Пролет иде,хей,августовските бебоци`09 казват ви "здравей"

Място за стари теми!

Модератори: veni, Млада Мама, jovelina, vilijov

Re: Пролет иде,хей,августовските бебоци`09 казват ви "здраве

Мнениеот muci_s на 10 Мар 2010, 10:59

Мислех че докато напиша и някой ще поднесе кафенце, но не, така че заповядайте. : Smile :
Изображение
Изображение
Изображение
роден на: 04.08.09 - 3580гр 52см
5месец: 08.01.10 - 6900гр 70см; 6месец: 16.02.10 - 7100гр 71см; 7месец: 12.03.10 - 7400гр 73см
Аватар
muci_s
Познат

Re: Re: Пролет иде,хей,августовските бебоци`09 казват ви "здраве

Аз и Бебе

Мнениеот sunflower777 на 10 Мар 2010, 11:42

Здравейте,мамчета!
МУЦКА,мерси за кафенцето!
Аз пак съм на работа днес,та имам време да седна за по-дълго и да изчета пропуснатото,че снощи не успях...
ГЕРИ,като спомена котка се сетих(не искам да те плаша,но по-добре да го имаш предвид),че ако е одраскан има едно заболяване,ако не се лъжа "синдром на котешкото одраскване".Има подобни симптоми и май е придружено и с температура,но лошото е,че предизвиква токсоплазмоза.Казвам ти го,понеже моя приятелка е боледувала като малка и понеже имаш котка ми изникна в съзнанието.Така че просто не оставяй нещата така,ами ако трябва заведи го малчо да му направят изследвания.Мисля,че е по-добре да се презастраховаш,пък дано не съм права.
ДАНИ,това за зетя и сватята го бях пропуснала,много се смях : WohoW :
Ей,ГАЛКА дано бързо се оправя!Знам,че операцията не е много тежка(почти като при АЛЕКС),но все пак си е операция,така че да минава,поне и се е махнало от главата!
Да докладвам и аз за нашите магарии-татко му го научи да "пръцка" с уста и сега вечер само като се прибере и се почва!Та правим всичко(и всички)в плюнки,ама са много смешни.Иначе седи сам,рядко се катурва на страни и се заиграва по няколко минути,което е голям напредък,иначе не иска сам нищо да прави.Май ще трябва мама да го води на срещи : Chessygrin : Научи се като му кажа дай на мама бибата(или друга играчка) и ми я подава в устата,обаче пък се сърди,ако не я лапна..Знаем къде са щорите(понеже ги дърпаме..),лампичката,каките на снимката и разнио такива неща.Гледа рекламите като зомби и особено харесва една реклама на Преслава : Eeek : ,ама май щото с дядо му все я гледат : Wink :
Сега като е лошо времето ходим на гости на една госпожица на съседната улица(МАГИТО сега да не ревнува..),ама тя е на 9 месеца и е 10,900кг,та малко ни е страх от нея.Оня ден ги оставихме на леглото и тя като го докопа хайвана(сигурно искаше да го погали) и го перна по главата,та той се разрева.И сега я гледа със страхопочитание и лекичко посяга да и бръкне в окото,което от негова страна е израз на добра воля : Lol : Пробвахме нейната проходилка и АЛЕКС остана много доволен.Още обсъждаме с татко му дали да му вземем,понеже ортопеда беше казал,че е вредно и сега като ни вкара този филм в главите..Ама ако ще имам малко спокойствие и няма да ми виси все в ръцете съм склонна да рискувам май,пък ще стои по малко.
Ох,много се разписах,като невидяла!Ще ви оставям за сега.
Цунки!
Изображение
Изображение
Аватар
sunflower777
Познат

Мнениеот sunflower777 на 10 Мар 2010, 11:48

Пробвам да кача и аз клипче най-накрая...
http://www.clip4e.com/play_smehurko.htm
http://www.clip4e.com/play_aleks_sladura.htm
Изображение
Изображение
Аватар
sunflower777
Познат

Мнениеот sunflower777 на 10 Мар 2010, 11:52

Успях!
Клипчетата са стари,понеже баха за проба,но ще наваксаме.
Изображение
Изображение
Аватар
sunflower777
Познат

Мнениеот petial на 10 Мар 2010, 12:22

Тони голям бонбон е тоя Алекс.Да го изпапкаш!!!!!!!!
[url=http://www.azibebe.com]Изображение
Аватар
petial
Познат

Мнениеот mini4iki на 10 Мар 2010, 12:32

Мале страхотни са, и Теди, както свири и Дари като папка, и Алекс сладура, направо са чудесни!
Изображение
Изображение Изображение
Аватар
mini4iki
Познат

Мнениеот evva на 10 Мар 2010, 12:39

Здравейте мами!Ние сме на линия и бързо да ви пиша.Снощи си прекарах чудесно на банкета!Танци,песни смях до рано сутринта! :icon_redface: На милото лошо му стана като видя,че се прибирам в 4 и 30.Ама и аз не очаквах да го докараме до толкова късно.Сега малко ми се спи,но нищо ще изкарам деня!
Ние също като Тони още се чудим какво да правим с проходилката.Все още не сме си купили и вчера ходихме на оглед.Спрях се на една и не е скъпа,но сега се наговаряме още с мъжо,че педито ни каза проходилка след 10 месеца.А Иви все иска да е права и като я сложа в бънджито се опитва да прави крачки,но то я връща непрекъснато в едно и също положение и тя милата много му се ядосва.
Научила се е и казва само тата-тата.Като й кажа аз кажи мама тя само казва неее и продължава да си казва тата-тата.И затова на мъжо му се смея щом детето казва тата ти ще я гледаш! :icon_e_biggrin:
Тя знае къде е вратата и като й кажем кой идва и тя веднага гледа вратата.Като чуе входната врата,че се отваря и се обръща и чака докато не влезе някой.Познава кой телефон е моя и кой нейният,защото тя също си има телефон,че не можем да се разберем.Разпознава много неща,но не всичко мога да запомня и да ви напиша.Но децата си растът и започват все повече да опознават света около себе си.
Гери,жалко,че на Габи не му минава,но тези неща наистина са упорити и по-бавно минават.Имай търпение и не се отчайвай заради детето все пак то усеща когато си напрегната и то ще стане неспокойно.Нали го водите на лекар и аз мисля,че ако е нещо сериозно няма да оставят нещата така.все пак мисля,че там докторитне са по-добри от нашите!
Благодаря за кафенцето,Асе!
Всички клипчета са много сладки!Аз не мога да качвам,защото камерата ни е друг формат,който не се поддържа от тези сайтове.
Тони,браво на вас за почивката,която сте си направили.
Пускам това и после пак ще мина!
Изображение
[/url]Изображение
Изображение
Аватар
evva
Познат

Мнениеот ADORA84 на 10 Мар 2010, 13:05

Привет на всички,досега ви четох,че ни сменяха елекромерите и нямахме за малко ток.Аз пак малко ще се пооплаквам : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : Снощи малката седя доста време будна и към 7 вече взе да търка очи и реших за малко да я сложа да дремне,ее,да,ама не-стана в 1 през нощта,хапна,смених я и после 1и30 я приспивах.,Уж заспива,спи 10 мин и се буди и така 2-3 пъти.После пак се будеше през известно време и просто тази нощ ми мина като на сън направо,сега пак спи,после ще й правя попара : Smile : : Smile : : Smile :
ПЕТЕ-направо ще я изям с парцалките това Дари,колко е сладичка и как си говори-лялялялял,мамаммм,страхотна е.А и Теди е много добра пианистка,има си талант момичето,браво,вие гледайте да го развивате,щом й е мерак и й се отдава : Smile : : Smile :
СЪН-за зето направо нямам думи-страхотен сладур,със страхотна пИрческа : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : и как се смейка готино,ахх,нямам търпение да се постопли и да се срещнем ,та да го нагушам едно хубаво.А за изневярата на Алекс-прощавам ,те са още млади,няма да помнят : Lol : : Lol : : Lol : : Lol : : Chessygrin : : Wink : : Smile : : Smile :
ЕВКА-браво на теб,само така-радвам се,че си си изкарала добре,пък твоя ще гледа Ивито,щом вече вика и татата : Chessygrin : : Chessygrin :
ГЕРИ-що не пробвашда направиш компрес с реванол,той нали изсмуква гнойта,ако има,после Малги като стане и аз ще направя,та да видим кво ще стане.
Изображение
Изображение
Изображение
родена 25.07.09-3200 кг,49 см
изписана 28.07.09-2980 кг,49 см
9 месец-8840 кг,71 см
Аватар
ADORA84
Познат

Мнениеот Spa на 10 Мар 2010, 13:11

Здравейте, влизам на бързо да драсна няколко реда!
Еее, Ани, ами супер, че си успяла да излезеш на празника, радвам се, че си си изкарала добре.
Относно майчинството същото ми казаха, щом съм била в чужбина не ми се полага, аз им казах, че и там съм била безработна и майчинство не съм получавала, но това е положението, казаха: Обади се догодина, ако тая година не ходиш никъде, тогава : Lol : : Lol : : Lol : Да, ама то социалното майчинство е една година само, поне преди беше така, абе майната им, нищо не им ща. Иначе си имам и трудов стаж в БГ, въпреки, че освен майчинството за Мими, нищо друго не съм им ползвала, а когато бях по майчинство с Мария, предприятието ти плащаше. Щеше ми се децата да пораснат тука, пък после каквото каже Господ, тука ли ще остават, на вън ли ще ходят, тяхна си работа. Мария много искаше да се върне и все за БГ ревеше, та за това я доведох да учи тука, милата, толкова и е милно и хубаво у дома : Sad :

Сън, ама и вие добре сте си изкарали, то човек има нужда от време на време да разпусне : Thumbup :

Петя, ако мярката на децата е като нашата, то има по 10 часа да висят по комповете, поне мойта де : Lol : : Lol : : Lol :

Дани, наистина в Каталуния е много зле положението, ние пък като сме точно в Пиринеите в самата планина, представи си какво е, мъжа не ходи на работа, че не могат да работят, направо не ми се мисли каква заплата ще вземе тоя месец, няма да може и наема да си плати сигурно : Lol :

Ха, ма верно ли си банната от "ТАМ", трябва да видя и аз, как е положението, може цялата група да са ни били шута :ban: :ban: :ban: :ban: :banned: :bash: : Lol :

Снимките и клипчетата не съм гледала, че бързам да напиша, трябва да приготвям обяд, че брат ми е втора и трябва да ходи на работа, пък и Мими ще си дойде вече.

Лелее Гери, горкият Габчо, много ми е жал : Sad :

Гери, аз моята ферма съм я зарязала, изкарва ме извън нерви, Мария влезе, оправи си нейната, а после по моята нищо не мога да правя, ни да садя, ни да бера, ни подаръците да си приема, само цикли, чакам, чакам, тегля една майна и изляза : Lol : : Lol : : Lol :

И Евето била на банкет, направо ви завиждам момичета, мене като са ме затресли нервите, ама как няма, никъде не ходя, или у нас или с колата до нашите, брат ми ни взима, брат ми ни прибира, на това време не можем да излезем, майка, татко на работа, на един фризьор не мога да отида, заприличала съм на парцал буквално, за тържеството в петък ще си изправя косата и малко грим ще ударя, ама корените са ми изкарали вече, но не ми се боядисва като съм за подстригване, абе нямам желание за нищо. Снощи даже тайничко си поревах, през деня се накарах на мъжа, без причина и му казах, повече да не ми се обажда, абе патка с патките съм, ама ...
Хайде, че време не остана, ако мога после пак ще пиша...
ИзображениеИзображениеИзображение
Изображение
Раждане: 23.08.2009 - 3330 гр., 50 см.
04.11.2009 - 5810 гр., 59 см.
02.12.2009 - 6330 гр., 61 см.
16.12.2009 - 6620 гр., 62 см.
23.02.2010 - 8150 гр., 66 см.
24.03.2010 - 8500 гр., 67 см.
28.04.2010 - 9000 гр., 70 см.
Аватар
Spa
Зайнтересован

Мнениеот radi 2 на 10 Мар 2010, 13:44

Добро утро мацки нещо не ми се пише много така ми се спи,4е едвам гледам,но да драсна някой ред да не изоставам много : Smile : Тази ве4ер Вили реши ,4е се е наспала в 2.50 4аса и си играхме до 4 -4 и нещо и то със зор : Wink : сега нямам търпение на обяд да заспи и да си легна и аз : Smile :
Маги леле -мале като те 4етох и настъхнах какво си преживяла и то на празника ох направо ми се изправи косата защото и без това много ме е страх от зъбарите,а и ми се налага да ходя ама 4ак като се оправи времето ,4е с де4ко няма как .Като се оправи времето ще взимаме баба с нас и по4вам да оправя ако има нещо ме4ка страх - мен нестрах : Sad :
Дани ама каква е брам4алка малката само сладурана : Smile :
Ние ве4е казваме браво ,удряме глави4ка за 4ао и свива пръст4ета за здравей, но не винаги по предназна4ение го прави или когато и кажа ,а когато само си реши дива4ето : Chessygrin :
Ани мисля,4е ве4е може по всяко време да си смениш ли4ния провери за по-сигурно.
Айде 4естито ви второ зъб4е Тони да е бели4ко и здрави4ко и скоро да се похвалите със следващото : Smile :
Не се дърпай бе моми4е когато ти се удаде възможност да разтовариш използвай виждаш,4е никога не съжаляваш след това :groupwave1:
Пете много хубаво свирите : Smile : Гледах и другите клип4ета и Вили така и се радва на Дари особенно на онази клип дето седи на стол4ето и си ръба лъжи4ката все едно я разбира какво си говори и и преглася : Lol :
Ама сте изобретателни в снимките : Lol :
Тони той Алекс сладура верно голям смехуран как се смее само колко му трябва на едно детенце да се разсмее само ,а ...... : Chessygrin : : Smile :
Гери страшно и при теб с това пръст4е ,но дано скоро му мине милия щом непла4ка добре е ако пла4еше щеше да е още по-зле оба4е : Sad :
Бени що му викаш на твоя вероятно и на него не му е леко там сам без вас ама той мъж няма да каже или покаже емоция ще се прави на твърд пред теб.
Ставам ,4е от кога го пиша това може да съм пропуснала нещо извинете,но то седна-стана и така постоянно и пропускам вероятно : Wink :
Изображение
Изображение
Аватар
radi 2
Познат

ПредишнаСледваща

Назад към Архив