За и против секциото без причина

Всичко за раждането

Модератори: veni, Млада Мама, jovelina, vilijov

За и против секциото без причина

За секциото
14
22%
Против секциото
50
78%

Общо гласове : 64

Re: За и против секциото без причина

Мнениеот Bubata на 04 Фев 2011, 15:52

И болката след операцията не е огромна и чак толкова силна...Аз съм нормална жена на 26 г. и истината е,че ми се наложи да се оперирам,но това никак не ме стресна и уплаши.Нито съм глезла,нито манекенка,ама и да не бях седалишно пак щях така да родя,защото обичам детето си също толкова силно колкото и майчетата дето се подлагат на естествено.И това за мъките и как така го чувстваш по-силно детето...хахахахаха..!!!
Интересното е,че майките дето бяха родили по нормален начин се разкайваха,защото не можеха да отидат до тоалетна да се изпишкат без да им щипе или пък да седнат на дупетата си и все едно и също чувах:"Ех,защо и аз не се оперирах?!"
[color=#804000][/color]
Bubata
Новобранец

Re: Re: За и против секциото без причина

Аз и Бебе

Мнениеот iordani на 10 Фев 2011, 20:32

Bubata написа:И болката след операцията не е огромна и чак толкова силна...Аз съм нормална жена на 26 г. и истината е,че ми се наложи да се оперирам,но това никак не ме стресна и уплаши.Нито съм глезла,нито манекенка,ама и да не бях седалишно пак щях така да родя,защото обичам детето си също толкова силно колкото и майчетата дето се подлагат на естествено.И това за мъките и как така го чувстваш по-силно детето...хахахахаха..!!!
Интересното е,че майките дето бяха родили по нормален начин се разкайваха,защото не можеха да отидат до тоалетна да се изпишкат без да им щипе или пък да седнат на дупетата си и все едно и също чувах:"Ех,защо и аз не се оперирах?!"
[color=#804000][/color]

Съгласна съм!
iordani
Новобранец

Мнениеот MAGIBG на 27 Апр 2011, 09:11

АЗ СЬМ ПРОТИВ НО ВСЕ ПАК ВСЕКИ СИ ИМА ПРАВО НА ИЗБОР
Изображение
Аватар
MAGIBG
Новобранец

Предишна