ПЪРВИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН ВЕЧЕ ПРАЗНУВА АВГУСТОВСКОТО ЧОВЕЧЕ

Място за стари теми!

Модератори: veni, Млада Мама, jovelina, vilijov

Re: ПЪРВИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН ВЕЧЕ ПРАЗНУВА АВГУСТОВСКОТО ЧОВЕЧЕ

Мнениеот gerita74 на 03 Окт 2010, 22:49

Даниии,Бениии,утре ни трябва нова темичка : Blink : днес явно няма кой да я направи,а сме на 99.Добре,че не е писано много.
Любче,радвам се ,че Маги е добре : Smile : Ще му мине на детенцето,важно е че най-лошото е зад вас!Дано вече никога не те спохожда подобен кошмар,а и всички нас!!!!!!!!Да пази Господ нас и децата ни най-вече!!!!!!!!!!!А иначе разбира се,че от разстояние може да ви се направи нещо : Blink : Поинтересувай се,нека ти помогне някой,виж и брат ти да отиде.Наистина са давали страшни неща в Горещо,аз ги пропуснах,но ще дръпнем предаването и ще го гледам.Лоши хора колкото искаш.Онази като ви е видяла с детето е откачила вярвай ми-ти си млада,красива : Andry : подивяла е : CoolGun : А как так ане ти идва отвътре да и говориш на бг,сигурно защото там с никой ти не говориш на бг.Тук има мн българи и езика постояно си го говориш, дори не ти се налага да говориш испанския ,навсякъде има нашенци ,които работят по кафета,магазини.В къщи бг телевизия,съседи бг,абе затов аи не знам добре аз още испанския,не съм работила д аго упражнявам,не познавам испанци : Blink : Затов ати е трудно на тебе,но и говори.По-късно ням акога,хептне пък няма да проговори езика,по-добре сега заедно 2 та.
Танче,мн ми е интересно какво имат пък против нас тези или против деца,не мог ада с еначудя още.Иначе на забулеи талибани или негри слезнали от колона дават,а на възпитани,образовани европейци христяни не : Fuck You : : Andry : Излагат се : Evil : А ония приятеля сега го действа Добри,ама що да правиш.Не мога да си те представя в тази роля да търпиш имълчиш и да си зависима от някой,ужас : Blink : : Frown : Ама избърза и ти доста с заминаването с децата,ама викам айде да си трая всеки сам си взема решения.Трябваше той да е намерил апартамента сам пък после вие да отидете с децата,ама бешело,знам ,че всеки ден точно тов амислиш и те е яд : Blink : -милата,добре,че си потичала малко да освободиш напрецжението.
Асе,милото Ице с три избиващи кътника,това е ужасно бе,представяш ли си на теб да ти излизат 3 умника наведнъж,кошмар.Като знам колко е гадно с 1,горките деца,ама мн рано кътници ви излизат ,егати.Ние сме с 5 още : Blink : 2 отгоре и3 отдолу,е тръгват уж и други ама тея се виждат.
Не се притеснявай за госпожата на МИмка,че е нова.Все тая да ти кажа,то от детето си зависи дали и колко ще учи.Е ,и учителя е важен,но ще свикнат и с новата : Smile : А гледам да не пиша много не за друго,а да не дразня Стефан,че сега нали си е в нас вечер,та не е както преди : Blink : Някой ме питаше май Любчето какво работи той-ами поддръжка на пътищата и магистралите.Хубава фирма е към общината,но им дават малко пари като за такава сериозна уж фирма : Blink : По-рано беше само нощни смени и вземаше нощен труд 300 евро, сега демек без тях ще сме,аз не работя,абе ще я позакъсаме...Дано ми излезе на мен нещо,но е възможно като се приберем декември да мислим нещо за оставане в Бг.Ще се поинтересуваме за работа.Но ще мисля много,че не искам пък после да съжалявам ,че сме си тръгнали от тук,ако там седим без работа,уффффф абе не е лесно.Винаги губиш едно,печелиш друго.От друга страна пък мисълта да не се върна вече тук,на това прекрасно място : Sad : Ще ми бъде мн мъчно за тук сигурно : Sad : : Blink : : Lol : Ето днес бяхме на плажа,разходихме се сред туристите.Не е една беля,ако може да сме и на двете места едновременно с телепортация ще е най-добре : Lol :
Хайде ще ви оставям сега да хапнем.До утре и някой да направи темичка : Thumbup :
Изображение
Изображение

Изображение
Аватар
gerita74
Зайнтересован

Re: Re: ПЪРВИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН ВЕЧЕ ПРАЗНУВА АВГУСТОВСКОТО ЧОВЕЧЕ

Аз и Бебе

Мнениеот gerita74 на 04 Окт 2010, 13:08

Добър ден и от нас!
Бени,голяма беля е могло да стане ама и ти как си оставила на земята тенджерата бе,ужас!Добре,че е било изтинло де : Smile : Представям си как се е пулела Ивето ,милата : Eeek : : Chessygrin : А иначе са толко изобретателни,че като нищо си е цопнала вътре.Поне сте се посмяли после,а и топленката е пострадала в мазнината : Chessygrin : Явно ти няма да имаш време за темичка и нормално : Blink : Аз не съм правила до сега тук такава хубава с надписи ,снимки,не знам дали ще се справя : Blink : Освен да изчакаме Дани да копира същите снимки и да сложи само нов надпис : Blink : По-бързо и лесно ще стане : Smile :
Моя бандит се научи да се качва на високата маса за хранене-първо на един от столовете и после горе и сега е там разхвърлял е едни бонбони,бисквити,чудо е.Откъде ги измисля тея щуротии не знам вече.Днес е малко облачно ама дано не завали,че да го искарам малко,тук само бели прави : Blink : и не спира да повтаря неговото-тъба тъба и мойто мойто-всичко е негово : Lol : : Lol : Малии беше застанал чак прав на масата отгоре,изправи ми косата,като ще се люпне на плочките от високо.Свалих го и сега пак напира да се качва : Andry : Еййй,инат детенце бе,като майка му : Lol : : Lol : : Lol :
Хайде да не пиша много,за да го вардя хулиганина,а и да си имаме страничка и половина поне : Blink : Кисс до после : Love : : Love :
Изображение
Изображение

Изображение
Аватар
gerita74
Зайнтересован

Мнениеот ADORA84 на 04 Окт 2010, 14:03

Здравейте сладури,сега смогвам да си пусна компа,че моята заспа,аз успях да сготвя,та викам да седна,че като е будна изобщо не ме оставя,такава лепка е,пък и кучето и то се влачи след нея или обратното-абе картинка и половина сме,само ми опъва панталоните,добре ,че съм си самичка,че ако моя беше тук,и той щеше да върви подир голия ми г.. и да ми се мазни : Lol : : Lol : : Lol : : Lol : : Lol : : Lol : те иначе са добре-и двамата/моя и сестра му/ са болни,но поне са заедно,да им е по-леко.
Горе пък на село беше такъв студ,че не беше за излизане,само събота поседяхме навън,обаче в неделя беше ужас,вътре като напалихме печката-еййй,такъв кеф,тохло,децата лудуват,аз си почивам,никой не е залепен за мен.
Вчера само минах за 5 мин да ви прочета и си легнах,че ми се спеше.Днес пък такъв сън му ударихме,че направо се учудих,но явно е била много изморена.Снощи заспа в 10 и днес стана в 10 почти : WohoW : : Lol : : Lol : : Lol : : Lol : ,пупу,всеки ден да е така.Племеничката пък ми подари рисунка русалка : Chessygrin : и даже като тръгвахме ми вика-ти взе ли си рисунката. : Chessygrin : : Chessygrin : Ония ден пък излизали с баща й и той се бъзикнал-айде тати да се стегнем,че нали сме самички,време е за гаджета.Пък тя знаете ли кво направила-стиснала юмрюк и го насочила към него : Lol : : Lol : : Lol : : Lol : : Lol :
Много се радвам,че Маргито вече е по-добре,пфууу,време е вече лошото да ви отмине Любе.
БЕНИ-и вие сте се разминали с голяма беля,уфф,тия деца само щуротии мислят,добре ,че е било изстинало,че не ми се мисли кво щеше да стане.ако имаш възможност пусни темата,пък после ще се доукрасява
ТАНЧЕ-още ли се мъчите да намерите квартира,ейй,аман от беди,айде вече да си намерите и наистна е много лошо да си длъжен да се държиш с някой,който ти е неприятен,добре,само защото си зависим от него,но дано скоро всичко се промени
ADORA84
Зайнтересован

Мнениеот tanica на 04 Окт 2010, 16:15

Здравейте и от нас : Chessygrin :

Досега бяхме навън,днес времето е супер и използвахме да пообиколим по магазините та купих на Алекс два суитчера единия 6,а др.8 евро : Eeek : мн.евтини неща има в един магазин намерих,а ония ден на Дени купих дънков гащеризон за 7 евро : Chessygrin : Сутринта вече регистрирахме колата даже на мое име : Chessygrin : ,а до края на седмицата са ни обещали квартира и то собственика е турчин,че ако чакаме тея немци....Снощи излязохме семейно и нашия приятел ни отведе при някакви българи,които имат ресторант тук иначе са софиянци,мн.готини.Заговорихме се с жената кой от къде е и моя все ме представя лудата македонка : Lol : и тя ме пита е откъде на къде македонка и аз й казвам,че баща ми е от петричките села,и тя и моя е от там,и я питам от кое и тя казва селото на баща ми : Lol : : Lol : егати съвпадението.Викам й е сега ми кажи,че сме и роднини : Lol : ,ама днес питах татко и не сме,но мн.се зарадва и той,иначе ни разходи приятеля и какви красоти има,ще се снимаме и ще ви кача някоя снимка.

Гери,определено ще ти липсва Палма и на мен ми липсва Родос много : Sad :,но ако мислите че ще сте по-добре в Бг,по-добре се устроите там.Иначе то тоя ме подведе,защото ми казваше няма проблем за квартира веднага ще намерим,аз ако знаех,че ще мине толкова време естествено,че нямаше да тръгна,абе ще се оправим,вече почти всички документи са ни готови и така,аз мисля че ще сме мн.по-добре от Гърция.

Бени,можеш да ги сложиш обувчиците в Ариел,той изпира мазнини,абе голяма работа нали Ивето е добре пък ще й купиш други.

Ставам,че Алекс заспа на дивана да го преместя,днес се измори много детето,навъртяхме 5 км.пеша : Chessygrin :
ИзображениеИзображение
Изображение
Аватар
tanica
Познат

Мнениеот karlita на 04 Окт 2010, 16:49

Здравейте и от нас : Smile :
Марги заспа по никое време и веднага се възползвам : Smile :
Да ви кажа хич не ми харесва тя : Sad : Много оклюмала и неще да хапва нищо.Едвам вода я накарах да пие.Само се закашля и взех да си мисля да не е направила някаква инфекция в гърлото : Blink : То човек ще каже че само лоши работи си мисля,но както ни тръгнало не смея да си помисля за хубави.В 6 сме пък на дерматолог.Вчера и изкочиха наново пъпки.Този път пък по цялото гръбче : Blink : : Sad : Да видим какво ще каже докито.
А мен такъв глад ме е налегнал че се плаша от себе си : Eeek : Направо не спирам и очите ми все в купата със сладките работи,пък и не само очите ии ръцете са често там : Lol : : Lol :
Гери,имаш право...Можеби проблема идва от това че въобще не говоря бълг тук : Sad : Само по тел и скайпа със Иви или сестра ми.Няма българи при нас.Завиждам,че при вас си е като на родна земя.Ето и Танчето е открила сеселски : Smile : пък е само от месец там.Ама то в тази западнала Калабрия кой ще дойде : Sad : : Sad : И не се вайкай че имате само 5 зъба,какво да кажем ние само с 2 : Lol : Наистина ще вие тръдно да вземете решение относно преместването в Бг.Но не гледай красотите а това къде ще се чувсваш по-спокойна и щастлива.Пък и ти и Стефан сте от хубави краища,така че няма да е голяма разликата : Smile :
Ася,радвам се че ви отминава настинката.И наистина големи мъки са тези кътници,пък и наведнъж : Sad : Иви си спомням че не съм усетила кога са му никнели зъбите,но като дойде ред на кътниците,ела гледай какво става.Как си ходеше така му течеше акото от дупето : Lol :
Таница,много се зарадвах на последният ти пост.Най-накрая усетих оптимизъм да лъха от него : Smile : Дано турчина да не се сети за руско-турската битка и да ви откаже квартирата в петък : Smile : Мерси за информацията дет си ми дала.Ще се обадя на брат ми ако има желание да отиде при някой,ама и той е сложен в това отношение.Преди 3 години загуби детенце,а преди тов асигурно обиколиха всички възможни баячки и гледачки из БГ.Нали знаеш всички дават надежда и той някак си след тов аизгуби вяра в такива неща : Sad : Заради мен обаче може и да направи компромис.
Дани,аууу.какъв е този студ във ваше село : Blink : Чак и печка сте палили : Blink : Ама така като те прочетох и ми се прииска и на мен да стоя до кюмбенцето и чашката с винцето и мезето ад са наблизо : Lol :
Бени,малииии,настръхнах като те четох.Ама наистина от къде ти е хрумнало да слагаш тенджерата на земята : Andry : Ама то дявола не спи и само тов ачака.Добре че всичко е минало с щастлив край,изклячвайки нещастните пантофки : Lol : Хич да не се ядосваш и да не се изперат ще купите нови.Ама и вие сте проходили???Нещо съм изпуснала.Явно е станало от тези няколко странички дет прескочих около погребението на свекито.
В това естество да се похваля че Марги вече съвсем се отпусна и си ходи сама.Само че мен все още ме е старх да не падне и продължавам да я следвам като кученце след стопанина си : Lol :
Това е за сега.Ставам че ще трябвад я будя.
Изображение
Изображение
Аватар
karlita
Познат

Мнениеот daniani01 на 04 Окт 2010, 22:58

Здравейте момичета,
минавам само да ви кажа, че се опитах да направя новата темичка, ама стана пълен провал, първо не успях да направя надписа блестящ, все ми дава грешка, второ-бутона [ResiZe] пак се скапа, абе ш... работа, ето линк viewtopic.php?t=621&start=0, утре ще се мъча да я оправя, надявам се с нечия помощ.
daniani01
Познат

Мнениеот anni125 на 05 Окт 2010, 00:08

Привет. Да се впиша в старата тема, докато не са я заключили.
Ние сме добре, като изключим студеното време. Поне не вали все още тук. И събота и неделя имахме гости, посрещах, изпращах. В събота поканихме кръстниците и една приятелка с детето и, мъжът и е в командировка и да не стои сама. Тя отказа, защото била хремава и да не зарази децата. Но един приятел на кръстника решил, че и той иска да ни дойде на гости и се обаждаха дали може. По принцип няма проблем, колкото повече, толкова по-весело. Идва той - болен, едва горови, кашля. Така се вбесих. Знае че идва при малко дете. Жената не дойде заради една хрема, а той ми буха цяла вечер. Нямам нищо против човека, но се подразних. Утре сме на ваксина, само това ми лиспсва, да лепнем някоя кашлица сега.
В неделя пък се обади една приятелка дали било удобно да дойдат вечерта да ни видят. Ами викам си идвайте, то явно така ми е тръгнало, гостите сами да се канят. Но стана добре, защото не се бяхме виждали доста време с тях. И така. От цялата работа имах огромен куп чинии за миене.
Днес Борко рано се наспа, станахме, ходихме на разходка, за кухнята. От 8.30 съседите ремонтираха нещо здраво, мисля че къртиха нещо, това хилти ми се заби в мозъка. Аз си мислех, че са съседите над нас, а се оказа, че това е нов ремонт два етажа над нас. Прибираме се на обяд с намерение да спи Борко, а той блока се тресе от хилтито. Стените си ли изкъртиха тия хора, какво толкова правиха незнам. Добре че Борко заспа дълбоко навън, дори си мислех да стоя отвън и там да спи. Но реших да пробвам да го вкарам, защото ми беше студено навън. Наложи се да го вкарам с количката в кухнята, защото там се чуваше най-малко данданията. Утре ще ходя да си купувам препарат за килими, та да си запера килимчето. Просто вече с тия ремонти до гуша ми дойде.Тъкмо тези над нас свършиха сега други започват. Живеем щастливо, разумно и просто...
Ради, идеално те разбрах за какви чорапки говориш. Това е много добра идея за в къщи. Аз навън едва го карам да стои обут, представям си в къщи да му сложа пантофи, но такива чорапки ще свършат много добра работа. : Thumbup :
Е, Гери, Габчо сефтоса водката вече : Wink : Случват се такива работи, представям си го какъв веселяк е бил като си е пийнал от коктейлчето.
И на Борко като на Ицко наведнъж му избиват кътниците. Първо горните два, сега гледам долните два пак заедно. Милите дечица, мога да си представя колко много ги боли.
Представям си Ивето цопнала крак в тенджерата. Много смешно ми стана. Добре че вече не е била гореща. Много им е интересно на децата да пипнат, да ритнат, да настъпят. Днес Борко беше стъпал с двата крака в гърнето и се хванал за дивана и стои така. Все където не трябва там.
Танче, е хайде дано вече стане работата с квартирата. Стискам палци даже и на краката. : Smile :
Любче, щом те тревожи Магито защо не я заведеш на уши, нос, гърло да я прегледат пак. Ти да си спокойна. На мен мъжа ми ми казва, че съм откачалка, защото все тичам и за най-малкото нещо, но на мен така ми е по-спокойно, независимо от това, че може да изглеждам като някоя хипохондричка.
Това беше от мен, отивам да си лягам, че очите ми се затварят. Чао.
anni125
Новобранец

Предишна

Назад към Архив