от mallorca на 01 Авг 2009, 11:18
Пьрво здравейте на всички които ще прочетат моята тема и се надявам да бьда полезна=аз самата имам проблем и то от самота начало на половата ми зралост,но в рьцете си дьржа 2 месечният ми син,Пьрво искам да успокоя всяка от вас ,че може стига да вярва в себе си и да не мисли непрекьснато за това,Знам ,че е трудно но опитаите,Ето и моята история"от 12 год докторите ме тьпчаха сьс всякакви лекарства за нередовната ми менстурация всеки божи месец на 25 год изгарях от желание да имам дете ,но разбирате че с такьв проблем е трудно ,В продьлжение на 2 год ми проведоха лечение за инсиминасион което даде резултат,но за мое голямо нештастие го загубих в края на 4 месец испаднах в криза само ядах ,болеше ме и то доста ,От прекаленото увеличение на теглото бях пред инфаркт ,Свалих 20 килограма и сама реших да се лекувм като преди това си поставих за цел да не мисла,Знам,че е трудно особенно пьрвата година ,но помага,Преди да забременея наблагах на сладоледа прочетох ,че американски учени направили експерименталн опит с 50 жени 25 яли плодове и зеленчуци ,а другите 25 сладолед и сметана резултата бил в полза на втората група почти 50 процента,Затова наблегнах на сладоледа и лекарството което взимах е Клдстилбегит от 4 до 8 ден на менстурацията,Така 8 месеца,Пьрвото нещо което трабва да направите е иследване на пролактина и ако е висок да го нормализирате в норма пиат се лекарства и чак тогава да предприемете голамата стьпка,Надавам се да сам Ви била полезна важното да не се отчаивате и да вярвате в себе си,УСПЕХ ВИ ПОЖЕЛАВАМ И КЬСМЕТ