Здравейте момичета,
Минавам набързо да ви видя, че с тия изпити съвсем съм се сдухала. Първият ми изпит е при една откачалка/аз не съм я виждала, но от думите на колегите…/, дупе да ни е яко.
Оня ден сложих Илени в проходилката, е голяма радост ви казвам, чак взе да подскача. Оставям я за не повече от 10 мин. на ден, дано не направя беля с моето нетърпение.
Гери, мила, въобще не си прекалила с нищо, аз въобще не се замислям, моля се да ми се размине, че така ми се иска да си отгледам дечицата, аз не се срамувам от това, бих се срамувала, ако съм глупава, мързелива, простакела т. н., а колкото до това, че Папилома вирусът се предава по полов път – не ми пука, ако Пламен ми го е лепнал, макар, че му вярвам, аз може и преди години да съм го лепнала и чак сега да се проявят симптомите/поне така пише/, имах 4-годишна връзка /преди да се омъжа за Пламен/, с човек, който определено обичаше жените и няма да се учудя, ако въпросният е вирусоносителят. Другия месец пак ще повторя изследванията, дано имам късмет. Благодаря ти за загрижеността. Наистина сте ми много близки, аз и за това си ви споделям всичко. Нацелувай пръстчето на Габи от мен, та дано да му мине по-бързичко от целувките.
Ейлин, честито момченце на приятелката ти, желая му много здраве и късмет. Мерси и на теб, че ме мислиш, но на дали са объркани резултатите, то тоя вирус не се лекува, може да спре да се развива от само себе си и трябва голямо пазене, да не заслабва организмът, а аз тъкмо мислех вече да започна една диетка, но уви-явно ще си ходя така трътлеста, но това да ми е проблемът…
Ради, ама въобще не ти е скучно с тая сладурка Вили и какви работи се е научила да прави…
Бени, хич не го мисли твоя, те мъжете не са толкова чувствителни като нас, пък и му е пределно ясно, че ти е доста трудно, не, че на него не му е, но…здрави да сте, то за друго оправия все се намира. Ти вземи утре отиди на фризьор, да те подстриже, боядиса и всичко що ти се полага, че нали знаеш как добре действа на настроението и самочувствието тая нищо и никаква процедура.
Дани, пак е те е разигравала тая хитруша Маги-опасна сладурка и каква е готина на клипчето…Аз пък въобще не съм влизала в оня сайт, то сигурно и аз съм в кюпа, ама хич не ме вълнува, даже няма да проверявам.
Еве, радвам се, че сте си изкарали чудесен банкет, а за това „тата-тата” съм чувала, че каквато е първата думичка на бебето/мама или тати/такъв ще е и пола на второто бебче-дано „тата” да е била първата думичка, че и момченце е много хубаво да си имаш.
Тони, много е хубав и Алекс пу, пу, пу – да го нагушкаш. Честито ви второ зъбче на Илени също и изби, ама как хапе вече…, оф, че ми стана смешно за тая 9-месечна госпожица, нали знаеш, че м/у 6-10 месеца бебетата не различават другите бебета от играчките, та логична е реакцията им. Хубаво сте си изкарали-браво, дано по-честичко да го правите.
Асе, хич не се притеснявай, че зетя не сяда, ти нали го виждаш, че той предпочита да препуска с паяка, къде ти ще си губи времето със сядане. Целуни го от нашето Иленце-кюфтенце.
Пете, Теди е страхотна-изпълни ме, а Дари е голям сладур с тоя дяловит и жив поглед…
Ани, браво и на теб, че си поизлязла, нищо, че е за кратко, тъкмо по-сладко/ех, чак и с рима го докарах/
О, Бени, тоя жест на Мимето е страхотен, той и Дани сутринта ме събуди с букет и собственоръчно направена картичка.
Маги, ужасно неприятно изкарване на празника, съчувствам ти, ама то и на мен ми се случи подобно нещо скоро, та ми лекуваха зъба поне два месеца.
„Анди, мила, ама толкова ли е зле положението, я напиши с прости думи все пак какво е, че нещо не го разбрах това дето си го постнала.”
Бени, папилома вируса поразява епителните клетки и предизвиква рак на шийката на матката, който не се лекува, но пък може и да не се развие бързо.
Оф, отивам да лягам, че утре пак рано ще ставам да чета. Много се извинявам, ако съм пропуснала нещо или някого, ама то пък тая вечер започнах да чета от последните към първите постове и май още не съм прочела всичко, но утре може да се скатая за бързо.
ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ