:33

admin написа:
MamaT написа:

Идеята е много добра! :)
Ще направим такива конкурси! :)
о.к.радвам се, че ви харесва.
Аватар
MamaT
Новобранец

Мнениеот Млада Мама на 04 Авг 2009, 10:16

По някакъв начин да привлечем потребители да пишат
От 1000 пишат само 4,5 :(
Изображение
няма ме до неделя 10 .10
Аватар
Млада Мама
Admin

Мнениеот gerita74 на 18 Яну 2010, 04:01

Вече със сигурност ще пишат всеки ден поне 20-тина мами в нашата тема :icon_biggrin: Интересно ми е на колко страници тук се заключват темите,че ние доста бързо си ги изписваме? :icon_cheesygrin:
На мен форума много ми харесва и се надявам взаимно да си доставяме удоволствие от писането!Предлагам само/не знам дали е възможно,но вероятно/да добавите повече емотиконки от тези по-голямките,сещате се :hide1: :icon_lol: :icon_lol: Че ние много си ги обичаме и определено само те ни липсват тук!Иначе ни е мн приятно и уютно,благодарим ви!!!Но тъй като сме мн емоционални и за да са по-въздействащи постовете определено си ги ползваме :wohow: :wohow: :yahoooooo: :yahoooooo: :yahoooooo: Сигурно доста странно ви звучи и по детски,но....такива сме си-весели,забавни и готини!Само дето такъв един конкурс ни запали чергата!Така,че лично мое мнение-по-добре да ги няма,ако ще са нагласени за наши хора :thumbup: :icon_mad: :icon_biggrin: Не е въпроса до наградите,а до отношението!Целувам ви!Благодаря за вниманието!
Изображение
Изображение

Изображение
Аватар
gerita74
Зайнтересован

Мнениеот gerita74 на 18 Яну 2010, 04:03

Млада мама,аватара ти е страхотен!!!!!!!!!!!А местоположението ти- велико!Ще го запомня!!!!!!!!!! :icon_wink: :love1:
Изображение
Изображение

Изображение
Аватар
gerita74
Зайнтересован

Мнениеот petial на 25 Яну 2010, 21:22

Наистина е хубав сайта и форума, но май наистина ще е по-добре да се пише повече. :groupwave1:
[url=http://www.azibebe.com]Изображение
Аватар
petial
Познат

Мнениеот sisko_83 на 27 Фев 2010, 00:34

Ще е хубаво в продавалката да добавите функции като промени и изтрий обявата
че се получават много конфузни ситуации-наложи ми се една обява да я пусна два пъти и като бездаискам обърках цената край-намя връщане назад - сега хората ще се чудят какво става-а ако имаше функция промени щях да си я оправя и никой нищо нямаше да разбере
Ако все пак съществуват такива и не съм ги видяла извинете ме но 2 дни се рових и ненамерих
sisko_83
Новобранец

Назад към Мнения за форума и сайта