как да се преборим със зимните болести

Място за детето

Модератори: veni, Млада Мама, jovelina

как да се преборим със зимните болести

Мнениеот jovelina на 19 Сеп 2008, 08:56

Здравейте мили мамчета,зимата вече идва,а с нея и настинките,вирусите и т.н.Аз съм мама на една малка госпожица която вече ходи на детска градина.В момента и давам Мултисаностол за да и подсиля имунитета но според мен ефекта на този продуфкт е повече върху апетита на детето.Силно ми препоръчват бронховаксом и респивакс,но не мога да реша кой от двата да избера.Ако някой е пробвал и може да каже кое според него е по ефективно моля нека сподели.
Изображение
Аватар
jovelina
Модератор

Re: как да се преборим със зимните болести

Аз и Бебе

Мнениеот admin на 19 Сеп 2008, 09:33

jovelina написа:Здравейте мили мамчета,зимата вече идва,а с нея и настинките,вирусите и т.н.Аз съм мама на една малка госпожица която вече ходи на детска градина.В момента и давам Мултисаностол за да и подсиля имунитета но според мен ефекта на този продуфкт е повече върху апетита на детето.Силно ми препоръчват бронховаксом и респивакс,но не мога да реша кой от двата да избера.Ако някой е пробвал и може да каже кое според него е по ефективно моля нека сподели.

Здравей мила,и добре дошла :welcomeani:
Според мен попитай лекаря кое е по-доброто!
Найстина времето е толкова променливо!!!
Изображение
Аватар
admin
Admin

Мнениеот jovelina на 19 Сеп 2008, 10:09

честно казано на мен лично до сега лекър не ми е препоръчал да давам нищо,но на своя глава съм взела това решение защото ми писна да давам антибиотици
Изображение
Аватар
jovelina
Модератор

Мнениеот jovelina на 14 Ное 2008, 19:35

Моята Хриси пак е със сополки и кашлица.Почвам да се притеснявам сериозно.Не могем да се задържим повече от една седмица здрави.
Смятам да давам някакви имуностимоланти, но не знам кои са добри.
Изображение
Аватар
jovelina
Модератор

Мнениеот Мария на 17 Ное 2008, 12:09

jovelina написа:Силно ми препоръчват бронховаксом и респивакс...

Не съм давала нито едното, но давах на сина ми Цитросепт - http://www.citroseptbg.com/prilojenie.html
От него имаше най-голям ефект - пак боледуваше, но изкарваше всичко на крак.
Сега се насочихме към хомеопатията и съм спряла да му давам такива неща. Караме я на хомеопатични само, но още нищо не мога да кажа, по този въпрос защото започнахме скоро.
Аватар
Мария
Новобранец

Мнениеот jovelina на 17 Ное 2008, 13:09

Мария написа:
jovelina написа:Силно ми препоръчват бронховаксом и респивакс...

Не съм давала нито едното, но давах на сина ми Цитросепт - http://www.citroseptbg.com/prilojenie.html
От него имаше най-голям ефект - пак боледуваше, но изкарваше всичко на крак.
Сега се насочихме към хомеопатията и съм спряла да му давам такива неща. Караме я на хомеопатични само, но още нищо не мога да кажа, по този въпрос защото започнахме скоро.

Благодаря ти много за мнението.Не бях чувала за Цитросепт.
Изображение
Аватар
jovelina
Модератор

Мнениеот jovelina на 10 Дек 2008, 19:21

Има ли някой който е запознат с проблема "трета сливица".Днес водих малката на лекар и ми каза,че тя има и че ще трябва да я опериракме.Аз лично няма да се доверя само на едно мнение и ще я заведа на още някой специалист.
Изображение
Аватар
jovelina
Модератор

Мнениеот desa_84 на 08 Яну 2009, 10:26

здр сладурки, аз лично съм имала трета сливица, която беше махната още докато бях доста малка, защото преди това непрекъснато съм боледувала, след премахването и нещата се оправиха.
Изображение
Аватар
desa_84
Познат

Мнениеот yzida на 11 Фев 2009, 00:37

От ходене по детски рождени дни хванахме такъв гаден вирус, че вече почти седмица не можем да се отървем от него. Всички присъстващи на партитата деца се изпотръшкаха болни, но всяко с различна диагноза.
В това променливо време се пазете много и най-вече дечицата, че няма нищо по тежко от това да гледаш как детенце страда
Изображение
Аватар
yzida
Новобранец

Назад към Детето