Здарвейте,момичета!
Страшно съм скапана,но от нерви и недоспиване чак не мога да заспя,а искам.Та реших поне вас да видя и малко да ми оправите възможно най-скапаното настроение ,в което съм била.Имам страхотни проблеми,но не ми се говори,нещо подобно като при Ради.И то за какво

така и не разбирам,при положение,че татко толко ни помага...
Дани,приятно искарване на село,ама мн време няма да те има.Не сме ти дали толко много отпуска

Да намериш начин отнякъде да влезеш,ей.2 седмици са си много време за твое отсъствие от тук

Ще ни бъде много,много мъчно и скучно

За рождения ден на Габи дано се прибереш.То рожденоя ден май ще бъде най-нещастния за мен,а уж ще бъда с най-близките си,ама да видим...Дано не го съсипят....това ще е най-голямия грях !!!!!!
Бени,голямо закъснение на тея помощи бе

То детето рожден денн ще има егати.И толко малко...ами сменяйте я таз хисторка като е толко смотана
Танче,дано Добри си дойде за раждения ден на Дени поне,че ще ти е ужасно тъпо
Любче,знам какво ти е и не искам и да си представя аз как ще съм когато Спаско си тръгне.Мисля,че ще бъде пак най-тежката раздяла и на мен с него и на двамата с Габи...Не искам още отсега да го мисля,че сърцето още повече ме свива

Толко са сладки двамата,имат си номера и се забавляват толкова много...А и баща ми като си тръгне,Габи ще е мн нещастен милия

Така свикна с тях!!!С дядо му са като гербови марки.Слетобяд само той може да го преспи с- "Варило мише кашичка

"
Гери,аз съм от Благоевград.Не знам откъде може да съм ти позната,ти не си ми да ти кажа

Понякога хората си имат двойници нали знаеш

Ти откъде беше?Дечицата са ти много хубави,а ти си мн готина мацка
Еве,подготвила си вече нещата за рождени ден,браво!Ще видим ние каква ще я свършим.Имах голями планове и мераци ама....Вместо да се стреснат някои хора и да се радват на това,което имат!!!Ама то е така когато имаш най-хубавото и си нямал нищо друго преди това, не можеш да го оцениш и пазиш,едва когато го загубиш........Но умните хора внимават и си пазят хората ,които обичат,а глупавите губят и се закопават сами!
Анди,снимките са ви много хубави!И двете сте страхотни!
И ние иначе имаме горни 2 зъба,които вече са си излезли сериозно и Габи е мн сладък с 4 те си зъбчета.
Момичета ще се опитам да заспя,но през деня не успях.Предната нощ не съм спала минутка

Когато човек е с разбита психика и недоспал е направо половин човек,парцал...........
Бай ви сега и утре ако мога ще ви пиша