Здравей! Моите малки калпазани са родени на 2 февруари 2009 година. Казват се Мариана, Боряна и Анастас. Анастас е баткото в случая. Роди се 2 кг и 900 гр. и 50 см. Мариана е следващата- 2 кг и 700 гр и 49 см. Най-малка е Боряна- 2 кг 550 гр. и 48 см.
Браво да са ти живи и здрави и много,много да те радват.Предполагам ти е много трудно ако ги гледаш самичка,дано има някой да ти помага.Мойта принцеса е родена на 22.02. и е много палава. ама най важното е да са живи и здрави.Лек ден
И твоите деца да са ти живи и здрави и да те радват много! Тризнаците не ги гледам сама. Най-много ми помага майка ми. А когато се приберат от работа ми помагат мъжо и баща ми.
Браво,добре е че има на кого да разчиташ това е супер поне според мен.Като гледам моята каква е палава малеееее,слага батко си в задиня джоб .Поне той беше и е по-кротък от нея и е момче.Как сте със зъбките ние сме зле чак и гърч получихме,защото и избиха 1 преден и 2 кътника на веднъж.До сега сме само със 8 ама очакваме още.Лек ден и до скоро.
Браво на малките сладури.Ние сега сме се размекнали малко и чакаме нови зъбки ама кога ли не се знае.Дано да е скоро,че не може да спи нощем и само преревава.Има и хрема и кашлица от време на време,но и няма нищо и е само от зъбките.Лек ден.
Здравей! Ние също чакаме още зъбки. Та заради това и тримата имат хрема, от време на време кашлят. Обаче като си спомня какво беше и с тримата при ваденето на първите зъбки.... И тримата повръщаха. Беше кошмар голям!
Какви ваксини слагате на децата?Ние вече приключихме с ваксините.Ние слагахме пентаксин и съм доволна от нея,ама сега последния прием я намерихме много трудно,но с триста зора я намехме де.Вие от къде сте?
Ние също приключихме с ваксините. Също като вас слагахме пентаксин, доволна съм от нея. Ние си я намерихме лесно, не знам защо вие сте я намерили трудно. А за това от къде съм- ще ти пиша ЛС.