А честито ти Дани,хахаххахахах!Абе опасни са,дано са сега доволни!!!Сигурно всички умници сме с бан,аз даже не съм пробвала да влизам да видя,но нямам и намерение,много ми дреме,нека се кефят!
А ние сме си зле с пръстчето,не минава никък и съм откачила момичета!!!Габчо си е спокойничък, играйка си ,но аз съм мн притеснена.Не се знае още от какво е.Самия факт ,че е на ръчичката може да е от всичко-нокътя,играчка удар,котката,но странно защо не минава инфекцията.Лошото е че е мн малък и няма защитни функции изградени,та става мн бавно.На моменти съвсем се отчайвам......Дани наблюдава я Маги все пак на крачето и ако стане по-глямо бягай на лекар.
Иначе е страшно сладка и на това клипче!Поне ме накара да се усмихна,как сладко си бръмчи и хубаво си седи,браво на нея,сладурка!А за инцидентите с дървета в Пловдив гледах преди по новините,ужас,егати зимата има пак!Добре,че му се е разминало на твоя пък и ти си имала късмет с лавината

Тук е халдно и студено 8гр,но при вас е истинска зима,а в Каталуния мн лошо било наистина.А за това,че те е срам за говорител няма проблем.Ти ще пишеш речите някой по-несрамежлив ще ни е лицето

А за покера естествено,че най-интересно ще ви е със събличане
Сън,блазя ви ,искарали сте си чудесно! Кой като вас!

Ей затова си е готино в Бг-то все има на кой да си оставиш детето и да се осамотиш дори и за ден с мъжлето.А тук и да имаме желание няма как

Честито ви ново зъбче,блазя ви ние си нямаме още.
Пепи,снимката е уникална наистина,толкова ме развесели и тя.А ,че всичко разбират е ясно,той Габи отдавна разбира всичко и даже се опитва да ми отговаря като гопитам нещо,мн е смешен,ох като го споменах само и ми стана пак жал...милото на мама.............Ше видя клипчетата сега,но съм сигурна ,че ще са уникални

А за 8 март когато имаме по-голями дечица и ни изненадват с писма картички и тържества е най-вълнуващо!Аз обикнах 8 март именно от тогава,откакто ходех на тържествата на Спаско в детската.Тогава се чувствах истински щастлива!Браво на каката,че е свирила и че те е изненадала с подарък и то мн интересен!А иначе може и от горе да излизат зъбчета.Алекс ли имаше 2 отгоре като съблезъб тигър дето се бъзикахме
Бени и теб те е разплакала Мимката,видя ли колко е хубаво!А за интернет бебоците ни няма съмнение,ще ни изпотрошат комповете в най-скоро време

Вчера като задърпал мишката и като зацъкал с нея къде ли не
и се кефи ли кефи,а баща му гордо се хили.Абе не му давай му казвам,не го дръж на тоя комп от сега ,има да седи....Пуска му филмчета и нашия гледа .
Аз пък като искам да свърша нещо го слагам в столчето и му пускам супер7 и му казвам,че сега е на кино и му давам някоя играчка да гушне/за пуканки е малък

/и той като загледа и даже издава звуци някога на изненада,радост,все едно всчко разбира от филмчето.Слет обяд даже си следи един филм с едни мечета ли са какви са там и си ги познава и им се радва най-много.И турски сериали зяпа понякога с интерес,заради музиката май

/малко ли гледах с него в корема ми Шехерезада/
Ани и ти си празнувала,браво на теб,така трябва!Щом е имало с кой,а и на кой да оставиш Борето мн ясно,че ще излезеш!
Еве,защо бе мойта хубавица така пак плачка,сигурно ново зъбче и вас ви мъчи.
Марго,за зъболекарите не ми се захваща да приказвам,че като започна ,та няма да се спра

Гадно,че толко проблеми си имала баш на празника и те е боляло много след тея 4 упойки,но няма как ще си търпим мизериите на некадърниците български.Колко повече си оправяш зъбите в Бг ,толко по са ти съсипани.Ровят уж нещо те лекуват, пък ти направят по-голям проблем ,докато останеш без зъби.Затова сега нямам почти по 2 зъба отгоре и не мога да ям като хората от много лечение.Офф,дай да спра че.......
Хайде да ви оставям и да лягам,че утре по-ранко ще ходим на превръзка.Целувки!