Ей,тук се е бил разразил истински спор и аз не съм разбрала,а толкова ги обичам
SV69,подкрепям те с две ръце.

И аз именно това казвам,че може да се роди без болка и с епидурлна нормално./стига след това да не те боли глава като мене/
Ейлин и Маги са също прави,но къде забравяте мига ,в който виждаш как излиза детето ти от теб,как ти го дават облепено в плацента-лепкаво и плачещо с пълно гърло.Поствят го на гърдите ти и те гледа с влажните си прекрасни очи,а мъжа ти до теб плаче........Сливате се в едно тримата!!!!!Няма такъв миг,няма такова щастие!Жалко за жените не изпитали този миг подложили се на упойка заради лиготии или някаква мода.
Маги,ти също каза,че в Германия няма опция секцио без да се налага,защо и тук в Испания няма,а ?Сигурно във всички цивилизовани страни е така,не че искат да раждат като бабите,а просто е ЗАБРАНЕНО!Да не би хората да са аборигени или по-изостанали от българските лекари?Мн сте далече от истината всичко ,които смятате,че може да вървите срещу природата.Да избирате кога и как да раждате.Господ си знае работата и ако е писнао да стане нещо лошо,независимо какво сте избрали пак може да стане,пупупуп ,както и обратното!!!!Затова пожелавам на всяка бременна жена Бог да я пази и да не слуша т.н.приятелки,които шумно и рекламират секцио за стотици левове,в елитна клиника,някои в 7 месец

заради мода или да се хвалят къде и за колко пари са родили.
Аз съшо родих нормално и кошмарно първия път,но никога не съм се замислила за нещо различно!!!!