моля за информация относно секцио в дева мария

Всичко за раждането

Модератори: veni, Млада Мама, jovelina, vilijov

моля за информация относно секцио в дева мария

Мнениеот anjeliha на 28 Фев 2011, 23:36

Здравейте, майчета! Аз съм в момента в 4 -тия месец, бебчето ще ми се роди август месец, термина ми е на 18 август 2011г., но тъй като аз страдам от детска церебрална парализа / предвижвам се със патерици /от ранно детство , ми се налага да родя цекцио. Първото ми раждане беше в мбал - бургас през 2002 година. Мисля че от тогава доста неща са се променили и затова реших понеже искам да родя в дева мария, да попитам тези които са раждали там - как ще протече всичко и какво е нужно да се носи и колко горе-долу ще ми струва всичко .
anjeliha
Новобранец

Re: моля за информация относно секцио в дева мария

Аз и Бебе

Мнениеот iordani на 01 Мар 2011, 08:38

Здрасти!
Ето,погледни мкакво трябва да си носиш...http://www.azibebe.com/index.php/bremen ... d-137.html
Относно цената...ако е наложително-операцията трябва да се поеме от здравна каса...Поне при мен така беше!Не платих нищо...,само добросъвестно "почерпих" лекарите след операцията :dots:
Лека бременност и леко раждане! :yahoooooo:
iordani
Новобранец

Мнениеот veni на 24 Мар 2011, 13:54

Не съм запозната с "Дева Мария", но при мен в моята болница искаха да си носим помпа, легнини или някакви превръзки.Може да си вземеш твоя си хавлия.А за бебетата не искаха нищо.Но аз си бях взела биберони/залагалки/.Също така и дрехи за изписване за бебето.
Успех и леко раждане. : Smile :
Аватар
veni
Модератор

Назад към Раждане