днес явно няма кой да я направи,а сме на 99.Добре,че не е писано много.Любче,радвам се ,че Маги е добре
Поинтересувай се,нека ти помогне някой,виж и брат ти да отиде.Наистина са давали страшни неща в Горещо,аз ги пропуснах,но ще дръпнем предаването и ще го гледам.Лоши хора колкото искаш.Онази като ви е видяла с детето е откачила вярвай ми-ти си млада,красива
подивяла е
А как так ане ти идва отвътре да и говориш на бг,сигурно защото там с никой ти не говориш на бг.Тук има мн българи и езика постояно си го говориш, дори не ти се налага да говориш испанския ,навсякъде има нашенци ,които работят по кафета,магазини.В къщи бг телевизия,съседи бг,абе затов аи не знам добре аз още испанския,не съм работила д аго упражнявам,не познавам испанци
Затов ати е трудно на тебе,но и говори.По-късно ням акога,хептне пък няма да проговори езика,по-добре сега заедно 2 та.Танче,мн ми е интересно какво имат пък против нас тези или против деца,не мог ада с еначудя още.Иначе на забулеи талибани или негри слезнали от колона дават,а на възпитани,образовани европейци христяни не
Излагат се
-милата,добре,че си потичала малко да освободиш напрецжението.Асе,милото Ице с три избиващи кътника,това е ужасно бе,представяш ли си на теб да ти излизат 3 умника наведнъж,кошмар.Като знам колко е гадно с 1,горките деца,ама мн рано кътници ви излизат ,егати.Ние сме с 5 още
2 отгоре и3 отдолу,е тръгват уж и други ама тея се виждат.Не се притеснявай за госпожата на МИмка,че е нова.Все тая да ти кажа,то от детето си зависи дали и колко ще учи.Е ,и учителя е важен,но ще свикнат и с новата
Някой ме питаше май Любчето какво работи той-ами поддръжка на пътищата и магистралите.Хубава фирма е към общината,но им дават малко пари като за такава сериозна уж фирма
По-рано беше само нощни смени и вземаше нощен труд 300 евро, сега демек без тях ще сме,аз не работя,абе ще я позакъсаме...Дано ми излезе на мен нещо,но е възможно като се приберем декември да мислим нещо за оставане в Бг.Ще се поинтересуваме за работа.Но ще мисля много,че не искам пък после да съжалявам ,че сме си тръгнали от тук,ако там седим без работа,уффффф абе не е лесно.Винаги губиш едно,печелиш друго.От друга страна пък мисълта да не се върна вече тук,на това прекрасно място
Хайде ще ви оставям сега да хапнем.До утре и някой да направи темичка