Здравейте, влизам на бързо да драсна няколко реда!
Еее, Ани, ами супер, че си успяла да излезеш на празника, радвам се, че си си изкарала добре.
Относно майчинството същото ми казаха, щом съм била в чужбина не ми се полага, аз им казах, че и там съм била безработна и майчинство не съм получавала, но това е положението, казаха: Обади се догодина, ако тая година не ходиш никъде, тогава

Да, ама то социалното майчинство е една година само, поне преди беше така, абе майната им, нищо не им ща. Иначе си имам и трудов стаж в БГ, въпреки, че освен майчинството за Мими, нищо друго не съм им ползвала, а когато бях по майчинство с Мария, предприятието ти плащаше. Щеше ми се децата да пораснат тука, пък после каквото каже Господ, тука ли ще остават, на вън ли ще ходят, тяхна си работа. Мария много искаше да се върне и все за БГ ревеше, та за това я доведох да учи тука, милата, толкова и е милно и хубаво у дома
Сън, ама и вие добре сте си изкарали, то човек има нужда от време на време да разпусне
Петя, ако мярката на децата е като нашата, то има по 10 часа да висят по комповете, поне мойта де
Дани, наистина в Каталуния е много зле положението, ние пък като сме точно в Пиринеите в самата планина, представи си какво е, мъжа не ходи на работа, че не могат да работят, направо не ми се мисли каква заплата ще вземе тоя месец, няма да може и наема да си плати сигурно
Ха, ма верно ли си банната от "ТАМ", трябва да видя и аз, как е положението, може цялата група да са ни били шута
Снимките и клипчетата не съм гледала, че бързам да напиша, трябва да приготвям обяд, че брат ми е втора и трябва да ходи на работа, пък и Мими ще си дойде вече.
Лелее Гери, горкият Габчо, много ми е жал
Гери, аз моята ферма съм я зарязала, изкарва ме извън нерви, Мария влезе, оправи си нейната, а после по моята нищо не мога да правя, ни да садя, ни да бера, ни подаръците да си приема, само цикли, чакам, чакам, тегля една майна и изляза
И Евето била на банкет, направо ви завиждам момичета, мене като са ме затресли нервите, ама как няма, никъде не ходя, или у нас или с колата до нашите, брат ми ни взима, брат ми ни прибира, на това време не можем да излезем, майка, татко на работа, на един фризьор не мога да отида, заприличала съм на парцал буквално, за тържеството в петък ще си изправя косата и малко грим ще ударя, ама корените са ми изкарали вече, но не ми се боядисва като съм за подстригване, абе нямам желание за нищо. Снощи даже тайничко си поревах, през деня се накарах на мъжа, без причина и му казах, повече да не ми се обажда, абе патка с патките съм, ама ...
Хайде, че време не остана, ако мога после пак ще пиша...