Кой е по, по-най?

Място на конкурсите

Модератори: veni, Млада Мама, jovelina, vilijov

Кой е по, по-най?

Мнениеот Simona на 22 Юни 2011, 10:35

Привет маменца! От доста време насам с една приятелка сме намислили да участваме при бате Енчо, детенцето й е страшна фога, страшни усмивки, много обича да я снимат ,изобщо страшни изяви, страшна актриса. Някой от вас вземал ли е участие там, как става със записване, изчаква ли се много? Последно я класираха за най-сладка усмивка в детската градина кво да правим ,то умора няма тва дете... само му дай да го снимат : Smile :
Аватар
Simona
Новобранец

Re: Кой е по, по-най?

Аз и Бебе

Мнениеот seahorse на 22 Юни 2011, 15:07

Любими са ми. Гледам си ги с удоволствие, когато имам време. Ние сме още малки обаче за участие там : Smile : Но пък за сметка на тва правим страхотни маймунджолъци и физиономии. Татко постоянно ни прави снимки и клипчета с разни муцки. Сега има нов летен фото конкурс. аз-жената и мтел го организират. На сайта на аз-жената има подробно инфо за участие. Наградите са свежи за мамите, които четат електронни книги
Аватар
seahorse
Познат

Мнениеот Amazonka на 22 Юни 2011, 15:48

И ние сме фенове на бате Енчо, но има още хляб да ядем, докато станем достатъчно големи за участие и да осъвършенстваме ораторските и танцови умения : Chessygrin : Много се забавляваме вкъщи с децата в предаването кой е по по най... Особено когато ги питат кво работи мама или тати и се почват едни бисери ... : Lol : Най-сладките години с най-хубавите спомени... А една мама от площадката ни каза за фото конкурса Мтел Зиг Заг детско лято. Те ще участват. Ние също може да се гмурнем, не че чета електронни книги, по-скоро бих се зарадвала на професионален фотоапарат или таблет ...
пиперлива македонка
Аватар
Amazonka
Познат

Мнениеот Simona на 23 Юни 2011, 09:18

Ооо, ние бате Енчо не си го пропускаме, зарежда ни с много усмивки и няма как, децата са ни голяма радост. Най-са ми сладки като вземат да си избират подаръците, не трябва да лишаваме децата от такива преживявания, ще поразуча как стоят нещата за участие при бате Енчо, ако нещо не стане, знам ли може да е излезнал във ваканция, ще препоръчам на приятелката ми този фотоконкурс от Mтел, щом като е със снимки големи усмивки ще падат... : Smile :
Аватар
Simona
Новобранец

Мнениеот Simona на 29 Юни 2011, 10:14

И така..., разбрахме, че при бате Енчо е със записване и ще трябва да се почака, приятелката ми се нави за фотоконкурса от Мтел, наградата е готина, както и самото преживяване и веселите емоции покрай сладките муцунки на малките : Smile :
Аватар
Simona
Новобранец

Назад към Конкурси