Лесно ли отказахте цигарите

Всичко за бременността

Модератори: veni, Млада Мама, jovelina, vilijov

Лесно ли отказахте цигарите

Мнениеот Amazonka на 07 Сеп 2011, 16:59

Отказахте ли цигарите когато разбрахте че сте бременни или продължихте по 1-2 цигари? Питам, защото се замисляме за второ, но от друга страна съм увеличила цигарите и се чудя как бих ги спряла изведнъж
пиперлива македонка
Аватар
Amazonka
Познат

Re: Лесно ли отказахте цигарите

Аз и Бебе

Мнениеот bugi на 19 Сеп 2011, 11:04

Мисля си, че като забременееш, това ще се случи от само себе си....поне при мен беше така,е пак припалвах по 1 цигарка на ден (не че е хубаво)Сега хич и не си помислям за цигари, тотално ги отказах и съм много щастлива от този факт :ymca:
bugi
Новобранец

Мнениеот Amazonka на 19 Сеп 2011, 15:35

Буги, аз бях по същия начин, не можех от раз да ги спра, почнах да ги намалявам по 1-2 на ден и така ги спрях, но не ми беше лесно де... : Thumbup :
пиперлива македонка
Аватар
Amazonka
Познат

Мнениеот sistra на 19 Сеп 2011, 16:07

Здарвейте,тук съм нова ето го и моето мнение,да ви сте прави когато разбереш че си бременна от самосебе си ще ги откажеш.При мен така стана,в момента когато разбрах че съм бременна повече не запалих.Бременна сум в 8 г.с.
sistra
Новобранец

Мнениеот veni на 27 Сеп 2011, 09:14

При мен още преди да разбера, че съм бременна започна да ми се гади от всичко.Но след като разбрах сякаш организма ми отказа и дори от миризмата на цигара ми ставаше страшно гадно и не ги понасях.И така не ги пушех година и половина,но сега пак пуша и много бих искала да ги откажа.Затова ако някой знае ефективен метод за спиране чрез лекарства , дъвки или др. моля да ми го каже.
Аватар
veni
Модератор

Мнениеот Amazonka на 28 Сеп 2011, 14:46

veni написа:При мен още преди да разбера, че съм бременна започна да ми се гади от всичко.Но след като разбрах сякаш организма ми отказа и дори от миризмата на цигара ми ставаше страшно гадно и не ги понасях.И така не ги пушех година и половина,но сега пак пуша и много бих искала да ги откажа.Затова ако някой знае ефективен метод за спиране чрез лекарства , дъвки или др. моля да ми го каже.

Вени, една приятелка ми спомена за няква книга, която много убедително действала и отказвала хората от цигарите, макар че според мен си зависи от човека, от волята му... Иначе не знам дали си пробвала тези пластмасовите заместители
пиперлива македонка
Аватар
Amazonka
Познат

Назад към Бременност