Сьвет за проблемно забременаване

Място за проблемите около забременяването

Модератори: veni, Млада Мама, jovelina, vilijov

Сьвет за проблемно забременаване

Мнениеот mallorca на 01 Авг 2009, 11:18

Пьрво здравейте на всички които ще прочетат моята тема и се надявам да бьда полезна=аз самата имам проблем и то от самота начало на половата ми зралост,но в рьцете си дьржа 2 месечният ми син,Пьрво искам да успокоя всяка от вас ,че може стига да вярва в себе си и да не мисли непрекьснато за това,Знам ,че е трудно но опитаите,Ето и моята история"от 12 год докторите ме тьпчаха сьс всякакви лекарства за нередовната ми менстурация всеки божи месец на 25 год изгарях от желание да имам дете ,но разбирате че с такьв проблем е трудно ,В продьлжение на 2 год ми проведоха лечение за инсиминасион което даде резултат,но за мое голямо нештастие го загубих в края на 4 месец испаднах в криза само ядах ,болеше ме и то доста ,От прекаленото увеличение на теглото бях пред инфаркт ,Свалих 20 килограма и сама реших да се лекувм като преди това си поставих за цел да не мисла,Знам,че е трудно особенно пьрвата година ,но помага,Преди да забременея наблагах на сладоледа прочетох ,че американски учени направили експерименталн опит с 50 жени 25 яли плодове и зеленчуци ,а другите 25 сладолед и сметана резултата бил в полза на втората група почти 50 процента,Затова наблегнах на сладоледа и лекарството което взимах е Клдстилбегит от 4 до 8 ден на менстурацията,Така 8 месеца,Пьрвото нещо което трабва да направите е иследване на пролактина и ако е висок да го нормализирате в норма пиат се лекарства и чак тогава да предприемете голамата стьпка,Надавам се да сам Ви била полезна важното да не се отчаивате и да вярвате в себе си,УСПЕХ ВИ ПОЖЕЛАВАМ И КЬСМЕТ
mallorca
Новобранец

Re: Сьвет за проблемно забременаване

Аз и Бебе

Мнениеот vilijov на 01 Авг 2009, 14:50

mallorca , поздравявам те за силната воля!
Нека всички са като теб!
Изображение
Аватар
vilijov
Модератор

Мнениеот vilijov на 31 Авг 2009, 11:20

puh4eto написа:zдравейте и от мен аз също имах проблем и близо 2 години неможех да забременея и по същия начин както mallorca спонева спрях да мисля и започнах да си запалвам мислите със други неща и ето чудото стана.бременна съм вече в 2-рия месец и сме много щастливи.Искам да кажа на всички че трябва малко да се успокоят и да не мислят само за това и всичко ще баде наред.КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ И ПОЗДРАВИ :) :) :)

ЧЕСТИТО И ЛЕКА БРЕМЕННОСТ!!!
Изображение
Аватар
vilijov
Модератор

Мнениеот mama_na_trima на 05 Авг 2010, 19:24

Здравейте!
Ние също се опитвахме да имаме деца. Опитвахме 7 години. И всички опити бяха неуспешни. Тъпкахме се с лекарства и пак нещо.
Пробвахме доста пъти чрез Ин Витро. Всъщност бяха 4 опита. Като от първи до трети бяха неуспешни. Четвъртият беше успешен и така се появиха тризнаците! : Love :
Изображение
Аватар
mama_na_trima
Познат

Мнениеот megi4 на 06 Фев 2011, 15:41

zdraveite na vsi4ki i az si imam edin problem ot 5 meseca jiveq s priqtelq mi i mnogo iskame edno malko beb4e no ne se polu4ava az si imam dve deca imam neredoven menzis dekemvri mi doide za dva dena i pove4e ne mi e idvalo pravih si test predi dva dena no e otricatelen iskam s1vet kakvo da pravq v srqda s1m na lekar i malko me e istrah kakvo 6te mi kaje doktora
megi4
Новобранец

Назад към Проблеми при забременяването