ПРАВИЛА!!!

Място на конкурсите

Модератори: veni, Млада Мама, jovelina, vilijov

ПРАВИЛА!!!

Мнениеот veni на 18 Фев 2009, 19:04

Здравейте! Ние много ценим вашето мнение и ви молим заедно да изградим правила на конкурса, който всеки ще трябва да спазва или ще бъде дисквалифициран.В момента работим върху нова система за конкурса,която гарантира прозрачност при избирането на победителя.

Благодаря предварително на всички и успех в конкурса.
Аватар
veni
Модератор

Re: ПРАВИЛА!!!

Аз и Бебе

Мнениеот bebence на 10 Мар 2009, 16:27

Здравейте аз сьм нов потребител и изкам да питам за конкурса че имам близнаци може ли на двамата снимка или трябва по отделно да кача зада участваме за месец Март :icon_rolleyes:
Изображение
Аватар
bebence
Новобранец

Мнениеот lusien на 26 Мар 2009, 10:22

Здравейте! Кога и как ще става гласуването за бебе на месец Март?
Изображение
Аватар
lusien
Новобранец

Мнениеот ot4aqnata на 02 Апр 2009, 08:31

Аз бих предложила вашия екип да избира бебе на месеца,защото така с тея гласувания едни гласува ли по сто пъти,а така вие сте безпристрасни,пак и всеки знае поговорката "моето гардже е наи-хубаво",така,че мисля,4е е наи-честно.незнам другите дали,ще се сагласят но според мен всички деца заслуйават 1 място всеки си има своя чар и красота.УСПЕХ
ot4aqnata
Новобранец

Мнениеот firefly на 14 Апр 2009, 14:23

Няма грозни деца разбира се . :icon_smile:
Но най-честно би било , когато някоя майка ( ако не участва в конкурса със своето пиленце ) гласува за това детенце , което най и е допаднало . А не разни майки с болни амбиции да се регистрират по 100 и повече пъти или да агитират разни лели , стринки и тем подобни да вършат същото , само и само тяхното да е най-отпред ...
Аз не участвах в конкурса за м.Март , но гласувах за едно детенце , което най ми хареса . Мисля , че така е редно и така трябва да се гласува на конкурсите .
Изображение
Аватар
firefly
Новобранец

Мнениеот anjylina на 19 Апр 2009, 07:22

аз съм нов потребител и искам да питам - защо не мога да кача снимка на моето бебче?
http://www.azibebe.com/line/b/l_14612.jpg

url=http://www.azibebe.com]Изображение[/url]
Изображение

Изображение
Аватар
anjylina
Новобранец

Мнениеот latisha на 24 Апр 2009, 09:47

ot4aqnata написа:Аз бих предложила вашия екип да избира бебе на месеца,защото така с тея гласувания едни гласува ли по сто пъти,а така вие сте безпристрасни,пак и всеки знае поговорката "моето гардже е наи-хубаво",така,че мисля,4е е наи-честно.незнам другите дали,ще се сагласят но според мен всички деца заслуйават 1 място всеки си има своя чар и красота.УСПЕХ

Напълно съм съгласна с теб :thumbup:
Изображение
Аватар
latisha
Новобранец

Мнениеот lusien на 28 Апр 2009, 08:35

Здравейте и от мен. Аз си мисля, че ще е трудно екипа да избира бебока на месеца, а и предполагам повечето от тях също имат дечица. Много смешно обаче ми звучи това как някой се регистрира по сто пъти, за да гласува за детето си, но не ме учудва. В крайна сметка всяка от нас мисля, че си качва тук детенцето за удоволствие, а не за някакви борби или измами. Аз бих предложила нещо, което видях в един друг конкурс - всеки да може да гласува за три бебчета, без неговото.
Изображение
Аватар
lusien
Новобранец

Мнениеот venidimitrova на 28 Апр 2009, 08:59

lusien написа:Здравейте и от мен. Аз си мисля, че ще е трудно екипа да избира бебока на месеца, а и предполагам повечето от тях също имат дечица. Много смешно обаче ми звучи това как някой се регистрира по сто пъти, за да гласува за детето си, но не ме учудва. В крайна сметка всяка от нас мисля, че си качва тук детенцето за удоволствие, а не за някакви борби или измами. Аз бих предложила нещо, което видях в един друг конкурс - всеки да може да гласува за три бебчета, без неговото.

И аз така мисля като теб.Ние участвахме в конкурса за месец Февруари , когато две мами се убиха да гласуват имаха над 100 гласа,е според вас нормално ли е това?Модераторите виждат че някой се регистрира само за това :(
Така че нека наистина да е така: всяка майка да гласува за 2 или 3 бебета, без да може за нейното или нещо подобно!Нека и другите да кажат.
И искам да попитам скоро ли ще започне галсуването за м.Април
ИзображениеИзображение
Изображение
Изображение
Аватар
venidimitrova
Новобранец

Мнениеот firefly на 28 Апр 2009, 09:55

venidimitrova написа:
lusien написа:Здравейте и от мен. Аз си мисля, че ще е трудно екипа да избира бебока на месеца, а и предполагам повечето от тях също имат дечица. Много смешно обаче ми звучи това как някой се регистрира по сто пъти, за да гласува за детето си, но не ме учудва. В крайна сметка всяка от нас мисля, че си качва тук детенцето за удоволствие, а не за някакви борби или измами. Аз бих предложила нещо, което видях в един друг конкурс - всеки да може да гласува за три бебчета, без неговото.

И аз така мисля като теб.Ние участвахме в конкурса за месец Февруари , когато две мами се убиха да гласуват имаха над 100 гласа,е според вас нормално ли е това?Модераторите виждат че някой се регистрира само за това :(
Така че нека наистина да е така: всяка майка да гласува за 2 или 3 бебета, без да може за нейното или нещо подобно!Нека и другите да кажат.
И искам да попитам скоро ли ще започне галсуването за м.Април

Прави сте . Това е добра идея :thumbup:
Аз на предишния гласувах за друго бебе , понеже не участвах с моето .
Изображение
Аватар
firefly
Новобранец

Следваща

Назад към Конкурси