Пролет иде,хей,августовските бебоци`09 казват ви "здравей"

Място за стари теми!

Модератори: veni, Млада Мама, jovelina, vilijov

Re: Пролет иде,хей,августовските бебоци`09 казват ви "здраве

Мнениеот petial на 10 Мар 2010, 11:22

Тони голям бонбон е тоя Алекс.Да го изпапкаш!!!!!!!!
[url=http://www.azibebe.com]Изображение
Аватар
petial
Познат

Re: Re: Пролет иде,хей,августовските бебоци`09 казват ви "здраве

Аз и Бебе

Мнениеот mini4iki на 10 Мар 2010, 11:32

Мале страхотни са, и Теди, както свири и Дари като папка, и Алекс сладура, направо са чудесни!
Аватар
mini4iki
Познат

Мнениеот evva на 10 Мар 2010, 11:39

Здравейте мами!Ние сме на линия и бързо да ви пиша.Снощи си прекарах чудесно на банкета!Танци,песни смях до рано сутринта! :icon_redface: На милото лошо му стана като видя,че се прибирам в 4 и 30.Ама и аз не очаквах да го докараме до толкова късно.Сега малко ми се спи,но нищо ще изкарам деня!
Ние също като Тони още се чудим какво да правим с проходилката.Все още не сме си купили и вчера ходихме на оглед.Спрях се на една и не е скъпа,но сега се наговаряме още с мъжо,че педито ни каза проходилка след 10 месеца.А Иви все иска да е права и като я сложа в бънджито се опитва да прави крачки,но то я връща непрекъснато в едно и също положение и тя милата много му се ядосва.
Научила се е и казва само тата-тата.Като й кажа аз кажи мама тя само казва неее и продължава да си казва тата-тата.И затова на мъжо му се смея щом детето казва тата ти ще я гледаш! :icon_e_biggrin:
Тя знае къде е вратата и като й кажем кой идва и тя веднага гледа вратата.Като чуе входната врата,че се отваря и се обръща и чака докато не влезе някой.Познава кой телефон е моя и кой нейният,защото тя също си има телефон,че не можем да се разберем.Разпознава много неща,но не всичко мога да запомня и да ви напиша.Но децата си растът и започват все повече да опознават света около себе си.
Гери,жалко,че на Габи не му минава,но тези неща наистина са упорити и по-бавно минават.Имай търпение и не се отчайвай заради детето все пак то усеща когато си напрегната и то ще стане неспокойно.Нали го водите на лекар и аз мисля,че ако е нещо сериозно няма да оставят нещата така.все пак мисля,че там докторитне са по-добри от нашите!
Благодаря за кафенцето,Асе!
Всички клипчета са много сладки!Аз не мога да качвам,защото камерата ни е друг формат,който не се поддържа от тези сайтове.
Тони,браво на вас за почивката,която сте си направили.
Пускам това и после пак ще мина!
Изображение
[/url]Изображение
Изображение
Аватар
evva
Познат

Мнениеот ADORA84 на 10 Мар 2010, 12:05

Привет на всички,досега ви четох,че ни сменяха елекромерите и нямахме за малко ток.Аз пак малко ще се пооплаквам : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : Снощи малката седя доста време будна и към 7 вече взе да търка очи и реших за малко да я сложа да дремне,ее,да,ама не-стана в 1 през нощта,хапна,смених я и после 1и30 я приспивах.,Уж заспива,спи 10 мин и се буди и така 2-3 пъти.После пак се будеше през известно време и просто тази нощ ми мина като на сън направо,сега пак спи,после ще й правя попара : Smile : : Smile : : Smile :
ПЕТЕ-направо ще я изям с парцалките това Дари,колко е сладичка и как си говори-лялялялял,мамаммм,страхотна е.А и Теди е много добра пианистка,има си талант момичето,браво,вие гледайте да го развивате,щом й е мерак и й се отдава : Smile : : Smile :
СЪН-за зето направо нямам думи-страхотен сладур,със страхотна пИрческа : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : и как се смейка готино,ахх,нямам търпение да се постопли и да се срещнем ,та да го нагушам едно хубаво.А за изневярата на Алекс-прощавам ,те са още млади,няма да помнят : Lol : : Lol : : Lol : : Lol : : Chessygrin : : Wink : : Smile : : Smile :
ЕВКА-браво на теб,само така-радвам се,че си си изкарала добре,пък твоя ще гледа Ивито,щом вече вика и татата : Chessygrin : : Chessygrin :
ГЕРИ-що не пробвашда направиш компрес с реванол,той нали изсмуква гнойта,ако има,после Малги като стане и аз ще направя,та да видим кво ще стане.
ADORA84
Зайнтересован

Мнениеот radi 2 на 10 Мар 2010, 12:44

Добро утро мацки нещо не ми се пише много така ми се спи,4е едвам гледам,но да драсна някой ред да не изоставам много : Smile : Тази ве4ер Вили реши ,4е се е наспала в 2.50 4аса и си играхме до 4 -4 и нещо и то със зор : Wink : сега нямам търпение на обяд да заспи и да си легна и аз : Smile :
Маги леле -мале като те 4етох и настъхнах какво си преживяла и то на празника ох направо ми се изправи косата защото и без това много ме е страх от зъбарите,а и ми се налага да ходя ама 4ак като се оправи времето ,4е с де4ко няма как .Като се оправи времето ще взимаме баба с нас и по4вам да оправя ако има нещо ме4ка страх - мен нестрах : Sad :
Дани ама каква е брам4алка малката само сладурана : Smile :
Ние ве4е казваме браво ,удряме глави4ка за 4ао и свива пръст4ета за здравей, но не винаги по предназна4ение го прави или когато и кажа ,а когато само си реши дива4ето : Chessygrin :
Ани мисля,4е ве4е може по всяко време да си смениш ли4ния провери за по-сигурно.
Айде 4естито ви второ зъб4е Тони да е бели4ко и здрави4ко и скоро да се похвалите със следващото : Smile :
Не се дърпай бе моми4е когато ти се удаде възможност да разтовариш използвай виждаш,4е никога не съжаляваш след това :groupwave1:
Пете много хубаво свирите : Smile : Гледах и другите клип4ета и Вили така и се радва на Дари особенно на онази клип дето седи на стол4ето и си ръба лъжи4ката все едно я разбира какво си говори и и преглася : Lol :
Ама сте изобретателни в снимките : Lol :
Тони той Алекс сладура верно голям смехуран как се смее само колко му трябва на едно детенце да се разсмее само ,а ...... : Chessygrin : : Smile :
Гери страшно и при теб с това пръст4е ,но дано скоро му мине милия щом непла4ка добре е ако пла4еше щеше да е още по-зле оба4е : Sad :
Бени що му викаш на твоя вероятно и на него не му е леко там сам без вас ама той мъж няма да каже или покаже емоция ще се прави на твърд пред теб.
Ставам ,4е от кога го пиша това може да съм пропуснала нещо извинете,но то седна-стана и така постоянно и пропускам вероятно : Wink :
Изображение
Изображение
Аватар
radi 2
Познат

Мнениеот eilin на 10 Мар 2010, 16:39

Здравейте, мамчета!
чета ви всеки ден , но нямах настроение да пиша. минах през някаква депресия - първо апатия, после истерия, доста се карахме с мъжа ми, т.е. аз се карах и сърдих, сега сме добре. много ми тежи това, че няма на кой да я оставим дори за една вечер и малко да починем...
Анди, пиши какво става.Не се отчайвай предварително, направи пак изследванията, всеки знае поне за 1 случай на объркани резултати.
Марги, много лошо с този зъб. Аз имах една зъболекарка, която беше със златни ръце, но я заляха с киселина, всички мислим, че я сгрешиха с някого, и сега няма при кого да ходя. а след бременността имам отчайваща нужда.
За Галка има ли новини?
Гери, дано му мине на мъничето, така ми е мъчно като си представя мъничко пръстче, пък подуто...Искай си изследвания, ако не минава, за това което пише Тони, но ако не вдига температура не би следвало да е това.
Бени, за разделянето на семейството, аз също мисля, че трябва да сте заедно. Има смисъл детето да учи тук, ако сте там за кратко - година , две, три, тогава наистина е по-добре за учи тук, за да не й е трудно да навакса после образованието в БГ, но ако мислите да останете там за повече, просто няма смисъл да се разделяте.
Материал се наваксва и знания се трупат, но характерът на човек, чувствителността, ценностната система се формират до 7 - 10 години и е най-добре детето да е с родителите си. Дано не звуча като дърта даскалка, вие разбира се най-добре си знаете!
Лиде, с теб сме и стискаме палци! Добрите хора получават добри неща!
Вчера най-добрата ми приятелка роди момченце! Тя от 9 години се бори с това, че няма деца!Да й е жив и здрав!
Изображение
eilin
Новобранец

Мнениеот gerita74 на 10 Мар 2010, 18:01

Здравейте,мацки!
Ейлин,радвам се ,че отнови пишеш и сте превъзмогнали трудния период с мъжа ти.Не ти е лесно и на теб почти самичка да си гледаш детенце.Аз знам какво е ,хем Стефан си е до мен пък ми е тежко,а ако съм савсем сама за по-дълъг период съвсем ще откача,честно.Честито момченце на приятелката ти!Без да я познавам се просълзих!!!Щом е твоя приятелка,значи и тя епрекрасен човек,а и толко време са го чакали!!Да им е живо и здраво,още едно им желая,а и на теб : Wink : Поздрави я от нас специално!И ние чакаме скоро бебе на брат му на Стефан.Най-сетне и те да си отдъхнат сле дтолкова години перипети и чакане на бебе.Те също чакат момче.Дано е мойта зодия поне та да е сладур,хихи : Wink :
Ей,Тони,тоя Алекс ще го изям бе,пупупуппупупупууупуппупупуппу!Сладура ми той,наживо е още по-як пич : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : : Chessygrin : Ей, тая Магито се уреди с най-хубавият момък и най-готината свекърва : Chessygrin : Габи как му с ерадва ако знаеш : WohoW : : Lol : : Lol : Показвам му всички клипчета и на всички пърха и се усмихва все едно се разбират наистина.Мн държа да се познават : Wink : : Chessygrin : А за токсоплазмозата и аз всеки ден си мисля,но наистина не е вдигал температура до сега,а и ако е трябвало щяха да ни пуснат изследване.Ама нямаше следи от ухапване или одраскване бе майка му стара,то си личи,мен всеки ден ме дере пущината,ама знам ли...Все пак утре пак ще и подметна за изследвания.Малко ми е неудобно да я подсещам да не си каже,че се съмнявам в познаниятя и : Fuck You : : Wink : Ама пусто нали сме все информирани и сърце не трай, та постоянно си плямпам -да не е това ,да не е онова?
Анди,как си ,мила?Няма те на скайпа.Аз май прекалих с някои приказки ,дано не съм те вкарала излишно в размисли и страсти,ама нали все съм голям разбирко : Andry : /ненавиждам се в такива случаи,но нали ме знаете,че съм болезнено откровенна.../Извинявай ако нещо съм те засегнала,това наистина е малко по-лично и не се коментира пред мн хора,съжалявам : Sad : !!!!!!!!!!!!Тук сме си само ние де и сме си достатъчно близки,но все пак...Пък може и да бъркам нещо не знам все пак всичко за болеста,но защото една приятелка мина по тоя път та от нея знам подробности..../за съжаление/.Повтори при друг лекар всичко ,за да си съвсем сигурна.
Мале, Бени,мн лошо времето при мъжа ти.То тук имам чувството,че всеки момент ще завали пък там представям си какво е.Лошо ,че не ходи на работа....а че сте се смъмрили спокойно,то си е нормално,на човек му изпушват нервите.
Дани ,не смея вече нищо да правя.Имам уплах!Нито йод нито риванол помага,то възпалението е страшно.На антибиотици сме през устата и като мехлем и това е !3 пъти на ден го правя!А ти я наблюдавай да не се усложни.То нащо от какво е така и не се разбра,може да е се е довъзпалило ако е пипнал котката ,така че пак има някаква вина и тя.Да минава ,че...Бавничко е ,но лека-полека ще мине,така каза доки.
Евве,вземи си проходилка,вие сте и по-големки от нас,но я слагай веднъж на ден по малко.Аз когато трябва да свърша нещо в другата стая или до тоалетната да отида си го слагам вътре да ми е най-спокойно.Само гледай да е безопасна,не цената.Знам ,че има евтини иначе и аз ги гледах ,но са едни пластмасови ,леки,с едни мизерни колелета.Все пак идеята е да е безопасна нали,а не да и трепериш да не се обърне,то иначе не вземай по-добре.Наверемето Спаско постоянно ми с еобръщаше като се наклони на една страна с онея старите кръглите,но нямаше други тогава.Сега поне има.Да е поне около 60-80 лв.Наща ту ке страхотна на Graco и я взехме с 205 намаление за 47 евро на страхотно ниска цена иначе са около 100.
Маги,те при вас съвсем без пари са тези неща,браво!А и детските са ви доста!!!!Явно за децата са ви мн евтини нещата,ей това е държава!При нас е малко по-скъпичко и детските са 100.
Асе,и на теб не ти е лесно хич с тези 2 дечица сама,как се оправяш акъла не ми го побира,а и за нас имаш време и за фермата : WohoW : : Wink : : Thumbup : Ей,това е оправна жена!А на тази снимка на профила във Фейса си ми мн сладка,мн ти утива.И аз малко ще си подкъся следващият път косата,че идва лято.
Аз чакам вече с нетърпение гостите от Америка!!!!!!!Дано само Габи до тогава е добре миличкия,че да съм по-спокойна и аз ,та да им се нарадвам!
Чао сега ,до по-късно!
Изображение
Изображение

Изображение
Аватар
gerita74
Зайнтересован

Мнениеот daniani01 на 11 Мар 2010, 01:33

Здравейте момичета,
Минавам набързо да ви видя, че с тия изпити съвсем съм се сдухала. Първият ми изпит е при една откачалка/аз не съм я виждала, но от думите на колегите…/, дупе да ни е яко.
Оня ден сложих Илени в проходилката, е голяма радост ви казвам, чак взе да подскача. Оставям я за не повече от 10 мин. на ден, дано не направя беля с моето нетърпение.
Гери, мила, въобще не си прекалила с нищо, аз въобще не се замислям, моля се да ми се размине, че така ми се иска да си отгледам дечицата, аз не се срамувам от това, бих се срамувала, ако съм глупава, мързелива, простакела т. н., а колкото до това, че Папилома вирусът се предава по полов път – не ми пука, ако Пламен ми го е лепнал, макар, че му вярвам, аз може и преди години да съм го лепнала и чак сега да се проявят симптомите/поне така пише/, имах 4-годишна връзка /преди да се омъжа за Пламен/, с човек, който определено обичаше жените и няма да се учудя, ако въпросният е вирусоносителят. Другия месец пак ще повторя изследванията, дано имам късмет. Благодаря ти за загрижеността. Наистина сте ми много близки, аз и за това си ви споделям всичко. Нацелувай пръстчето на Габи от мен, та дано да му мине по-бързичко от целувките.
Ейлин, честито момченце на приятелката ти, желая му много здраве и късмет. Мерси и на теб, че ме мислиш, но на дали са объркани резултатите, то тоя вирус не се лекува, може да спре да се развива от само себе си и трябва голямо пазене, да не заслабва организмът, а аз тъкмо мислех вече да започна една диетка, но уви-явно ще си ходя така трътлеста, но това да ми е проблемът…
Ради, ама въобще не ти е скучно с тая сладурка Вили и какви работи се е научила да прави…
Бени, хич не го мисли твоя, те мъжете не са толкова чувствителни като нас, пък и му е пределно ясно, че ти е доста трудно, не, че на него не му е, но…здрави да сте, то за друго оправия все се намира. Ти вземи утре отиди на фризьор, да те подстриже, боядиса и всичко що ти се полага, че нали знаеш как добре действа на настроението и самочувствието тая нищо и никаква процедура.
Дани, пак е те е разигравала тая хитруша Маги-опасна сладурка и каква е готина на клипчето…Аз пък въобще не съм влизала в оня сайт, то сигурно и аз съм в кюпа, ама хич не ме вълнува, даже няма да проверявам.
Еве, радвам се, че сте си изкарали чудесен банкет, а за това „тата-тата” съм чувала, че каквато е първата думичка на бебето/мама или тати/такъв ще е и пола на второто бебче-дано „тата” да е била първата думичка, че и момченце е много хубаво да си имаш.
Тони, много е хубав и Алекс пу, пу, пу – да го нагушкаш. Честито ви второ зъбче на Илени също и изби, ама как хапе вече…, оф, че ми стана смешно за тая 9-месечна госпожица, нали знаеш, че м/у 6-10 месеца бебетата не различават другите бебета от играчките, та логична е реакцията им. Хубаво сте си изкарали-браво, дано по-честичко да го правите.
Асе, хич не се притеснявай, че зетя не сяда, ти нали го виждаш, че той предпочита да препуска с паяка, къде ти ще си губи времето със сядане. Целуни го от нашето Иленце-кюфтенце.
Пете, Теди е страхотна-изпълни ме, а Дари е голям сладур с тоя дяловит и жив поглед…
Ани, браво и на теб, че си поизлязла, нищо, че е за кратко, тъкмо по-сладко/ех, чак и с рима го докарах/
О, Бени, тоя жест на Мимето е страхотен, той и Дани сутринта ме събуди с букет и собственоръчно направена картичка.
Маги, ужасно неприятно изкарване на празника, съчувствам ти, ама то и на мен ми се случи подобно нещо скоро, та ми лекуваха зъба поне два месеца.

„Анди, мила, ама толкова ли е зле положението, я напиши с прости думи все пак какво е, че нещо не го разбрах това дето си го постнала.”

Бени, папилома вируса поразява епителните клетки и предизвиква рак на шийката на матката, който не се лекува, но пък може и да не се развие бързо.

Оф, отивам да лягам, че утре пак рано ще ставам да чета. Много се извинявам, ако съм пропуснала нещо или някого, ама то пък тая вечер започнах да чета от последните към първите постове и май още не съм прочела всичко, но утре може да се скатая за бързо.
ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ
daniani01
Познат

Мнениеот gerita74 на 11 Мар 2010, 03:13

Офффффффф,падна ми камък от сърцето,толко ми беше притеснено,че пак съм се изказала прекалено откровенно и може би ненужно и болезнено.Радвам се ,че правилно си ме разбрала : Love : Именно ,защото прекалено много си те чувствам близка и защото с приятелките си съм винаги откровенна на 100% с риск да ми се разсърдят ,ти казах всичко,което мисля.Според мен така се гради истинската връзка било между приятели,било между съпрузи.Това съм изисквала обаче и от мойте приятелки -да ми казват когато греша ,да ми дават съвети ако съм тръгнала по грешен път или съм се заблудила.Понякога нещата се виждат отстрани по-ясно,ако са истински приятелите де и ако ги боли за теб.И без това тук си останахме най-близките,почти никой друг не ни чете,а това е за сега единствения начин за връзка между нас .Та няма как да си казваме истината по друг начин освен тук,ако ще сме истински приятелки : Thumbup : Добре,че се прехвърлихме в тоя форум!!!Там егати воайорките имаше : CoolGun : Четат пък не пишат,това си е чисто воайорство и наблюдаване на чужди животи,егати! : Mad : Цяла година чели,пишат по веднъж и после пак ги няма,не го разбирам аз това чудо: Mad :
А иначе може ония хубавец да е направил белята,тя и мойта приятелка го беше лепнала от бивше гадже женкар,уфффффф,мамицата им мъжка!Защо ги мразя на моменти толкова много : CoolGun : : Andry : !!!!!!Ей,пак взе да ми идва идеята за комуната : Chessygrin : Моя тея дни как ме нервира не е истина.Аз се побърквам и рева като откачена и не знам къде се намирам,той или не бил пушил,или не бил пил кафе,все за неговия гъз си мисли!Казвам му,че е крайно време да става истиснки баша,детето поотрасна не е толко малко и трябва да сме взаимозаменяеми!!Ама все едно си говоря на стената.Егати им е лесно,мамицата им!!!! : Fuck You : А иначе тях нищо не ги лови от тея вируси,ама могат да ги предават от некоя шунда смотана,офффффффф,откачам на тая тема!!!!!!Блъзкай си после ти главата!!!! : Andry : Мн ме е яд за тая болест,не е честно с какво сме толкова виновни и съгрешили.Хем ние се трепем за всичко,хем за нас опасни тея гадини :wallbash: ,а на тех нищо им нема и се чудят на коя да се начекнат!!!!!!!!!!Как па нема нещо да ги хваща и тях бе,колко съм лоша,хихихи : Lol :
Стига на тая тема!!!
Но нашата хептен не искам да я коментирам!Зле ни е пръста,писва ми вече!Пак го бодоха и плак амного чак задразгавя милото!!!!!Дано се е поизчистило вече и да минава,мамка му и живот!Станах мед.сестра вечеправя превръзки,ужас!Като му видя пръста и почвам да рева,милото ще го уплаша вече,уж се крия ама....
Хайде стига за днес,че пак окъснях.Танчето обеща да пише утре!И тя се ядосва много тези дни покрай малката,но нека тя ако реши да си разкаже.Е..ло си е мамата навсякъде!!!!!!!!А Деси съвсем я нама,дано са добре,че аман от проблеми вече!Имам чувството ,че някакви зли сили са надвиснали над Планетата и само гадории,простотии,земетръси,болести,лошо време,охххх да свършва вечееееееееееееееееееееееееееееееееее!!!!!!!!!!!
МОЛЯ ТЕ ГОСПОДИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Изображение
Изображение

Изображение
Аватар
gerita74
Зайнтересован

Мнениеот ZORI_03 на 11 Мар 2010, 10:11

Добро утро момичета!Минавам на бързо да ви видя,че впоследно време хич не ми е до писане.Стана на няколко пъти сядам за пиша ,но после се отказвам надявам се ,че ще ме извините.В нас всеки ден сме под напрежение ,стана вече 15 дена свекара ми е в болницата и за тези дни всеки ден различни неща чуваме.От една седмица е в реанимация и не сме го виждали само по тел. или ако отиде свекърва ми до там и дават някаква информация която е все различна.Затова не съм писала или минавам за малко ,но обещавам,че само малко да се успокоят нещата и ще седна да ви пиша по често.
Гери,стискам ти палци бързо да се оправи Габчо и гледай пред него да не показваш много тревогата си,че нали знаеш те децата усещат много : Wink :
Анди, не се претеснявай за изпита пък" откачалката "може и да е внасроение : Wink : А за вируса какво да ти кажа гледай да не се стресирваш много,че нали знаеш от стрес много болести се отключват.
Петя,клипчетата ми запецваха малко ,но въприки това много ми харесаха .Браво на Теди добре се справя.
Тони,честито ви второ зъбче,а Алек е много сладък и каква голяма коса има вече пу пу пу ,а ние нямаме още : Sad : но нищо тя и каката доста време нямаше : Chessygrin :
Маги,жалко,че така си изкарала празника и мен много ме е шупе от зъболекари ужас ,пък как съм си патила и аз,но като гледам май тука всеки си е патил поне веднъж.
хайде пускам си този пост,че дребното ми е в ръцете и много пипа : Chessygrin :
ИзображениеИзображение
Аватар
ZORI_03
Познат

ПредишнаСледваща

Назад към Архив