ПЪРВИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН ВЕЧЕ ПРАЗНУВА АВГУСТОВСКОТО ЧОВЕЧЕ

Място за стари теми!

Модератори: veni, Млада Мама, jovelina, vilijov

Re: ПЪРВИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН ВЕЧЕ ПРАЗНУВА АВГУСТОВСКОТО ЧОВЕЧЕ

Мнениеот daniani01 на 30 Юли 2010, 23:48

Момичета, минавам само да ви пожелая лека нощ и да ви кажа, че съм сложила снимки в албумчето http://august09.snimka.bg/baby/ilena.455617. Оф, май това ни беше първото и последно детско парти, че тя наша Илена като тасманийския дявол беше, егати, как другите деца си стояха кротко в количките и най-много гушнати в мама, а нашата подлуди всички, ошета всички колички, одърпа всички дечица, крещя и пя, и какво ли още не, ама направо беше като маймунка пред публика-всички номера да си покаже :icon_redface: :icon_redface: :icon_redface: . Аз обичам палави дечица, ама то нейното..., е още я обичам де : Chessygrin : МНОГОООО И ДАНИ МНОГООО
Утре ще ви разказвам повече, че докато разчистя и измия...
ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ!Изображение
daniani01
Познат

Re: Re: ПЪРВИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН ВЕЧЕ ПРАЗНУВА АВГУСТОВСКОТО ЧОВЕЧЕ

Аз и Бебе

Мнениеот gera* на 30 Юли 2010, 23:52

най накрая и аз да седна да попиша.вие сигурно сте ме забравили вече :icon_rolleyes: иначе ви чета най редовно.гери искам да те питам ти от къде си?много си ми позната от някъде.адора видях снимките.да ти е жива и здрава,голяма сладурана е.и ние имаме същото колело само че не е с животно ами с фарове.аз съм отскоро тук,но се радвам за муци че дечицата и се оправят.другите няма да ги коментирам,защото не съм много наясно още с нещата.що се отнася до моята свекърва не е лоша жена,обаче е голяма паника.а аз много се дразня : Andry : : Andry : : Andry : .все върви след голямата,сякаш сега прохожда.свекито не я изкарва на разходки,защото нашата е много дива и трябва все да бяга след нея,а тя е дебеличка и се запъхтява.гледа да я прикотка вътре да си играе и тя да се излегне на дивана.сега ще идва тези дни да рботи и ми става нервно :wallbash: :wallbash: :wallbash: ние оня ден щяхме да ходим на плаж и викам на дидито ела да те намажа и гледам на врата и кърлеж : Eeek : : Eeek : отидоха с моя в болницата обаче докато чакали и тя го изчоплила.сега е добре,но и изписаха АБ.малкия е кротък и все се смее,но по цял ден е на ръце.направо ще откача : Cry : : Cry : : Cry : аз мисля,че не съм ви пуснала снимки.сега ще ви кача на нас тримата и си лягам,че утре ще ходя като ударен самолет пак. :sorry: че не влизам по често,но ще наваксам : Thumbup : ИзображениеИзображениеИзображение.
Изображение

Изображение
gera*
Новобранец

Мнениеот ADORA84 на 31 Юли 2010, 10:46

Момичета-минавам да ви кажа чао,багажът е стегнат,малката спинка,чакам тати да си дойде и да заминаваме.весел месец на всички,не знам кога ще дойдем,но със сигурност по средата на месеца ще трябва да си слезнем,за да подам документите за детските,че нали трябва да се подадат в месеца,в който си ги подал предходната година,та ще ви кажа тогава едно здрасти : Chessygrin : : Chessygrin : На всички малчугани,които им предстоят рожденни дни на самия ден да се чувстват поздравени и да си изберат по едно подаръче,чао и цунки на всички
ADORA84
Зайнтересован

Мнениеот gera* на 31 Юли 2010, 14:02

благодаря,spa :thanks: да ви черпя по една студена биричка,че страшна жега тука.пуснала съм климатика че не се издържа.мъжо е с дида на море,аз съм вкъщи с малкия.малко спокойствие че не ми издържат нервичките :wallbash: :wallbash: :wallbash: ИзображениеИзображениеназдраве
Изображение

Изображение
gera*
Новобранец

Мнениеот karlita на 31 Юли 2010, 14:27

Здравейте мами и от мен.
Аз съм направо мнооого тъжна.Иви си замина преди час и ми е много гадно.Знам че не ми е за пъреи път да се разделям с него,но сега някакси ми е още по-гадно : Sad : : Sad : : Sad : Така ми се пълнеще сърцето като ги гледах двамата заедно да се занимават нещо.Или пък Иви да я учи на някоя щуротия.А тя милата така му се усмихваше,че му стопяваше защитата : Chessygrin : Ох...ще се пръсна.Направо плача като пиша.Така ми се иска да са по друг начин нещата......
Гери,нензма дали е от възраста на която са момчетата ни,но като гледам и твоя как разсъждава все едно от един дол дренки са брани : Smile : И моя взе да се пазари от сега дали може да не индва за Коледа : Sad : разбира се чак тази му прищевка няма да изпълня : Andry : Много се радвам за теб ,че дядо ти дава по едно рамо : Smile : Предствям си мъжете как се риготвят за излизане по МЪЖКИ : Lol : : Lol : И тук при нас има един дядо който всеки ден извежда внучката си ,много му се радвам и тайничко завиждам : Chessygrin :
Дани,честито ви 4-то зъбче.Много сте хубави на снимките.А ма тя Моната си има коса : Smile : я виж какви джувки си й била навързала.Моята Марги постоянно я бъркат за момче : Eeek : Дори и когато е с рокля : Lol : Или ме питат защо съм я постригала така : Lol : Ама тя милата не й расте косата,какво да я правя.Само веднъж я фръцнах но само отзад,че много се потеше.Весело изкарване на село и ще чакам да се завърнеш с нетърпение.
Бени,кофти че не са ти дали пълните помощи,но не вярвам да ти ги дадат на порций : Blink : Явно това е което трябва да получиш.А защо не вземаш и за двете деца?
Таница,сигурна съм че мъжо ще се прибере за празника,къде без тати на такъв ден : Wink : : Chessygrin :
Ева,дано да не е нещо сериозно тази Т на Ивана.
Анди,и моята е такава палава като Илейни.Като ме видят другите майчета че идвам в парка казват че идва ЗАМЕТРЕСЕНИЕТО : Lol : : Lol :
Гера,мерси за биричката : Smile : Данито ти е одрала кожата направо.Абе и двете ти дечица са прекрасни.
Това е за сега.Отивам да си сипа нещо твърдо и да ис лижа раните : Sad :
Изображение
Изображение
Аватар
karlita
Познат

Мнениеот radi 2 на 31 Юли 2010, 19:52

Здравейте от мен ,запо4вам да 4ета от старите постове,но вероятно малко ще ги поотупам бързо,4е много се е събрало .От сега се извинявам ако пропусна нещо или някой.
Карли записах си крем4ето и ще проверя дали го има за да си го взема мерси.Големия мишок още се размотава из вас ужас той бил неуловим бе, ха дано си го утрепала докато про4ета до края.
Маги наистина си права много хубаво си се изразила да наистина хубавото е,4е сме заедно поне и да тъжно ми стана и на мен за вас дето ще празнувате без най близките .Нетрябва да се разтройвам за дребни неща ама такава съм понякога не ме сдържа : Wink :
Дани много образно разказваш бе жена все едно и аз съм с вас хубаво сте си изкарали на празника,а за ве4ерта то детето вероятно ве4е изморено та за това толкова криво е било.
Моми4ета мерси за пожеланията и за хубавите думи подаръците също са много хубави.
ЧЕСТИТА ПОСЛЕДНА МЕСЕЧИНКА НА ИЛЕНИ Изображение със много голямо закъснение съжалявам МНОГО ДА РАДВА МАМ ИТАТИ И ДА Е МНОГО ПОСЛУШНА
Дани преживяла си кошмар с тези солети и майка дава на Вили ох дано няма проишествия и при нас ,4е ми се изправи косата.
Асе Ицето още болен ли е тези доктори наистина са за разтрел що им се плаща като пове4ето нищо неразбират.
Моми4ета не съм изпаднала в следродилна депресия просто на рожденния ден на Вили ве4ерта майка се скара с мъжо много жестоко сега нито единия нито другия искат да се виждат ,немога в една стая да ги събера ве4е нито нашите искат да идват ве4е тук нито мъжо иска да ходи във Варна и незнам какво ще правя много ми е тежко това положение оби4ам ги и двамата,но те се мразят и това ме убива .Нито един от двамата няма да клекне и да се извини на другия . От нерви и кърмата ми по4ти спря ве4е дохранвам с АМ ако искарам 2 месеца ще е добре,но малко ме съмнява.
Маги и при вас празника е минал страхотно радвам се за вас : Smile :
ЧЕСТИТА ПОСЛЕДНА МЕСЕЧИНКА НА ГАБРИЕЛЕ!РЕНИ,ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ!
Изображение
Анди как хубаво си го описала с ваната и ароматните свещи,но сега нищо неможе да ме накара да се 4уствам добре само едно сдобряване,но няма да ме огрее ниикога .Радвам се ,4е поне ти ве4е се 4устваш по-добре и ве4е пишеш както обикновенно фермани.
Бени не се ядосвай вероятно наистина на 4асти ще ги изплатят важното е да ги дадат поне.
Асе каквото ядете вие може да го яде и Ицето не е нужно да готвиш отделно за него.
Дани 4естито ви зъб4е.
Карли знам как се 4устваш ве4е и аз съм го изпитвала да се разделяш с детенце никък не е лесно : Sad :
Гера де4ицата са наистина страшно сладки пу-пу да не им уроки.
Анди утре ще разгледам снимките, сега трябва да ставам ве4е ще разгледам и на рожденниците снимките 4ао и лека ве4ер от мен .
Изображение
Изображение
Аватар
radi 2
Познат

Мнениеот gera* на 31 Юли 2010, 20:40

благодаря ради.това със скарването наистина е ужасно.представям си как се чустваш.най близките ти хора да се мразят и ти си между чука и наковалнята.пожелавам ти от все сърце всичко да се оправи.целувки от мен : Love : : Love : : Love :
Изображение

Изображение
gera*
Новобранец

Мнениеот gerita74 на 01 Авг 2010, 02:08

Здарвейте,момичета!
Страшно съм скапана,но от нерви и недоспиване чак не мога да заспя,а искам.Та реших поне вас да видя и малко да ми оправите възможно най-скапаното настроение ,в което съм била.Имам страхотни проблеми,но не ми се говори,нещо подобно като при Ради.И то за какво : Eeek : така и не разбирам,при положение,че татко толко ни помага... : Hurted :
Дани,приятно искарване на село,ама мн време няма да те има.Не сме ти дали толко много отпуска : Chessygrin : Да намериш начин отнякъде да влезеш,ей.2 седмици са си много време за твое отсъствие от тук : Sad : Ще ни бъде много,много мъчно и скучно : Sad : За рождения ден на Габи дано се прибереш.То рожденоя ден май ще бъде най-нещастния за мен,а уж ще бъда с най-близките си,ама да видим...Дано не го съсипят....това ще е най-голямия грях !!!!!!
Бени,голямо закъснение на тея помощи бе : Eeek : То детето рожден денн ще има егати.И толко малко...ами сменяйте я таз хисторка като е толко смотана : Andry :
Танче,дано Добри си дойде за раждения ден на Дени поне,че ще ти е ужасно тъпо : Hurted :
Любче,знам какво ти е и не искам и да си представя аз как ще съм когато Спаско си тръгне.Мисля,че ще бъде пак най-тежката раздяла и на мен с него и на двамата с Габи...Не искам още отсега да го мисля,че сърцето още повече ме свива : Hurted : Толко са сладки двамата,имат си номера и се забавляват толкова много...А и баща ми като си тръгне,Габи ще е мн нещастен милия : Sad : Така свикна с тях!!!С дядо му са като гербови марки.Слетобяд само той може да го преспи с- "Варило мише кашичка : Chessygrin : "
Гери,аз съм от Благоевград.Не знам откъде може да съм ти позната,ти не си ми да ти кажа : Chessygrin : Понякога хората си имат двойници нали знаеш : Chessygrin : Ти откъде беше?Дечицата са ти много хубави,а ти си мн готина мацка : Wink :
Еве,подготвила си вече нещата за рождени ден,браво!Ще видим ние каква ще я свършим.Имах голями планове и мераци ама....Вместо да се стреснат някои хора и да се радват на това,което имат!!!Ама то е така когато имаш най-хубавото и си нямал нищо друго преди това, не можеш да го оцениш и пазиш,едва когато го загубиш........Но умните хора внимават и си пазят хората ,които обичат,а глупавите губят и се закопават сами!
Анди,снимките са ви много хубави!И двете сте страхотни!
И ние иначе имаме горни 2 зъба,които вече са си излезли сериозно и Габи е мн сладък с 4 те си зъбчета.
Момичета ще се опитам да заспя,но през деня не успях.Предната нощ не съм спала минутка : Hurted : Когато човек е с разбита психика и недоспал е направо половин човек,парцал...........
Бай ви сега и утре ако мога ще ви пиша : Love :
Изображение
Изображение

Изображение
Аватар
gerita74
Зайнтересован

Мнениеот mini4iki на 01 Авг 2010, 09:50

Изображение
Изображение

Хайде на по кафенце! Таничка къде сте? От вчера не сме пили кафенце! Айде разпиши се после като можеш!
Аватар
mini4iki
Познат

Мнениеот mini4iki на 01 Авг 2010, 09:56

Изображение
Изображение
Изображение

Честит първи рожден ден на сладура Алекс! Бъди жив и здрав Алекс, дано имаш страхотно детство, истински приятели и много късмет! Ще чакаме мама да почерпи!
Аватар
mini4iki
Познат

ПредишнаСледваща

Назад към Архив